Software supraveghere video: NUUO SCB-IP+16

Cod: K3116
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

O scurtă prezentare a Software-ului NUUO:
Acest pachet software permite utilizatorului să gestioneze în totalitate 16 canale IP CCTV. SCB-IP+16 K3116 dă posibilitatea monitorizării live şi înregistrării simultane precum şi a inspecţiei arhivelor a 16 camere video IP. Este capabil de a funcţiona ca un aparat NVR (Network Video Recorder - Înregistrator video de reţea) de sine stătător.
Software-ul suportă camerele produse de ACTi, Axis, Hikvision, Panasonic, Pixord, Sony, Sunell, Vivotek şi alţii.
Pe lângă clasicul control PTZ, programul este capabil şi de "PTZ digital" - mărirea/apropierea digitală a oricărei părţi din imagine. Este o funcţie deosebit de utilă, în special în cazul utilizării camerelor video cu rezoluţie mare, de tip megapixel, oferind posibilitatea unui zoom digital fără a se pierde din calitatea frame-ului.
Modulul de analiză a imaginii permite sistemului să reacţioneze la evenimente sau schimbări/modificări al scenei, cum ar fi mişcarea, părăsirea sau extragerea obiectelor, pierderea calităţii imaginii sau a câmpului vizual. Sistemul de management al evenimentelor atenţionează operatorul printr-un semnal sonor sau vizual, prin e-mail şi este capabil de a îndrepta camera PTZ spre o poziţie preprogramată.
Bineînţeles, sistemul poate fi accesat şi de la distanţă, din afara reţelei cu ajutorul unui nume de utilizator şi al unei parole iar ca element de securitate adiţional există şi posibilitatea blocării accesului anumitor adrese IP.

Specificaţii tehnice:
Nume NUUO SCB-IP+16
Cod K3116
Număr de canale
16
Camere compatibile ACTi. Arecont Vision. AXIS. Cieffe. D-Link. Etrovision. IQinVision. JVC. Level 1. Linksys. Lumenera. Mobotix. Panasonic. Pixord. Planet. Samsung. Sony. Toshiba. Vivotek. Zavio
Comprimare video MPEG-4/MJPEG/H.264
Moduri de afişare Împărţire ecran 1 - 64 / lucru cu 2 monitoare
Moduri de înregistrare continuu
programat
la detectarea mişcării
declanşată de evenimente
Înregistrare audio
Da
Funcţie de suprascriere Da
Framerate maxim (un canal) 30 fps
Creare copii de siguraţă Da
Analiză de imagine
Detectarea mişcării
Dispariţia obiectelor
"Uitarea" obiectelor
Pierderea focusului
Numărare de obiecte
Posibilităţi de notificare E-mail
Telefon. sunet de alarmă
I/O
Afişare pe ecran
Redare simultană 16 canale
Funcţii de căutare Da
Conversie în format AVI Da
Înregistrare instantanee
Da
Corecţie video Da
Monitorizare de la distanţă DA. 16 canale
Arhivare de la distanţă DA. 16 canale
Client web
Da
Parole pentru utilizatori Da
Notă!
instead of the previously used dongle.
  • Activarea programului se realizează folosind codul serial înscripţionat pe interiorul ambalajului.
  • Utilizatorul poate obţine orice număr de canale video însumând licenţele corespunzătoare - pentru un sistem de 12 canale vor trebui introduse seriile unei licenţe de 8 canale şi ale unei licenţe de 4 canale.
  • În scopul unei funcţionări de lungă durată, utilizatorul ar trebui să încerce să păstreze adresa MAC a plăcii de reţea a calculatorului pe care rulează software-ul, în cazul în codu(l)rile serial al(e) licenţe(i)lor este pierdut. Adresa MAC ar putea fi necesară pentru recuperarea acestora.