COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport-braţ de perete pentru LCD : DL102 (13-30", înclinaţie & rotaţie)
Cod: E9643
Retras din ofertă
LCD Wall Arm: DL102 (13-30
Suportul
Unghiul de mobilitate
Suportul DL102 E9643 a fost conceput pentru a aşeza un monitor LCD/ televizor pe perete. Capacitatea maximă este de 15 kg, fiind potrivit pentru modelele uşoare. Suportul permite o ajustare uşoară a înclinaţiei (fără instrumente suplimentare),la un unghi de 10 grade. Permite totodată şi o rotaţie de până la 180 de grade pentru poziţionarea optimă a ecranului.
Peretele trebuie să susţină greutatea LCD-ului şi a suportului, inclusiv o marjă mare de siguranţă.
Suportul nu poate fi instalat pe pereţii care nu asigură o susţinere rezistentă (cui de oţel, bloc cenusă veche, panou de ipsos etc). Dacă nu sunteţi sigur cu privire la natura peretelui, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare tipică. În anumite condiţii specifice pot fi necesare elemente auxiliare sau instrumente, care ar trebui să fie furnizate de către profesioniştii care instalarea acest tip de hardware. Uneltele elementare necesare (nu sunt incluse): burghiu 3/16", burghiu 1/2" pentru zidărie de cărămidă / instalaţii bloc de beton, burghiu electric, cheie sau set dibluri, şurubelniţă Phillips.
Avertizare de siguranţă.
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu înţelegeti aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalarii, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, verificaţi cu atenţie pentru a vă asigura că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi dubii, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau leziuni grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât pentru cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu va fi responsabil pentru daunele sau leziunile provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă, sau utilizarea incorectă.

Specificaţii
NumeSuport-braţ de perete pentru LCD : DL102 (înclinaţie & rotaţie)
CodE9643
Dimensiune ecran
13” – 30”
Distanţa de la perete70 - 245 mm
FDMI / MISVESA 75,100
Capacitatea suportată15 kg
Reglare înclinaţie
10°
Unghi rotaţie
180°
Dimensiuni245x195x(70-240) mm
Greutate1 kg
Pachet - 20 produse. Preţul pentru un produs.
Retras din ofertă
 
Suport-braţ de perete pentru LCD : DL102 (13-30", înclinaţie & rotaţie)
Cod: E9643
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.