COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport perete LCD: DP108S (23-37", rotire şi înclinare) - SOLDURI!
Cod: E9624
Retras din ofertă
Special tile with hole for mast
Suportul
Schiţa suportului
Suportul DP108S E9624 a fost conceput pentru a poziţiona un monitor LCD/ plasmă/ televizor pe perete. Capacitatea suportată este de 45 kg. Suportul permite reglarea înclinaţiei (fără echipamente adiţionale) cu până la 15 grade. Este posibilă rotirea panoului cu +/- 40 grade şi reglarea distanţei faţă de perete.
Suportul DP108S are şuruburi suplimentare care protejează monitorul împotriva încercării de a-l îndepărta de pe perete.
Peretele trebuie să susţină greutatea panoului şi a suportului, inclusiv o margine lată de siguranţă.
Suportul nu poate fi montat pe pereti care nu ofera o sustinere ferma. Daca nu sunteti sigur cu privire la natura peretelui, consultati o companie de instalare.
Setul contine toate componentele necesare pentru o instalare tipica. In unele conditii specifice pot fi necesare elemente auxiliare sau instrumente care ar trebui sa fie furnizate de catre profesionisti instaland acest tip de hardware.
Instrumentele de baza necesare (neincluse): burghiu 3/16" pentru montarea pe constructii din lemn/metal, 1/2" sapa pentru zidarie de caramida / instalatii bloc de beton, burghiu electric, cheie sau diblu, surubelnita Phillips.

Atenţie!
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu întelegeţi aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalării, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, asiguraţi-vă că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi îndoieli, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau vătămări corporale grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu vor fi responsabili pentru daunele sau vătămările provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă sau utilizarea incorectă.
Specificaţii
NumeSuport perete LCD DP108S
CodE9624
Dimensiune ecran
23” – 37”
Distanţa de la perete
118-300 mm
FDMI / MISVESA
Capacitate suportată45 kg
Reglaj înclinare
-15° to +15°
Unghi rotire+/- 40°
Dimensiuni525x350 (118-300) mm
Greutate10.5 kg
Pachet - 2 buc. Preţ pentru 1buc.
Retras din ofertă
 
Suport perete LCD: DP108S (23-37", rotire şi înclinare) - SOLDURI!
Cod: E9624
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.