Videobalun ETRIX 1VP-D cu mufa BNC pe cablu, conector clips

Cod: M16657
19,90 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
19,90 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Videobalunul Etrix 1VP-D are un conector BNC atașat cu un cablu flexibil, care asigură poziționarea liberă a capătului BNC. Cablul UTP este conectat la un conector sertizat.
• Transmiterea semnalului video de la 1 cameră folosind cablu UTP
• Conector BNC 75 plasat pe cablu
• Conector terminal UTP

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Videobalunul 1VP-D este utilizat pentru a transmite semnalul video de la o sursă prin cablu cu pereche răsucită. Transformatorul are un conector BNC atașat cu un cablu flexibil, care asigură poziționarea liberă a capătului BNC. Cablul UTP este conectat la un conector de sertizare convenabil.
Dispozitivul potrivește impedanța cablului coaxial (75 Ohm) cu impedanța cablului simetric (100 Ohm), asigurând transmiterea semnalelor video prin pereche torsadată CAT5 pentru camere:
  • PAL (CVBS) până la 400 m
  • HD-TVI, AHD până la 200 m (720p) sau 150 m (1080p)
  • HD-CVI până la 200 m
Instalatorul trebuie să fie atent să conecteze firele corespunzătoare la terminalele corecte (+) cu (+) şi (-) cu (-). Conectarea defectuoasă va cauza interferenţe.
CMRR pentru adaptoare de impedanţă (balunuri). "Balun" este prescurtarea de la "Balance-Unbalance", în sistemele CCTV acesta este un element de legătură dintre un cablu coaxial şi un cablu UTP. Cel mai mare avantaj al liniilor de transmisie simetrice este costul scăzut, rezistenţa la interferenţe şi posibilitatea de a face conexiuni mult mai lungi. Datorită aranjamentului simetric al firelor, interferenţele vor fi identice şi pot fi astfel anulate. Ceea ce nu este posibil la un cablu coaxial.
Posibilitatea unui adaptor balun de a anula interferenţele identice apărute pe ambii conductori ai unui mediu de transmisie este descrisă de parametrul Common Mode Rejection Ratio (CMRR). Acesta este raportul dintre valoarea semnalului parazitic la ieşirea asimetrică şi valoarea semalului parazitic la intrarea simetrică a adaptorului. Parametrul poate fi măsurat, de exemplu, prin aplicarea unui semnal parazitic V.z. la ambele intrări ale părţii simetrice (în scurt pentru a elimina anularea diferenţială). În aceste condiţii, un adaptor de impedanţă ideal nu ar prezenta nici un semnal la ieşirea asimetrică, totuşi în realitate va apărea un semnal V.b. Valoarea CMRR este calculat cu următoarea formulă:

CMRR = 20*LOG(V.b./V.z.)
Valoarea CMRR a balunurilor Etrix (în banda de 15 kHz - 6 MHz) este de 60 dB. Aceasta înseamnă o atenuare a semnalelor (interferenţe) de1000 de ori.

Specificații

Model 1VP-D
Tip produs Balun
Producător Etrix
Parametrii de intrare număr 1
tip conector BNC, pe cablu flexibil
Bandă funcționare MHz 0 ... 50
Semnale acceptate și rezoluție maximă CVBS, HD-CVI (8 Mpix), HD-TVI (8 Mpix)
impedanță ohm 75
Parametrii de ieșire număr 1
Tip conector Borne cu arc
impedanță ohm 100
CMRR dB @ 5 MHz 60
Temp. funcționare °C -10 .. 55
Dimensiuni mm 15 × 47 × 15