COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport perete LCD: DP109s (23-37", rotire şi înclinare)
Cod: E9628
Special tile with hole for mast
Suportul
Schiţa suportului
Suportul DP109S E9628 a fost conceput pentru a poziţiona un monitor LCD/ plasmă/ televizor pe perete. Capacitatea suportată este de 45 kg. Suportul permite reglarea înclinaţiei (fără unelte adiţionale) cu până la 15 grade. Este posibilă rotirea panoului cu +/- 90 grade şi reglarea distanţei faţă de perete.
Suportul DP109S are şuruburi suplimentare care protejează monitorul împotriva încercării de a-l îndepărta de pe perete.
Peretele trebuie să susţină greutatea panoului şi a suportului, inclusiv o margine lată de siguranţă.
Suportul nu poate fi montat pe pereţii care nu oferă o susţinere solidă. Dacă nu sunteţi sigur cu privire la structura peretelui, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare standard. În anumite condiţii, pot fi necesare elemente auxiliare sau scule care ar trebui furnizate de profesioniştii care instalează acest tip de hardware.
Sculele necesare pentru montaj (nu sunt incluse): burghiu 3/16" pentru montarea pe lemn/metal, sau burghiu 1/2" pentru cărămidă/ beton, burghiu electric, set de chei, şurubelniţă Phillips.
Atenţie!
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu întelegeţi aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalării, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, asiguraţi-vă că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi îndoieli, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau vătămări corporale grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu vor fi responsabili pentru daunele sau vătămările provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă sau utilizarea incorectă.
Specificaţii
NumeSuport perete LCD DP109S
CodE9628
Dimensiune ecran
23" – 37"
Distanţa de la perete
125-7500 mm
FDMI / MISVESA
Capacitate suportată45 kg
Reglaj înclinare
-15° la +15°
Unghi rotire+/- 90°
Dimensiuni525x350 (125-7500) mm
Greutate10.9 kg
Pachet - 2 buc. Preţ pentru 1buc.
 
Suport perete LCD: DP109s (23-37", rotire şi înclinare)
Cod: E9628
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.