COŞUL MEU
Coşul este gol

Update NUUO pentru versiunile mai vechi decat 3.2
Arhiva bibliotecii
Informaţiile conţinute par a fi neactualizate
Versiunile NUUO mai vechi de 3.2 folosesc chei USB hardware. Update-uri ale acestora peste versiunea 3.2 (dupa downloadarea fisierelor de pe http://www.nuuo.com/downloadsort.php instalarea acestora) necesita cheie de 16-digiti (hexadecimala).
Exista doua metode de upgrade: online - calculatorul ce ruleaza software-ul NUUO are acces la internet, sau offline - calculatorul nu este conectat la internet.
Un utilizator ce poseda versiunea cu cheie hardware trebuie sa urmeze pasii de mai jos pentru a-si updata software-ul.
Online de activare
In timpul activarii, numarul generat de serie va inlocui dongle-ul. Dupa ce procedura a fost efectuata corect, dongle-ul devine inactiv si nu exista nici o modalitate de a restabili versiunea mai veche a software-ului!!!
1) Accesati "Config"--> "License Manager".
2) Alegeti optiunea "On line".
3) Introduceti cheia USB, alegeti "Activate from dongle", si apasati apoi butonul "Activate".
4) O fereastra apare cu intrebarea dak sunteti sau nu sigur sa activati software-ul de la dongle (si astfel sa transforme dongle-ul in numar de serie). Daca este adevarat, ar trebui sa faceti clic pe butonul OK.
5) Nu deconectati cheia USB in timpul procedurii.
6) Daca procedura s-a incheiat corect, software-ul NUUO va porni din nou.
7) Notati codul nou, acesta va fi necesar pentru urmatoarele instalarii ale software-ului NUUO.
Activare offline

Daca PC-ul (sistemul NVR) nu este conectat la internet, se poate face activarea si in mod offline, urmarind pasii urmatori.
Software-ul NUUO genereaza "Request File" care, dupa transferul la un calculator cu acces la Internet se conecteaza cu serverul de licenta. Rezultatul acestei operatiuni este "License File", care va fi apoi importat de catre software-ul NUUO.
1) Introduceti "Config"--> "License Manager".

2) Alegeti optiunea "Off line".
3) Introduceti cheia USB, alegeti "Activate from dongle", si apasati apoi butonul "Activate".
4) Confirmati acest gen de activare apasand "Yes", apoi indicati directorul in care sunt stocate fisierele de activare offline.
5) Copiati fisierele astfel generate pe un PC cu acces la internet, accesati fisierul OfflineTool.exe si activati cheia.
6) Alegeti o locatie pentru salvarea fisierului de licenta si apoi transferati acel fisier pe calculatorul cu software-ul NUUO (sistemul NVR).
7) In meniul NUUO , alegeti "License Manager" si "Import license file", apoi apasati "Activate." Confirmati importul fisierelor de activare apasand "OK".
8) Daca fisierele au fost importate corect, NUUO va porni din nou. Notati codul nou, acesta va fi necesar pentru urmatoarele instalari ale software-ului NUUO.
Transfer de licenta
Inainte de a schimba sistemul de operare sau de inlocuire a placii de retea sau a calculatorului cu totul (cel pe care ruleaza NUUO) este obligatoriu sa transferati licenta. Aceasta este protejata impotriva copierii neautorizate a unei licente ce este asignata unei configuratii unice hardware si software a sistemului NVR. Inainte de a incepe aceasta procedura trebuie sa salvati codul.
Transfer online:

1) Introduceti "Config"--> "License Manager"--> "Transfer", selectati numarul licentei (SN) pentru dezactivare/transfer, alegeti optiunea "On line" si apasati butonul "Transfer".
2) Dupa aceasta operatie, numarul seriei este inactiv. Il puteti folosi in timpul urmatorii instalari a software-ului NUUO.
Transfer offline:

1) Introducet "Config"--> "License Manager"--> "Transfer", selectati numarul de licenta (SN) pentru dezactivare/transfer, alegeti optiunea "Off line" si apasati butonul "Transfer".
2) Confirmati salvarea numarului SN si aprobati transferul offline a cheii. Dupa aceasta, selectati un folder pentru salvarea fisierelor care vor putea fi copiate mai tarziu pe un computer cu acces la internet.
3) Porniti OfflineTool.exe file pe calculatorul cu acces la internet si apasati butonul "Transfer".

Procesul de transfer al licentei va fi completat.
 
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.