TERRA - Liderul European în soluţiile bazate pe CATV/SMATV

Despre companie
TERRA este unul dintre cei mai mari producători europeni de echipamente specializate în recepția și distribuiția semnalelor satelit (DVB-S / S2), transmisiuni terestre (DVB-T), și televiziune prin cablu (DVB-C). Povestea începe la sfârșitul lui 1980, când compania a livrat pe piețele din Rusia și Lituania receptoare analogice de satelit și LNB-uri.
Orașul Kaunas este situat în partea centrală a Lituaniei, la confluența a două mari râuri,
Nemunas și Neris
Sediul central al companiei Terra în Kaunas
Sediul central și fabrica de producție high-tech sunt situate în Kaunas, Lituania. Cele mai mari filiale naționale ale companiei se află în Vilnius și Klaipeda. Terra este producătorul principal de hardware pentru televiziunea terestră, prin satelit şi prin cablu.
"Dezvoltarea continuă de noi produse extrem de inovatoare, complet adaptate cerinţelor exigente determină compania să le lanseze pe o piață internațională diversificată care acoperă Europa, Asia, Australia și Africa."
Scopul principal al companiei este să ofere soluţii optime şi inovatoare pentru sistemele CATV / SMATV.

Producţie
Activitățile companiei sunt axate pe rezultate, prin angajarea celor mai calificați lucrători, prin utilizarea eficientă a potențialului resurselor umane şi gestionarea crizelor. Un pilon important pe care se dezvoltă compania îl reprezintă relațiile pozitive în echipă. Ele se pot construi doar prin strategii eficiente de comunicare interpersonală, ​​în concordanță cu misiunea și viziunea companiei.
Cheia succesului este dată de anii numeroşi de experiență a unor ingineri şi proiectanţi cu înaltă calificare, precum şi de designul modern al produselor. TERRA subliniază importanța cercetării și dezvoltării pentru îmbunătățirea în continuare a produselor si calităţii acestora.
Nivelul de calitate al echipamentelor
Utilizarea deplină a tehnologiei moderne electronice și tehnologiei informației permite atât măsurători precise a parametrilor cât și controlul calității produselor.
DIPOL este distribuitor de produse TERRA din anul 1996. Din martie 2013, toate produsele vin cu o garanție de 4 ani.
Departmentul tehnic
Departamentul tehnic are o vastă experiență și expertiză în realizarea unor sarcini variate. Departamentul este responsabil pentru dezvoltarea tehnică și service-ul produselor. Această secție participă de asemenea la implementarea proiectelor de inginerie și proiectare ce se nasc din cercetările realizate de companie.
Premii
26 februarie 2014 - SatNet 3.0 a câștigat recunoașterea Ministerului Polonez al Economiei
Proiectarea sistemelor SMATV cu ajutorul software-ului SatNet de la TERRA
Aplicația software SatNet 3.0 pentru proiectarea sistemelor multiswitch a câștigat premiul pentru cel mai inovator produs/tehnologie prezentat/-ă la târgul ELEKTROTECHNIKA 2014, ţinut la Centrul Expozitional EXPO XXI din Varșovia. Premiul a fost acordat de Ministerul Economiei. Membrii comisiei de concurs au apreciat în mod deosebit inovarea și gradul înalt de utilitate a aplicaţiei SatNet 3.0. S-a observat că procesul de proiectare bazat pe acest program crește în mod semnificativ performanțele tehnice și repetabilitatea sistemelor.
03 octombrie 2013 - noua serie de multiswitch-uri TERRA a câştigat Premiile SAT Kurier 2013
Multiswitch-urile TERRA au fost recunoscute ca "cele mai bune headenduri" la târgul SatKrak 2013. Juriul a apreciat principalele avantaje ale acestor componente SMATV: pierderi la inserție scăzute, izolare bună între căi, protecţie EMI excelentă datorită carcasei turnate, modalitate inovatoare de câștig și de control al pantei, aspect profesional. Statueta companiei DIPOL a fost înmânată lui Piotr Wasniowski.
19 Septembrie 2012 - premiul Sat DIGI-TV
Amplificatoarele şi modulatoarele TERRA au câştigat cupa DIGI-TV Sat 2012 la categoria "Cele mai bune componente de sisteme SMATV".
Premiul Sat DIGI-TV 2012
13 octombrie 2011 - Staţia TV TERRA MMH-3000+ a câștigat o statuetă pentru cel mai bun echipament al sistemelor SMATV
Headendul TERRA MMH-3000 a câştigat o distincţie la SatKrak 2011 pentru cea mai bună componentă a sistemulelor SMATV.
Principalele categorii de produse
Multiswitch-uri radiale
Multiswitch Terra MR-508 5/8


Multiswitch-uri pentru sistemele SMATV
Multiswitch-ul Terra MV-532 R70732 cu reglaj de câştig

Aparate de recepție și prelucrare a semnalelor de televiziune (amplificatoare de canal și de bandă largă, modulatoare analogice și digitale)
Un exemplu de implementare a seriei de amplificatoare şi modulatoare
Soluţii pentru sistemele TV din hoteluri
Sisteme TV din hoteluri bazate pe staţiile TV MMH-3000

Amplificatoare pentru sistemele CATV
Amplificator de bandă largă Terra BA203U R82410