Video balun cu alimenare 1VAP (set)

Cod: M16659
36,78 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
36,78 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Setul este conceput cu o singură sursă de transmisie video şi de alimenatare, ce utilizează un cablu UTP. Fiecare dintre cele două unităţi este echipată cu conetor RJ-45, BNC, şi conector de alimentare 2.1/5.5 de genuri adecvate.
• Transmiterea semnalului video de la 1 cameră folosind cablu UTP
• Conector BNC 75 plasat pe cablu
• Conector UTP RJ-45

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Setul este conceput cu o singură sursă de transmisie video şi de alimenatare, ce utilizează un cablu UTP. Fiecare dintre cele două unităţi este echipată cu conetor RJ-45, BNC, şi conector de alimentare 2.1/5.5 de genuri adecvate.
Echipamentul adaptează impedanţa de 75 de ohmi a unei surse sau sarcini nebalansate la impedanţa unei linii balansate formată de perechile unui cablu UTP pentru mai multe tipuri de camere de supraveghere:
  • PAL (CVBS) până la 400 m
  • HD-TVI, AHD până la 200 m (720p) sau 150 m (1080p)
  • HD-CVI până la 200 m
CMRR pentru adaptoare de impedanţă (balunuri). "Balun" este prescurtarea de la "Balance-Unbalance", în sistemele CCTV acesta este un element de legătură dintre un cablu coaxial şi un cablu UTP. Cel mai mare avantaj al liniilor de transmisie simetrice este costul scăzut, rezistenţa la interferenţe şi posibilitatea de a face conexiuni mult mai lungi. Datorită aranjamentului simetric al firelor, interferenţele vor fi identice şi pot fi astfel anulate. Ceea ce nu este posibil la un cablu coaxial.
Posibilitatea unui adaptor balun de a anula interferenţele identice apărute pe ambii conductori ai unui mediu de transmisie este descrisă de parametrul Common Mode Rejection Ratio (CMRR). Acesta este raportul dintre valoarea semnalului parazitic la ieşirea asimetrică şi valoarea semalului parazitic la intrarea simetrică a adaptorului. Parametrul poate fi măsurat, de exemplu, prin aplicarea unui semnal parazitic V.z. la ambele intrări ale părţii simetrice (în scurt pentru a elimina anularea diferenţială). În aceste condiţii, un adaptor de impedanţă ideal nu ar prezenta nici un semnal la ieşirea asimetrică, totuşi în realitate va apărea un semnal V.b.. Valoarea CMRR este calculat cu următoarea formulă:
CMRR = 20*LOG(V.b./V.z.)
Valoarea CMRR a balunurilor Etrix (în banda de 15 kHz - 6 MHz) este de 60 dB. Aceasta înseamnă o atenuare a semnalelor (interferenţe) de1000 de ori.

Specificații

Model 1VAP
Producător Etrix
Parametrii de intrare număr 1
tip conector BNC, pe cablu flexibil
Bandă funcționare MHz 0 ... 50
Semnale acceptate și rezoluție maximă CVBS, HD-CVI (8 Mpix), HD-TVI (8 Mpix)
impedanță ohm 75
Parametrii de ieșire număr 1
Tip conector RJ-45
impedanță ohm 100
CMRR dB @ 5 MHz 60
Temp. funcționare °C -10 .. 55
Dimensiuni mm 15 × 33 × 24