COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport tavan pentru proiector: PD200
Cod: E9659
Retras din ofertă
Un model nou va fi disponibil din august 2012
Projector Ceiling Mount: PD200
Suportul
Unghiul de mobilitate
Schiţa suportului
Suportul PD200 E9659 a fost conceput pentru a monta un proiector multimedia pe tavan. Capacitatea suportată este de 15kg. Suportul permite o rotaţie de 360 grade, şi datorită construcţiei telescopice a braţului - permite reglarea uşoară (fără instrumente suplimentare) a poziţiei verticale a proiectorului.
Peretele trebuie să susţină greutatea panoului şi a suportului, inclusiv o marjă mare de siguranţă.
Suportul nu poate fi instalat pe tavane care nu asigură o susţinere rezistentă (cui de oţel, bloc cenusă veche, panou de ipsos etc). Dacă nu sunteţi sigur cu privire la natura tavanului, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare tipică. În anumite condiţii specifice pot fi necesare elemente auxiliare sau instrumente, care ar trebui să fie furnizate de către profesioniştii care instalarea acest tip de hardware. Uneltele elementare necesare (nu sunt incluse): burghiu 3/16", burghiu 1/2" pentru zidărie de cărămidă/ instalaţii bloc de beton, burghiu electric, cheie sau set dibluri, şurubelniţă Phillips.
Avertizare de siguranţă.
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu înţelegeti aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalarii, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, verificaţi cu atenţie pentru a vă asigura că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi dubii, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau leziuni grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât pentru cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu va fi responsabil pentru daunele sau leziunile provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă, sau utilizarea incorectă.
Specificaţii
NumeSuport tavan pentru proiector PD102XL
CodE9659
Distanţa de la tavan (reglabilă)1100 - 1970 mm
FDMI / MISVESA
Capacitatea suportată
15 kg
Reglare înclinaţie-
Unghi rotaţie
360°
Dimensiuni150x(1100-1970)x182 mm
Greutate3.8 kg
Pachet - 5 buc. Preţ bucată.
Retras din ofertă
 
Suport tavan pentru proiector: PD200
Cod: E9659
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.