Set video balun 1VP-A (drept, 2 buc)

Cod: M16655
13,29 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
13,29 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Setul de video balunuri 1VP-A este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un DVR sau o cameră de supraveghere.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Setul de video balunuri 1VP-A M16655 este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP).
Balunul adaptează impedanţa cablului coaxial (75 Ohmi) la cea a cablului UTP (100 ohmi), asigurând o transmisie video de bună calitate pe distanţe de până la 400m (pe cablu UTP Cat5) pentru următoarele tipuri de camere video:
  • PAL (CVBS) până la 400 m
  • HD-TVI, AHD până la 200 m (720p) sau 150 m (1080p)
  • HD-CVI până la 200 m
Instalatorul trebuie să respecte codificarea şi să păstreze ordinea firelor: (+) la (+) şi (-) la (-). Montarea greşită duce la o calitate inferioară a imaginii şi la interferenţe .
CMRR pentru adaptoare de impedanţă (balunuri). "Balun" este prescurtarea de la "Balance-Unbalance", în sistemele CCTV acesta este un element de legătură dintre un cablu coaxial şi un cablu UTP. Cel mai mare avantaj al liniilor de transmisie simetrice este costul scăzut, rezistenţa la interferenţe şi posibilitatea de a face conexiuni mult mai lungi. Datorită aranjamentului simetric al firelor, interferenţele vor fi identice şi pot fi astfel anulate. Ceea ce nu este posibil la un cablu coaxial.
Posibilitatea unui adaptor balun de a anula interferenţele identice apărute pe ambii conductori ai unui mediu de transmisie este descrisă de parametrul Common Mode Rejection Ratio (CMRR). Acesta este raportul dintre valoarea semnalului parazitic la ieşirea asimetrică şi valoarea semalului parazitic la intrarea simetrică a adaptorului. Parametrul poate fi măsurat, de exemplu, prin aplicarea unui semnal parazitic V.z. la ambele intrări ale părţii simetrice (în scurt pentru a elimina anularea diferenţială). În aceste condiţii, un adaptor de impedanţă ideal nu ar prezenta nici un semnal la ieşirea asimetrică, totuşi în realitate va apărea un semnal V.b.. Valoarea CMRR este calculat cu următoarea formulă:
CMRR = 20*LOG(V.b./V.z.)
Valoarea CMRR a balunurilor Etrix (în banda de 15 kHz - 6 MHz) este de 60 dB. Aceasta înseamnă o atenuare a semnalelor (interferenţe) de 1000 de ori.
Preţul este pentru set (2 buc.)

Specificații

Model 1VP-A
Tip produs Balun
Producător Etrix
Parametrii de intrare număr 1
tip conector BNC
Bandă funcționare MHz 0 ... 50
Semnale acceptate și rezoluție maximă AHD, HD-CVI, HD-TVI (5 MP))
impedanță ohm 75
Parametrii de ieșire număr 1
Tip conector Borne cu șuruburi
impedanță ohm 100
CMRR dB @ 5 MHz 60
Temp. funcționare °C -10 .. 55
Dimensiuni mm 15 × 47 × 15