COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

Releu 5 canale F&Home Radio rH-R5 (montaj DIN)
Cod: F2250
Retras din ofertă
Releu 5 canale F&Home Radio rH-R5 (montaj DIN)
Modulul rH-R5 este format din 5 relee ce controlează circuitele electrice alimentate de la aceeaşi sursă de alimentare. Comunicarea cu serverul se face prin unde radio. Sarcinile pot fi rezistive, inductive sau capacitive, atât în circuite AC cât şi în circuite DC. La ieşire, fiecare pin al fiecărui releu este conectat la un punct comun.
Simbolurile folosite în design şi software-ul de configurare
Simbolul modulului rH-R5
În cadrul software-ului de proiectare a unui sistem inteligent F&Home, modulul rH-R5 LR este reprezentat pictografic de un obiect cu cinci intrări bistabile (două stări; închis sau deschis) şi cinci ieşiri, fiecare conectate la un releu. Modulul controlează starea releelor în funcţie de semnalul primit la bornele de intrare iar informaţia despre starea acestora (închis / deschis) este furnizată la bornele de ieşire.
Montaj:
  • Opriţi alimentarea şi asiguraţi-vă ca nu mai există voltaj.
  • Montaţi modulul pe şina DIN (TH 35 mm ).
  • Conectaţi firele conform diagramei de mai sus.
  • Porniţi alimentarea.
  • Înregistraţi dispozitivul in sistem.
Un exemplu de aplicaţie
In the diagram above, the four-channel F1104 transmitter determines the state of the four outputs of the 5-channel F2250 relay. The closing of the first contact switches on the the lamp no. 1, of the second - the lamp no. 2 etc. The opening of a contact switches off the corresponding lamp, so in this simple example the user should press the required button as long as needed. In order to switch on and off a lamp alternately, a logical flip-flop trigger (D-type) should be implemented between the modules (the transmitter and relay). Additionally, the tº output can be used to control a heater, air conditioning system etc.
O schemă mai avansată pentru controlul iluminării poate fi găsită în articolul Proiect de control al iluminării.
Informaţii despre sistem
Specificaţii tehnice:
NumeF&Home Radio rH-R5
CodF2250
Alimentare
230 VAC / 50 Hz
Bandă de comunicaţii RF [MHz]

868

Montajşină DIN
Mod de comunicaredouă căi
Criptarea datelorDA
Raza de acţiune în spaţiul deschis 100 m
Numărul de canale (relee)
5
Sarcini
max 3 A per canal (total: max 10 A)
Izolare galvanică între sursa de alimentare AC şi circuitul de control
DA
Gama de temperaturi de funcţionare0ºC ... 45ºC
Umiditate / mediu de funcţionare<= 85% (fără condens sau vapori de apă
) / fără gaze agresive
Măsuri de protecţiesupraîncălzire
Dimensiuni [mm]52.5 x 90 x 65
Clasă IP
IP 20

 

F&HOME RADIO integrează instalaţiile electrice în aşa fel încât procese precum încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea , alarmele sunt controlate de către un singur sistem eficient - totul pentru siguranţa şi comfortul rezidenţilor. Cu comunicaţii wireless pe două canale între unitatea centrală (serverul) şi atât senzori cât şi actuatori, cu soluţii software, cu controlul de la distanţă ce poate fi făcut de utilizatori în multe moduri, sistemul permite gestionarea resurselor de energie ale unei locuinţe într-o manieră cât mai eficentă.
În practică, acest lucru se traduce în abilitatea de a integra aparate electrocasnice într-un astfel de mod încât se poate crea cu ajutorul iluminării o scenă romantică în living sau dormitor, se pot trage draperiile sau obloanele, se poate ajusta temperatura interioară a locuinţei. Opţiunea de control de la distanţă via Internet ne permite ca şi dupa o întoarcere dintr-o lungă călătorie să avem parte de o întâmpinare din partea case ca şi cum nu am fi plecat niciodată.
Retras din ofertă
 
Releu 5 canale F&Home Radio rH-R5 (montaj DIN)
Cod: F2250
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2022 DIPOL sp.j.