Splitter alimentare CCTV LZ-8/POL cu protectie

Cod: M1803
46,89 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
46,89 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
LZ-8/POL este un distribuitor care permite alimentarea mai multor echipamente de la o singura sursa. Distribuitorul imparte o intrare la 8 iesiri; fiecare dintre aceste iesiri este protejata printr-o siguranta polimerica cu revenire si afiseaza cu ajutorul unui LED tensiunea (LED-ul corespunzator se aprinde in cazul in care pe iesire este tensiune).

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

LZ-8/POLeste un distribuitor care permite alimentarea mai multor echipamente de la o singura sursa. Distribuitorul imparte o intrare la 8 iesiri; fiecare dintre aceste iesiri este protejata printr-o siguranta polimerica cu revenire si afiseaza cu ajutorul unui LED tensiunea (LED-ul corespunzator se aprinde in cazul in care pe iesire este tensiune).

In cazul unei suprasarcini pe una dintre iesiri, rezistenta si temperatura sigurantei cu revenire corespunzatoare creste (chiar si peste 100'C). Tensiunea de iesire scade si LED-ul se stinge - siguranta limiteaza curentul spre o valoare mai mica. Dupa disparitia suprasarcinii, siguranta revine la starea initiala si LED-ul se aprinde din nou.
LZ-8/POL a fost dotat cu doua intrari pentru conectarea sursei de tensiune. Intrarile functioneaza in paralel asa ca se poate alimenta de la regleta sau mufa 2.1/5.5. Aceasta solutie va permite sa conectati mai multe LZ-8/POL in serie, de ex. sa conectati primul la o sursa si al doilea prin intermediul unui cablu bifilar.
Rezistentele polimerice sunt caracterizate de o cadere de tensiune nelineara: 160mV la I=0.5A; 300mV la I=0.7A. In cazul suprasarcinii rezistenta se incalzeste la peste 100oC. Tensiunea mediului inconjuraror nu trebuie sa depaseasca 40oC.

In sistemele CCTV alimentate la 12 VDC lungimea de cablu dintre alimentare si echipament depind de consum si de tipul de cablu folosit. - CAMSET 100 M6100_100 (19.5 ohm/km) sau CAMSET 50 M6050_100 (39.0 ohm/km). distantele calculate pentru o tensiune de 11V la echipament sunt prezentate in tabelul de jos.

Distanta maxima intre sursa si echipament (sistem 12 VDC)

Consum maxim

CAMSET 100

CAMSET 50

150 mA - camera

160 metri

85 metri

650 mA - camera cu termostat

38 metri 19 metri
Carcasa distribuitorului se poate monta cu usurinta pe stalpi sau pereti cu ajutorul unor codite de soricel sau suruburi (nu sunt incluse in pachet). Un avantaj indiscutabil in utilizarea LZ-8/POL in sistemele de monitorizare este protectia sporita pe care acesta il ofera intregului sistem. In cazul in care un intrus scurtcircuiteaza o camera, un sistem fara o astfel de protectie poate fi pus la pamant.
Echipamentul are jumperi care permit deconectarea iesirilor.

Specificații

Model LZ-8/POL
Tip produs Divizor de putere
Producător Delta
Parametrii de intrare număr de intrare 2
tip conector priză 5.5/2.1, Terminale de cablu
Parametrii de ieșire numărul de ieşiri 8
tensiune maximă DCV 24
curent maxim A 6 – bandă terminală; 4 – priza 5.5/2.1
curentul maxim al unei singure ieșiri A
tip conector bandă terminală
protecţie Supracurent Siguranță polimerică de 8 x 0,7 A
supratensiune Siguranță polimerică de 8 x 0,7 A
scurtcircuit Siguranță polimerică de 8 x 0,7 A
Temp. funcționare °C -50...55
Dimensiuni mm 116 × 46 × 25