Set 4 pigtail-uri fibră SC singlemode ULTIMODE PG-55S1 (1m, G.657A1, alb, gri, maro, violet)

Suport tehnic

Detalii

Setul conține pigtailuri fibră SC/UPC singlemode ULTIMODE cu lungime de 1m, G.657A1 iar culorile disponibile sunt alb, gri, maro, violet.
Seturile de pigtailuri colorate Ultimode permit organizarea clară a traseelor ​​de fibră optică. Culorile pot fi utilizate pentru identificarea rapidă a fibrelor în cutii mari de distribuție (nu trebui să utilizați un localizator vizual pentru a identifica rapid fibra care necesită intervenție) sau pentru a identifica o anumită fibră (de exemplu, din camera 1, camera 2 , etc.)
Setul include 4 pigtail-uri PG-51S1 cu lungime de 1 metru și conector SC/UPC. Culori: alb, gri, maro, violet. Sunt 3 seturi diferite (12 culori în total): L35511A (roșu, verde, albastru, galben) și L35511C (aqua, negru, portocaliu, roz). Pigtailurile colorate permit simplificarea instalațiilor de fibră optică în cutii FTTH și ODF-uri în blocuri. Putem folosi câte 2 pigtailuri de aceeași culoare pentru cablul de două fibre ce vine de la fiecare apartament. Prin urmare, cablurile de la 12 apartamente pot fi terminate într-o singură cutie de distribuție. Pigtailurile colorate permit să identificați rapid fibra de la un anumit apartament.
Patchcordurile optice ULTIMODE se disting prin atenuările mici şi prin ferulele de cea mai bună calitate. Pentru fiecare patchcord sunt verificate valorile de atenuare, return loss şi suprafeţele ferulelor pentru a garanta conexiuni cu parametri cât mai buni.
Fibra singlemode în standardul G.657A1 are o rază de îndoire mai mică decât cea în standardul G.652D. Prin urmare, pigatail-urile și patch-urile cu astfel de fibre sunt mai bune pentru sistemele cu spațiu limitat (risc mai mic de deteriorare a fibrelor).
Caracteristici distinctive:
*4 pigtail-uri
*Culori: alb, gri, maro, violet
*Conector SC/UPC
*O fibră single-mode (G.657 A1)
*Tip: "Easy strip"
*Lungime: 1 m
*Atenuare mică

Specificații

Tip produs Pigtail
tip Simplex
Tip fibră Singlemode
Tip conector A SC/UPC
Standard FO G.657A1
Producător ULTIMODE
Nume PG-51S1
Lungime m 1
Atenuare (IL) Conector A dB < 0.25 (A)
Număr pigtail-uri din set 4
Culoare Alb, Gri, maro, mov