COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport tavan pentru proiector: PD102
Cod: E9655
Retras din ofertă
Suportul
Schiţa suportului
Unghiul de mobilitate
Suportul PD102 E9655 a fost conceput pentru a monta un proiector multimedia pe tavan. Capacitatea suportată este de 15kg. Suportul permite o rotaţie de 360 grade, şi datorită construcţiei telescopice a braţului - permite o reglare uşoară (fără instrumente suplimentare) a poziţiei verticale a proiectorului.
Tavanul trebuie să susţină greutatea proiectorului şi a suportului, inclusiv o marjă mare de siguranţă.
Suportul nu poate fi instalat pe tavane care nu asigură o susţinere rezistentă (cui de oţel, bloc cenusă veche, panou de ipsos etc). Dacă nu sunteţi sigur cu privire la natura tavanului, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare tipică. În anumite condiţii specifice pot fi necesare elemente auxiliare sau instrumente, care ar trebui să fie furnizate de către profesioniştii care instalarea acest tip de hardware. Uneltele elementare necesare (nu sunt incluse): burghiu 3/16", burghiu 1/2" pentru zidărie de cărămidă/ instalaţii bloc de beton, burghiu electric, cheie sau set dibluri, şurubelniţă Phillips.
Avertizare de siguranţă.
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu înţelegeti aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalarii, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, verificaţi cu atenţie pentru a vă asigura că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi dubii, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau leziuni grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât pentru cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu va fi responsabil pentru daunele sau leziunile provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă, sau utilizarea incorectă.
Specificaţii
NumeSuport tavan pentru proiector PD102
CodE9655
Distanţa de la tavan (reglabilă)
235 - 310 mm
FDMI / MISVESA
Capacitatea suportată15 kg
Reglare înclinaţie
30°
Unghi rotaţie
360°
Dimensiuni185x(235-310)x182 mm
Greutate1.75 kg
Pachet - 10 buc. Preţul pentru o bucată
Retras din ofertă
 
Suport tavan pentru proiector: PD102
Cod: E9655
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.