COŞUL MEU
Coşul este gol

Supraveghere video

Monitorizare oraş

Sistem de supraveghere video Megapixel
în piaţa Nouă din Cracovia
Sistemul CCTV din Plac Nowy în Cracovia
Plac Nowy (Noua Piaţă) din Cracovia este un loc frecventat de turişti din întreaga lume şi un loc foarte potrivit pentru socializare. Popularitatea acestui loc are şi dezavantajele sale precum cazuri frecvente de furt sau alte ilegalităţi. De aceea compania care se ocupă cu gestionarea zonei a decis montarea unui sistem de supraveghere. Instalarea echipamentelor a fost făcută de firma "SCAZI" din Cracovia.
Imagini de la sistemul de supraveghere amplasat în Plac Nowy
Datorită limitărilor impuse de arhitectura zonei şi de faptul că piaţa va fi în curând renovată complet, instalarea sistemului a fost împărţită în două etape. Deoarece observarea unei zone atât de mari poate fi făcută în prezent doar din locaţii îndepărtate, soluţia optimă a fost folosirea camerelor megapixel. Acestea sunt singurele care pot oferi o calitate bună a imaginii în condiţiile amintite mai sus. Alţi factori importanţi în alegerea unei camere IP sunt posibilitatea de extindere a sistemului şi uşurinţa instalarea a unei reţele IP.
Sistemul foloseşte 5 camere Megapixel ACTI ACM 5611 - K1512 şi două camere dom de 1.3 Mpx ACTI ACM 7411 - K1313
K1313
Datorită condiţiilor specifice, datele video de la anumite camere sunt transmise wireless în 5 GHz. Sistemul contribuie la sporirea securităţii din zonă şi a fost deja lăudat de poliţie. Pe viitor, vor mai fi instalate camere pe stâlpii din centrul pieţei.

 
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.