COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport perete LCD: DP118B (32-60 inchi, cu înclinare)
Cod: E9612
Retras din ofertă
Flat Panel Wall Mount: DP118B (32-60 inches, tilt)
Suportul
Flat Panel Wall Mount: DP118B (32-60 inches, tilt)
Schiţa şi dimensiunile suportului
Suportul DP118B E9612 este folosit pentru montarea pe perete a unui televizor plat de tip LCD sau plasmă. Odată instalat, distanţa între perete şi spatele televizorului este de numai 38 de mm, o cerinţă obigatorie în cazul în care se doreşte utilizarea eficientă a spaţiului disponibil sau amenajarea într-un mod cât mai estetic a unui birou/living etc. Suportă o sarcină maximă de 80 kg. Odată montat pe suport, televizorul poate fi înclinat în plan vertical cu până la 12 grade fără a folosi unelte adiţionale.

Peretele pe care se va monta trebuie sa fie capabil a susţine greutatea suportului, a televizorului dar şi a unei mase adiţionale considerată ca marjă de siguranţă.
Suportul nu poate fi montat pe pereţii care nu oferă o rezistenţă corespunzătoare (pereţi falşi cu profile de ghips carton, bolţari etc). Dacă nu sunteţi pe deplin sigur de structura peretelui, este recomandată consultarea cu o firmă de instalare.
Pachetul contine toate componentele necesare pentru o instalare tipică. Nu sunt incluse uneltele speciale folosite la montarea suportului.
Ve-ţi avea nevoie de: burghiu de 5mm, burghiul de zidărie de 12 mm, ciocan rotopercutant, set de chei, şurubelniţă Phillips.
Atenţie!
Suportul vine cu instrucţiuni de asamblare. Dacă nu le înţelegeţi sau aveţi îndoieli în privinţa siguranţei montajului, este indicat să apelaţi la un instalator calificat. Un montaj necorespunzatoar poate provoca daune sau vătămări grave.
Înainte de a începe instalarea pe perete a suportului, verificaţi cu atenţie dacă pachetul nu are componente lipsă sau defecte. Dacă aveţi dubii, nu începeţi instalarea.
Unele manevre de instalare ar trebui executate de două persoane calificate!
O instalare defectuoasă poate provoca daune sau vătămări grave.
Acest produs se va utiliza doar în scopul pentru care a fost creat.
În cazul unui montaj incorect, a unei asamblări defectuoase sau a unei utilizări improprii, nici producătorul , nici distribuitorul nu vor fi responsabili.

Specificaţii
NumeDP118B (cu înclinare)
CodE9612
Dimensiune ecran32" - 60"
Distanţa de la perete38 mm
FDMI / MISVESA
Sarcină maximă80 kg
Unghi de înclinare+/- 12 °
Rotaţie-
Dimensiuni800x40x38 mm
Greutate4.1 kg
Retras din ofertă
 
Suport perete LCD: DP118B (32-60 inchi, cu înclinare)
Cod: E9612
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.