Sumator TV Satelit + DVB-T: SCQ-410

Cod: R85255
234,32 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
234,32 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Sumatorul SCQ-410 este dedicat tuturor utilizatorilor de sisteme individuale de antenă de satelit și terestre. Cele patru intrări SAT permit însumare a până la patru semnale de satelit de la antene de satelit independente (sau de la două antene de satelit echipate cu LNB MONOBLOCK, sau de o antenă de satelit cu LNB QUAD) cu semnale radio și TV terestre (de la orice set de antene terestre radio/TV). Semnalele terestre (FM/DAB/DVB-T) și de satelit (950-2150 MHz) însumate, pot fi transmise prin cabluri coaxiale către prizele abonaților amplasate în apartamente (de la 1 până la 4 prize, fiecare pentru conectarea cu un receptor de satelit și televizor).

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Sumatorul SCQ-410 este dedicat tuturor utilizatorilor de sisteme individuale de antenă de satelit și terestre. Cele patru intrări SAT permit însumare a până la patru semnale de satelit de la antene de satelit independente (sau de la două antene de satelit echipate cu LNB MONOBLOCK , sau de o antenă de satelit cu LNB QUAD) cu semnale radio și TV terestre (de la orice set de antene terestre radio/TV). Semnalele terestre (FM/DAB/DVB-T) și de satelit (950-2150 MHz) însumate, pot fi transmise prin cabluri coaxiale către prizele abonaților amplasate în apartamente (de la 1 până la 4 prize, fiecare pentru conectarea cu un receptor de satelit și televizor).
Semnalele căilor (de la 1 la 4) independente SAT+TERR vor fi separate în benzile de satelit (pentru un receiver de satelit) și banda terestră (pentru un televizor, radio) de prizele amplasate în apartament(e). Orice receptor DVB-S conectat la o priza, va alimenta LNB-ul și pre-amplificatorul din setul de antene terestre (cu 12 VDC; daca nu va avea componente active, protecția la suprasarcină (AUTO-OFF) va întrerupe automat sursa de alimentare).
SCQ-410 a fost proiectat numai pentru instalare la interior. Sistemele de antenă trebuiesc conectate întotdeauna cu atenție. Noul amplasament al conectorilor sumatorului SCQ-410 permite utilizatorilor să înșurubeze și deșurubeze în mod repetat conectorii fără să reducă din parametrii conexiunii. Fiecare port este echipat cu un "arc" ce semnalizează acustic conexiunea corectă cu un "click".
Caracteristici distinctive
  • intrări: 4x SAT + 1x TER
  • ieșiri: 4x (SAT + TER)
  • compatibil cu LNB-uri SINGLE, MONOBLOCK, QUAD
  • alimentat prin receicer-ul de satelit
  • poate alimenta un preamplificator de antenă TV
  • compatibil DISEqE
  • bride de montaj incluse
LNB Inverto QUAD Home PRO 0.3 dBAntenă de satelit 110 cm Famaval TRX-EL 110 gri inchisAntenă radio FM 1RUZ PM B (O+V omnidirecţională)Sumator TV Satelit + DVB-T: SCQ-410Priză TV - Radio - Satelit Signal Priză TV - Radio - Satelit Signal Priză TV - Radio - Satelit Signal Priză TV - Radio - Satelit Signal Sumator de catarg Terra DC015L (VHFI/II+FM-VHFIII-UHF)Antena TV UIF DIPOL 44/21-48 DVB-T2 Tri Digit de mare câștigAntenă TV FIF DVB-T2 + radio DAB : DIPOL 7/5-12 (7 elemenți)
An example antenna system with the SCQ-410 combiner.
The system uses QUAD LNB (unlike multiswitch systems).

Specificații

Tip produs Sumator TV+SAT
Nume SCQ-410
Producător Telmor
Numărul și tipul intrărilor 1 × DVB-T, 4 × SAT
Bandă funcționare MHz DVB-T: 5 – 790, SAT: 950 – 2150
Atenuare dB <1.5 (SAT), <8.5(DVB-T)
Separare dB > 35
Tip conector F
trecere DC DVB-T Da
SAT Da
tensiune/curent V/mA 20/500, 12/100