COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport tavan LCD: SDP102M (30-50 ", înclinare)
Cod: E9639
Retras din ofertă
Flat panel ceiling mount: SDP102M (30-50 inches, tilt)
Suportul
Schiţa suportului
Suportul SDP102M E9639 a fost conceput pentru monta un monitor LCD/ plasmă/ televizor pe tavan. Capacitatea suportată este de 60 kg. Suportul permite reglarea înclinaţiei (fără scule suplimentare) cu până la 20 grade.
Tavanul trebuie să susţină greutatea panoului şi a suportului, inclusiv o marjă largă de siguranţă.
Suportul nu poate fi montat pe tavane care nu oferă o susţinere solidă. Dacă nu sunteţi sigur cu privire la structura tavanului, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare standard. În anumite condiţii, pot fi necesare elemente auxiliare sau scule care ar trebui furnizate de profesioniştii care instalează acest tip de hardware.
Sculele necesare pentru montaj (nu sunt incluse): burghiu 3/16" pentru montarea pe lemn/metal, sau burghiu 1/2" pentru cărămidă/ beton, burghiu electric, set de chei, şurubelniţă Phillips.
Atenţie!
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu întelegeţi aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalării, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, asiguraţi-vă că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi îndoieli, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau vătămări corporale grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu vor fi responsabili pentru daunele sau vătămările provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă sau utilizarea incorectă.
Specificaţii
NumeSuport perete tavan LCD SDP102M
CodE9639
Dimensiune ecran
30” – 50”
Distanta de la perete
0.6 - 1.05 m
FDMI / MISVESA
Capacitate suportată60 kg
Reglaj înclinare
20°
Unghi rotire-
Dimensiuni773x310x60 mm
Greutate9 kg
Pachet - 2 buc. Preţ pentru 1buc.
Retras din ofertă
 
Suport tavan LCD: SDP102M (30-50 ", înclinare)
Cod: E9639
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.