COŞUL MEU
Coşul este gol

Revoluţia Rezoluţiei
Arhiva bibliotecii
Informaţiile conţinute par a fi neactualizate
Monitorizarea stadioanelor şi a evenimentelor de amploare - revoluţia în rezoluţie datorită camerelor megapixel.
Principala problemă în monitorizarea video a stadioanelor şi a evenimentelor de mare amploare o reprezintă necesitatea observării unor zone extinse şi posibilitatea de capturare a detaliilor faciale. Această problemă este rezolvată de obicei prin folosirea camerelor cu unghi larg destinate monitorizării generale precum şi prin folosirea camerelor PTZ. Astfel se pot înregistra evenimentele şi în cazul apariţiei problemelor se pot identifica persoanele responsabile.
Dar în situaţia apariţiei unor incidente, pot fi descoperite unele zone cu probleme. O soluţie mult mai bună este asigurată prin folosirea camerelor cu o rezoluţie mai mare. Camerele obişnuite PAL CCTV au o rezoluţie de 704 x 576 = 405 504 pixeli. Prin folosirea camerelor speciale de 5 MP, este posibilă acoperirea unei zone de 10 ori mai mare cu aceeaşi rezoluţie liniară. În alte cuvinte se pot mări fragmente ale zonei supravegheate de cel putin 10 ori, obţinându-se imagini detaliate.
Pentru a menţine excelentă rezoluţia camerelor megapixel este indispensabilă asigurarea unui sistem performant de înregistrare.
 
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2022 DIPOL sp.j.