COŞUL MEU
Coşul este gol

Supraveghere video

Supraveghere

Nr.
Nume firmă
Data
1
Supraveghere video într-un hotel
Pentru instalarea unui sistem de supraveghere trebuie alese cu grijă locaţiile ce trebuie monitorizate, pentru acestea trebuie după aceea alese camerele, DVR-urile şi hard disk-urile potrivite. După analizarea loacţiei şi a potenţialelor pericole compania a instalat un total de 33 camere tip n-cam şi v-cam. De asemenea trebuie monitorizate toate intrările şi ieşirile din clădire. Camerele potrivite pot furniza imagini ce permit identificarea oricărei persoane ce intră sau iese din clădire. Astfel se pot proteja bunurile clienţilor şi ale hotelului.
2014-03-12
2
Scheme universale pentru instalaţiile CCTV
Vor fi prezentate sistemele CCTV de bază, în care au fost integrate cu succes atât tehnologia IP cât şi cea analogică. Exemple concrete vor fi supravegherea unei case, a unui magazin, a unei parcări şi a unui oraş.
2014-04-14
4
Supravegherea parentală
Supravegherea parentală bazată pe camere web este un sistem de monitorizare simplu şi ieftin ce permite părinţilor să-şi supravegheze şi să-şi asculte copiii din camera cealaltă, de la locul de muncă, sau chiar din celălat capăt al lumii.
2008-08-09
5
Sisteme inteligente de supraveghere video
Sistemele de supraveghere video bazate pe analiza imaginii şi monitorizarea continuă a performanţelor sistemului, îmbunătăţesc drastic eficienţa de lucru. Avantajele indiscutabile ale unui astfel de sistem sunt: - sarcinile a mai multor operatori pot fi preluate de o singură persoană - eliminarea erorilor umane cauzate mai ales de pierderea concentrării datorită monotoniei slujbei de supraveghere -limitarea numărului de acţiuni făcute de către operator (restul sunt efectuate automat) -auto-monitorizare şi detectarea oricărei anormalităţi -posibilitatea de informare despre ...
2008-09-11
6
Sisteme de supraveghere pentru acasă
Progresele mari în tehnologie, precum şi accesul mult mai facil la un număr mare de standarde tehnice au stat la baza implementării nenumăratelor soluţii de protecţie a persoanei şi a proprietăţii acesteia. Utilizarea unor servicii oferite de diverse companii de securitate precum şi instalarea sistemelor de alarmă la domiciliu este de mult timp recunoscută ca o necesitate. Sistemele electronice de alarmă sau soluţiile mai avansate din "clădirile inteligente" pot rula în mod automat proceduri de securitate prestabilite. Supravegherea video, care vine ca o extensie a acestor ...
2012-05-21
7
Video surveillance in schools
Many people understand that even best educative measures cannot solve the problem of violence and a complex action is needed. One of efficient methods of improving safety level in a school is CCTV surveillance system.
2007-01-01
8
Sistem de supraveghere pentru un magazin mic sau chioşc (EN)
Numărul de furturi şi a cazurilor de furt din magazine creşte în continuare, ceea ce face ca proprietarii de magazine să ia măsuri de securitate corespunzătoare pentru eliminarea sau cel puţin reducerea acestui tip de criminalitate.
2007-01-01
9
Sistem de supraveghere pentru o benzinarie
Cele mai dese forme de infracţionalitate întâlnite la benzinării sunt furtul de mici accesorii pentru automobil expuse pe raft şi alimentarea fără plata combustibilului. În acelaşi timp se observă o creştere alarmantă a infracţiunilor comise cu armă de foc.
2011-09-18
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.