COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

Releu tristate + sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2 LR
Cod: F1223
Retras din ofertă
Releu tristate & sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2
Vedere a dispozitivului
Releu tristate & sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2
Vedere de ansamblu
Modulul rH-TSR1S2 este o combinaţie între un releu tristate şi două intrări pentru contacte. Modulul trimite informaţii sistemului despre închiderea şi deschiderea contactelor şi controlează releul care pot activa motoarele electrice înainte sau înapoi. Comunicarea cu serverul se face prin unde radio. Modulul are două intrări fizice pentru conectarea a două contacte monostabile, fără potenţial, precum şi a două relee de ieşire. Sarcina poate fi rezistivă, inductivă sau capacitivă, atât în circuite AC cât şi în circuite DC. Modulul rH-TSR1S2 este potrivit în special pentru controlul draperiilor/obloanelor deoarece aceste operaţiuni necesită schimbarea direcţiei de funcţionare a motorului electric. Acesta mai este potrivit şi pentru echipamente în care două circuite nu pot fi activate simultan. Raza de funcţionare a modulului este mult mai mare (aproximativ 300m) decat cea a versiunii standard (rH-TSR1S2 F1222).
Simbolurile folosite în design şi software-ul de configurare
Simbolul modulului rH-TSR1S2 LR
În cadrul software-ului de proiectare a unui sistem inteligent F&Home, modulul rH-TSR1S2 LR este reprezentat pictografic de un obiect format din un obiect format din două intrări binare şi două relee de ieşire binare, separate pentru fiecare intrare fizică. Intrările obiectului sunt folosite pentru a controla canalele releului, ieşirea funrnizând informaţii despre starea de funcţionare. Elementul are de asemenea două intrări digitale şi două ieşiri, separate pentru fiecare intrare fizică. Scurtcircuitarea sau deschiderea unui contact schimbă starea logică de la ieşirea corespunzătoare.
Montaj:
  • Opriţi alimentarea şi asiguraţi-vă ca nu mai există tensiune.
  • Conectaţi firele potrivit diagramei de mai sus.
  • Plasaţi modulul în o cutie de instalare potrivită.
  • Ajustaţi firul antenei paralel cu unul dintre firele antenei serverului, cât mai departe posibil de restul firelor.
  • Porniţi alimentarea.
  • Înregistraţi dispozitivul in sistem.
  • Închideţi cutia de instalare.
Un exemplu de aplicaţie
==În diagrama de mai sus, F1222 sau F1223 sunt relee tristate cu sender dublu responsabile pentru controlul draperiilor/obloanelor. Prin apăsarea switch-urilor momentane conectate la modulele F1222 F1223, utilizatorul poate coborî/ridica draperiile/obloanele.===
O schemă mai avansată pentru controlul draperiilor/obloanelor poate fi găsită în articolul Proiect de control al alarmelor şi al obloanelor.
Informaţii despre sistem
Specificaţii tehnice:
Nume
F&Home Radio rH-TSR1S2 LR
CodF1223
Alimentare
230 VAC / 50 Hz
Banda de comunicaţii RF [MHz]868
Modul de comunicaţie
două căi
Criptarea datelor
DA
Rază de acţiune în spaţiu deschis 300 m
Număr de relee2
Sarcină230 VAC, max 0.6 A
Intrările releului (declanşate de nivelele L sau N )2x (contacte fără potenţial)
Gamă de temperaturi de funcţionare
-20ºC ... +50ºC
Funcţionare în umiditate / mediu
<= 85% (fără condensarea vaporilor de apă
) / fără gaze agresive
Măsuri de protecţie

suprasarcină (supraîncălzire)

arc electric 

Dimensiuni [mm]48x48x22
Clasă IPIP 20

 

F&HOME RADIO integrează instalaţiile electrice în aşa fel încât procese precum încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea , alarmele sunt controlate de către un singur sistem eficient - totul pentru siguranţa şi comfortul rezidenţilor. Cu comunicaţii wireless pe două canale între unitatea centrală (serverul) şi atât senzori cât şi actuatori, cu soluţii software, cu controlul de la distanţă ce poate fi făcut de utilizatori în multe moduri, sistemul permite gestionarea resurselor de energie ale unei locuinţe într-o manieră cât mai eficentă.
În practică, acest lucru se traduce în abilitatea de a integra aparate electrocasnice într-un astfel de mod încât se poate crea cu ajutorul iluminării o scenă romantică în living sau dormitor, se pot trage draperiile sau obloanele, se poate ajusta temperatura interioară a locuinţei. Opţiunea de control de la distanţă via Internet ne permite ca şi dupa o întoarcere dintr-o lungă călătorie să avem parte de o întâmpinare din partea case ca şi cum nu am fi plecat niciodată.
Retras din ofertă
 
Releu tristate + sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2 LR
Cod: F1223
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2022 DIPOL sp.j.