COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

Releu Radio F&Home rH-E2
Cod: F2910
Retras din ofertă
Releu Radio F&Home rH-E2
Modulul rH-E2 este un repetor de semnal radio utilizat pentru extinderea sistemelor F&Home Radio. El ascultă traficul simultan pe două canale, primar și operațional. În lipsa unui răspuns din partea destinatarului, mesajul este retransmis. Aceasta îmbunătățește fiabilitatea sistemelor de operare în medii dure.
Repetorul trebuie să fie instalat la cea mai mare distanță de la server, pe cât posibil, dar să asigure totuşi o comunicație radio bună. În cazul unui alt/alte repetor/repetoare în sistem, zonele de acoperire nu trebuie să se suprapună.
Simbolurile folosite în programul de proiectare şi configurare
Simbolul pt rH-E2
Modulul rH-E2 este reprezentat sub formă de obiect autonom care trebuie doar înregistrat în sistem.
Installation:
  • Plug the module into a 230 VAC outlet.
  • Register the device in the system.
Informaţii despre sistem
Specificaţii tehnice:
NumeF&Home Radio rH-E2

Cod 

F2910
Alimentare230 VAC / 50 Hz
Frecvenţă folosită [MHz]868
Comunicarebidirecţională
CriptareDa
Acoperire suprafaţă deschisă100 m
Conector antenă
SMA
Temperatură de funcţionare0ºC ... 45ºC
Mediu de funcţionare, umiditate<= 85% (fără condens / gaze nocive)
Dimensiuni[mm]48x48x22
Clasă de protecţieIP 20

 

F&HOME RADIO integrează instalaţiile electrice în aşa fel încât procese precum încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea , alarmele sunt controlate de către un singur sistem eficient - totul pentru siguranţa şi comfortul rezidenţilor. Cu comunicaţii wireless pe două canale între unitatea centrală (serverul) şi atât senzori cât şi actuatori, cu soluţii software, cu controlul de la distanţă ce poate fi făcut de utilizatori în multe moduri, sistemul permite gestionarea resurselor de energie ale unei locuinţe într-o manieră cât mai eficentă.
În practică, acest lucru se traduce în abilitatea de a integra aparate electrocasnice într-un astfel de mod încât se poate crea cu ajutorul iluminării o scenă romantică în living sau dormitor, se pot trage draperiile sau obloanele, se poate ajusta temperatura interioară a locuinţei. Opţiunea de control de la distanţă via Internet ne permite ca şi dupa o întoarcere dintr-o lungă călătorie să avem parte de o întâmpinare din partea case ca şi cum nu am fi plecat niciodată.
Retras din ofertă
 
Releu Radio F&Home rH-E2
Cod: F2910
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2022 DIPOL sp.j.