COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport-braţ perete pentru LCD: DL105 (13-30 inchi, înclinaţie & rotaţie)
Cod: E9646
LCD Wall Arm: DL105 (13-30 inches, tilt &swivel)
Suportul
Unghiul de mobilitate
Suportul braţ DL105 E9646 a fost conceput pentru a aşeza un monitor LCD/ TV pe perete. Capacitatea maximă este de 15 kg, fiind potrivit pentru modelele uşoare. Suportul permite ajustarea uşoară a înclinaţiei (fără instrumente suplimentare), în intervalul de 15 grade. Acesta permite o pivotare de până la 180 de grade pentru poziţionarea optimă a ecranului.
Peretele trebuie să susţină greutatea LCD-ului şi a suportului, inclusiv o marjă mare de siguranţă.
Suportul nu poate fi instalat pe pereţii care nu asigură o susţinere rezistentă (cui de oţel, bloc cenusă veche, panou de ipsos etc). Dacă nu sunteţi sigur cu privire la natura peretelui, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare tipică. În anumite condiţii specifice pot fi necesare elemente auxiliare sau instrumente, care ar trebui să fie furnizate de către profesioniştii care instalarea acest tip de hardware. Uneltele elementare necesare (nu sunt incluse): burghiu 3/16", burghiu 1/2" pentru zidărie de cărămidă / instalaţii bloc de beton, burghiu electric, cheie sau set dibluri, şurubelniţă Phillips.
Avertizare de siguranţă
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu înţelegeti aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalarii, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, verificaţi cu atenţie pentru a vă asigura că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi dubii, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau leziuni grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât pentru cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu va fi responsabil pentru daunele sau leziunile provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă, sau utilizarea incorectă.

Specificaţii
NumeSuport-braţ de perete pentru LCD DL105 (înclinare & rotaţie)
CodE9646
Dimensiune ecran
13” – 30”
Distanţa de la perete
81 - 235 mm
FDMI / MISVESA 75,100 mm
Capacitatea suportată
15 kg
Reglaj înclinare15°
Unghi rotire180°
Dimensiuni 116x152x(81-235) mm
Greutate0.8 kg
Pachet - 20 produse. Preţul pentru un produs.
 
Suport-braţ perete pentru LCD: DL105 (13-30 inchi, înclinaţie & rotaţie)
Cod: E9646
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.