COŞUL MEU
Coşul este gol

Sisteme GSM

Antene şi conectică

Nr.
Nume firmă
Data
1
Crește viteza conexiunii LTE o antenă exterioară?
Accesul la internet wireless prin rețelele celulare este un serviciu din ce în ce mai popular. Popularitatea în creștere a serviciului printre abonați este rezultatul mobilității, randamentului și prețurilor reduse. Punctul culminant este tehnologia LTE, care permite atingerea unor rate de transfer similare celor din rețelele de telefonie fixă/cablu sau WiFi.
2016-12-15
2
Internet mobil - cum alegeţi antena şi pigtailul potrivit pentru modemul dvs.?
Serviciul de acces la internet oferit de operatorii de telefonie mobilă a cunoscut în ultimii o creștere tot mai mare de utilizatori dornici de a fi în permanență, orinde s-ar afla conectați la rețeaua globală de informații. Popularitatea de care se bucură acest serviciu se datorează în primul rând vitezei mari de transfer care poate fi atinsă dar și prețurilor tot mai mici de la care acestă modalitate de conectare la internet este disponibilă. Ultima noutate în acest domeniu vine sub forma tehnologiei LTE care face posibilă obținerea unor rate de transfer asemătoare ...
2013-07-02
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.