Șină DIN pentru cabinet rack RACK board ZMD-35 - EURO TH35 430 mm

Cod: R77335
86,01 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
86,01 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Șină DIN ZMD-35 R77335 EURO TH35 cu lungimea de 430 mm încastrată cu 100 mm de partea din față a dulapului RACK. Este realizată din aluminiu dur PA11 cu grosimea de 2 mm. ZMD-35 poate fi încărcat cu dispozitive distribuite uniform, cu o greutate totală de 12 kg. Setul include patru șuruburi cu piulițe utilizate pentru asamblarea elementelor din dulap.

Garanție

Garanţie 5 ani.

Suport tehnic

Detalii

Sistemul de prindere RACK board permite instalatorilor să monteze un număr considerabil mai mare de echipamente prin folosirea ambelor suprafețe laterale în interiorul RACK-ului. Această opțiune oferă un spațiu de montaj fără precedent asigurând în același timp acces optim la echipamente, ventilație adecvată și organizare corespunzătoare a traseelor de cablu. Toate aceste caracteristici fac
Informații detaliate despre sistemul de montaj vertical al echipamentelor electronice în RACK-urile standard de 19" puteți citi aici
Pentru montarea ZMB panoului, dacaă este necesar ZMC montajul frontal. Lățimea ZMC panelului este ideală pentru utilizarea ZMB acestora în părțile laterale.
Modulul ZMD-35 R77335 este o șină EURO TH35 lungă de 430 mm distanțată cu 100 mm față de partea din față a dulapului RACK. Suportul este realizat din tabla tare de aluminiu PA11, grosime de 2 mm. Sarcina maximă a ZMD-35, cu dispozitivele distribuite uniform, este de 12 kg. Setul include patru șuruburi cu coșuri pentru montare în dulap.
Exemplu de utililzare RACK board
Șina rack ZMD-35 R77335 este utilizată pentru a monta dispozitivele cu montaj pe șină EURO TH35 într-un dulap RACK. Exemple de astfel de dispozitive includ: amplificatoare de canal TERRA, transmodulatoare, convertoare, termostate și altele.
Principalele caracteristici ale plăcii RACK board sistem de montare verticală:
 • Seturi de instalare, predefinite pentru configurații individuale de echipament, ce permit asamblarea simplă și rapidă.
 • RACK board Panourile de montare permit instalarea cablurilor și al echipamentelor, astfel încât acestea să fie plasate într-un mod clar și estetic. Soluția profesională asigură organizarea cablurilor mai lungi în partea de mijloc a dulapului, în timp ce conexiunile și dispozitivele sunt ușor disponibile (opus plasării acestor dispozitive pe orizontală). Acest lucru îmbunătățește răcirea echipamentului și facilitează procedurile de reglare și măsurare.
 • Datorită construcției sale, sistemul RACK board este universal - deși este dedicat dispozitivelor TERRA, nimic nu împiedică utilizarea acestuia cu alte echipamente electronice, cum ar fi repetoarele GSM, rețelistică (routere sau switch-uri) etc.
 • Deoarece fiecare RACK board este plasat vertical și nu încurcă alt dispozitiv sau element al dulapului RACK, acesta este răcit natural de circulația aerului din interiorul dulapului.
 • Fiecare dispozitiv are propriul panou de montare, iar spațiile dintre dispozitive permit cablarea ușoară.
 • Sistemul RACK board este format din următoarele serii:
  • ZMB - unitate de montare laterală instalată pe lateralele dulapurilor mari. În prezent, oferta include panouri pentru dulapuri de 800x600.
  • ZMC - unitate de asamblare frontală care poate fi instalată împreună cu unitatea ZMB.
  • ZMD - ansamblu de montare frontală pentru dulapuri wallmount sau dulapuri staționare, nu se poate asambla împreună cu suporții ZMB (are lățime completă de 19'').
 • Cu ajutorul sistemului RACK board, instalatorul poate folosi nu numai partea din față a unui dulap RACK (șine cu spațiu de 19"), ci și a spațiilor laterale - accesul la aceste dispozitive se obține prin demontarea pereților laterali ai RACK-ului. Ansamblul lateral ZMB www.dipolnet.ro/6815www.dipolnet.ro/5122***.
 • Instalatorul poate folosi ansamblul de montaj frontal ZMC în mai multe configurații, acestea permit instalarea în partea din față a cabinetului atât a dispozitivelor standard de 19 ", cât și a altor echipamente montate pe sina EURO TH35 sau pe plan vertical.
 • Elementele sistemului RACK board sunt fabricate din foi de dur-aluminiu PA11 (DIN, ISO: AlMg3), pulbere vopsită în culoarea RAL9004. Dacă găurile de montaj pregătite nu se potrivesc cu echipamentul montat, este ușor de găurit altele noi.
 • Componentele ZMD pot fi utilizate în dulapuri suspendate sau staționare, dar nu pot fi folosite împreună cu componente ZMB care au o lățime totală de 19" .
 • Cablurile care furnizează semnale de la antene sunt conectate în patchpanel prin conectori F care, transmit semnalele către un panou de patch-uri și dispozitivele necesare. Adunând conexiunile, instalatorul poate măsura semnalul de intrare în orice loc.
 • Toate cablurile de ieșire sunt de asemenea conectate în patchpanelul cu F. Fiecare conector poate fi marcat cu numărul apartamentului corespunzător,acesta ajută la efectuarea diagnosticării întregii rețele de distribuție, începând cu măsurătorile semnalelor de ieșire.

Specificații

Tip produs RACK mounting accessories
Serie RACK board
Nume ZMD-35
Instalație Front
Instalarea dispozitivelor șină EURO TH35 430 mm
Material Aluminiu PA11
Culoare RAL 9004
Dimensiuni mm 483 × 43 × 100
grosime mm 2 (carrier)
Înălțimea șinei U 1
Dimensiuni de montaj '' 19
Greutate kg