Set 4 pigtail-uri fibră LC/UPC singlemode ULTIMODE PG-55S1 (1m, G.657A1, turcoaz, negru, portocaliu, roz)

Suport tehnic

Detalii

Seturile de pigtailuri colorate Ultimode permit organizarea clară a traseelor ​​de fibră optică. Culorile pot fi utilizate pentru identificarea rapidă a fibrelor în cutii mari de distribuție (nu trebui să utilizați un localizator vizual pentru a identifica rapid fibra care necesită intervenție) sau pentru a identifica o anumită fibră (de exemplu, din camera 1, camera 2 , etc.)
Setul include 4 pigtailuri PG-55S1 cu lungime de 1 metru și conector LC/UPC. Culori: aqua, negru, portocaliu, roz. Sunt 3 seturi diferite (12 culori în total): L35551A (roșu, verde, albastru, galben) și L35551B (alb, gri, maro, violet).
Patchcordurile optice ULTIMODE se disting prin atenuările mici şi prin ferulele de cea mai bună calitate. Pentru fiecare patchcord sunt verificate valorile de atenuare, return loss şi suprafeţele ferulelor pentru a garanta conexiuni cu parametri cât mai buni.
Fibra single-mode ce utilizază standardul G.657A1 are o rază de îndoire mai mică decât în standardul G.652D. Prin urmare, pigatail-urile și patch-urile cu astfel de fibre sunt mai bune pentru sistemele cu spațiu limitat (risc mai mic de deteriorare a fibrelor).
Caracteristici distinctive:
  • 4 pigtail-uri
  • Culori: turcoaz, negru, portocaliu, roz
  • Conector LC/UPC
  • O fibră single-mode (G.657 A1)
  • Lungime: 1 m
  • Atenuare mică

Specificații

Tip produs Pigtail
tip Simplex
Tip fibră Singlemode
Tip conector A LC/UPC
Standard FO G.657A1
Producător ULTIMODE
Nume PG-55S1
Lungime m 1
Atenuare (IL) Conector A dB < 0.25 (A)
Număr pigtail-uri din set 4
Culoare turcoaz, Negru, portocaliu, mov