COŞUL MEU
Coşul este gol

F&Home

Relee

Releu tristate & sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2
Cod: F1222
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
316,05 Lei376,10 Lei0 %
Garanţie - 24 de luni
Releu tristate & sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2
Vedere a dispozitivului
Releu tristate & sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2
Vedere de ansamblu
Modulul rH-TSR1S2 este o combinaţie între un releu tristate şi două intrări de stare. Modulul trimite sistemului informaţii starea contactelor şi controlează releul care determină direcţia de funcţionare a unui motor. Comunicarea cu serverul se face radio. Modulul are două intrări fizice pentru conectarea a două contacte monostabile, fără potenţial, precum şi a două relee de ieşire. Sarcina poate fi rezistivă, inductivă sau capacitivă, atât în curent continuu cât şi alternativ. Modulul rH-TSR1S2 este potrivit pentru controlul draperiilor/obloanelor deoarece aceste operaţiuni necesită două direcţii de acţionare a motorului. Acesta mai este potrivit şi pentru echipamente în care două circuite nu pot fi activate simultan.
Simbolurile folosite în programul de proiectare şi configurare
Simbolul modulului rH-TSR1S2
Modulul este compus din două intrări binare şi două relee de ieşire binare. Intrările sunt folosite pentru a controla canalele releului, ieşirea funrnizând informaţii despre starea de funcţionare. Elementul are de asemenea două intrări digitale şi două ieşiri. Închiderea sau deschiderea unui contact schimbă starea logică de la ieşirea corespunzătoare.
Montaj:
  • Opriţi curentul şi asiguraţi-vă ca nu mai există tensiune.
  • Conectaţi firele conform diagramei de mai sus.
  • Montaţi modulul în locaţia potrivită.
  • Ajustaţi firul antenei paralel cu unul dintre firele antenei serverului, cât mai departe posibil de restul firelor.
  • Porniţi curentul.
  • Înregistraţi dispozitivul in sistem.
  • Închideţi cutia de instalare.
Un exemplu de utilizare
==În diagrama de mai sus, F1222 este un releu tristate cu sender dublu responsabil de controlul draperiilor/obloanelor. Prin apăsarea întrerupătoarelor conectate la modulul F1222 utilizatorul poate coborî/ridica draperiile/obloanele.===
O schemă mai avansată pentru controlul draperiilor/obloanelor poate fi găsită în articolul Proiect de control al alarmelor şi al obloanelor.
Informaţii despre sistem
Specificaţii tehnice:
Nume
F&Home Radio rH-rH-TSR1S2
CodF1222
Putere230 VAC / 50 Hz
Banda RF [MHz]868
Modul de comunicaţie
două căi
Criptarea datelor
DA
Rază de acţiune în spaţiu deschis 100 m
Număr de relee2
Sarcină230 VAC, max 0.6 A
Intrările releului (declanşate de nivelele L sau N )2x (contacte fără potenţial)
Gamă de temperaturi de funcţionare
-20ºC ... +50ºC
Funcţionare în umiditate / mediu
<= 85% (fără condens) / fără gaze agresive
Măsuri de protecţie

suprasarcină (supraîncălzire)

Dimensiuni [mm]48x48x22
Clasă IPIP 20

 

F&HOME RADIO integrează instalaţiile electrice în aşa fel încât procese precum încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea , alarmele sunt controlate de către un singur sistem eficient - totul pentru siguranţa şi comfortul rezidenţilor. Cu comunicaţii wireless pe două canale între unitatea centrală (serverul) şi atât senzori cât şi actuatori, cu soluţii software, cu controlul de la distanţă ce poate fi făcut de utilizatori în multe moduri, sistemul permite gestionarea resurselor de energie ale unei locuinţe într-o manieră cât mai eficentă.
În practică, acest lucru se traduce în abilitatea de a integra aparate electrocasnice într-un astfel de mod încât se poate crea cu ajutorul iluminării o scenă romantică în living sau dormitor, se pot trage draperiile sau obloanele, se poate ajusta temperatura interioară a locuinţei. Opţiunea de control de la distanţă via Internet ne permite ca şi dupa o întoarcere dintr-o lungă călătorie să avem parte de o întâmpinare din partea case ca şi cum nu am fi plecat niciodată.
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
316,05 Lei376,10 Lei0 %
 
Releu tristate & sender dublu F&Home Radio rH-TSR1S2
Cod: F1222
George Popescu
Consiliere clienţi
COMPLETAŢI
BIBLIOTECA
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.