COŞUL MEU
Coşul este gol

Supraveghere video

Supraveghere

Nr.
Nume firmă
Data
1
Supraveghere video într-un hotel
Pentru instalarea unui sistem de supraveghere trebuie alese cu grijă locaţiile ce trebuie monitorizate, pentru acestea trebuie după aceea alese camerele, DVR-urile şi hard disk-urile potrivite. După analizarea loacţiei şi a potenţialelor pericole compania a instalat un total de 33 camere tip n-cam şi v-cam. De asemenea trebuie monitorizate toate intrările şi ieşirile din clădire. Camerele potrivite pot furniza imagini ce permit identificarea oricărei persoane ce intră sau iese din clădire. Astfel se pot proteja bunurile clienţilor şi ale hotelului.
2014-03-12
3
Sistem de supraveghere pentru un magazin mic sau chioşc (EN)
Numărul de furturi şi a cazurilor de furt din magazine creşte în continuare, ceea ce face ca proprietarii de magazine să ia măsuri de securitate corespunzătoare pentru eliminarea sau cel puţin reducerea acestui tip de criminalitate. Proprietarii de magazine uneori nu decid să investească în sisteme CCTV din motive financiare. Cu toate acestea, simpla prezență a monitorizării video descurajează potențialii hoți și oferă un „pachet de securitate” pe care alte sisteme nu îl oferă.
2019-07-17
4
Home CCTV systems
Rapid advances in technology have lead to a dynamic growth in CCTV systems that offer ever greater potential at an increasingly lower cost. As a consequence, their use in single-family homes is on the rise.
2020-02-05
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.