COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport perete LCD: DP106S (23-37")
Cod: E9617
Flat Panel Wall Mount: DP106S (23-37 inches)
Suportul
Schiţa suportului
Suportul DP106S E9617 a fost conceput pentru a poziţiona un monitor LCD/ plasmă/ televizor pe perete. Capacitatea suportată este de 45 kg.
Peretele trebuie să susţină greutatea panoului şi a suportului, inclusiv o margine lată de siguranţă.
Suportul nu poate fi montat pe pereţii care nu oferă o susţinere solidă. Dacă nu sunteţi sigur cu privire la structura peretelui, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare standard. În anumite condiţii, pot fi necesare elemente auxiliare sau scule care ar trebui furnizate de profesioniştii care instalează acest tip de hardware.
Sculele necesare pentru montaj (nu sunt incluse): burghiu 3/16" pentru montarea pe lemn/metal, sau burghiu 1/2" pentru cărămidă/ beton, burghiu electric, set de chei, şurubelniţă Phillips.
Atenţie!
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu întelegeţi aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalării, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, asiguraţi-vă că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi îndoieli, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau vătămări corporale grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu vor fi responsabili pentru daunele sau vătămările provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă sau utilizarea incorectă.
Specificaţii
NumeSuport perete LCD DP106S
CodE9617
Dimensiune ecran
23” – 37”
Distanţa de la perete
40 mm
FDMI / MISVESA
Capacitate suportată45 kg
Reglaj înclinare
-
Unghi rotire-
Dimensiuni525x350x40 mm
Greutate2.0 kg
Pachet - 10 buc. Preţ pentru 1buc
 
Suport perete LCD: DP106S (23-37")
Cod: E9617
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.