Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)

Cod: K4204
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)
Vedere din faţă
Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)
Vedere din faţă (uşile rack-urilor HDD deschise)
Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)
Vedere din spate
Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)
Modelul de rack HDD folosit
Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)
Accesoriile incluse
Prezentare video a NVR-ului Titan
NVR-ul NUUO este un invovator concept de DVR "plug & play" de sine stătător sau montabil într-un rack, fiind capabil de gestionarea completă a unui sistem IP CCTV. Funcţiile principale includ monitorizarea live, înregistrarea fluxurilor video şi redarea meterialului arhivat.
NVR-ul Titan utilizează un nou motor de înregistrare denumit "File Ring", optimizat pentru stocarea şi redarea unor cantităţi mari de material video la rezoluţie înaltă. Dispozitivul este capabil de o rată de transfer de până la 250 Mbps, ceea ce înseamnă că poate deservi până la 64 camere H.264 de 5 megapixeli!
Platforma NVR de la NUUO poate funcţiona atât în regim multi-server cât şi multi-client. Doar aplicaţia client poate gestiona 100 de NVR-uri Titan, monitoriza 400 de camere şi reda conţinutul video de pe 100 de echipamente NVR. Un singur aparat NVR poate servi 128 camere (de exemplu, fiecare 4 clienţii conectaţi la NVR pot monitoriza simultan 32 de camere diferite) şi reda 64 de canale video (ex: 8 clienţi cu 8 înregistrări fiecare).
NUUO NT-4040(R), K4204 poate înregistra fluxuri video de pe camere megapixel (până la 10 MP) precum şi de pe camere cu rezoluţie standard, cu până la 25 de cadre pe secundă. Datorită sistemului de operare Linux, NVR-ul va funcţiona stabil un timp îndelungat fără a fi afectat de viruşii informatici ce ridică grave probleme sistemelor bazate pe Windows.
NUUO NT-4040(R) K4204 nu necesită utilizarea unui calculator sau a unor resurse informatice suplimentare. Computerele sunt utilizate doar în regim de client pentru accesul on-line la conţinutul video (live şi înregistrat) şi la configurarea sistemului IP CCTV.
NVR-ul Titan poate fi conectat la orice nod de reţea IP pentru a furniza servicii pentru un numar de clienţi cu drepturi de acces organizate într-un mod ierarhic. Astfel de sisteme sunt potrivite pentru supravegherea video de birouri, fabrici, depozite, magazine, aeroporturi, drumuri, spaţii publice etc.
Accesul la NVR este disponibil printr-o aplicaţie-client gratuită (NuClient), dar şi prin browsere web ca Internet Explorer, FireFox sau Safari.
O simplă arhitectură a unui sistem bazat pe NVR.
Principalele caracteristici ale NT-4040 (R)
 • Linux OS. Datorită arhitecturii sistemului, acesta garantează o operare stabilă, fiabilă şi fără viruşi a NVR-ului, eliminând astfel riscul pierderii datelor.
 • NVR-ul este complatibil cu o gamă de peste 1100 de modele de camere de la 40 producatori. Pe lângă camerele IP suportate, NVR-ul poate coopera şi cu camerele analogice conectate prin servere video. Camerele IP pot avea o rezolutie de până la 10 MP! Printre camerele suportate se numără modele de la ACTi, Hikvision, Pixord şi Sunell. Lista completă a camerelor compatibile este disponibilă aici.
 • Conformitate ONVIF. ONVIF (Open Video Network Interface Forum) este un for industrial deschis care vizează coordonarea eforturilor de a stabili standarde comune la nivel mondial pentru înregistrarea şi transmiterea materialului video în sistemele IP CCTV. Dispozitivele conforme ONVIF asigură flexibilitate în instalarea sistemelor de supraveghere video a clădirilor datorită interoperabilităţii echipamentelor furnizate de diverşi producători. Prin standardizarea interfeţelor digitale ale echipamentelor IP CCTV, respectiv prin unificarea compresiei şi a modului de transmitere a fluxului video, a aparatelor de configurare, a procedurilor de control şi de manipulare a evenimentelor, utilizatorul are la dispozişie o platformă uniformă şi uşor de gestionat.
 • Înregistrarea în format H.264 a semanlului video de la 64 de 5 MP. În versiunea de bază, NVR-urile K4204 pot acomoda până la patru camere IP. Utilizatorul poate mări numărul de camere din sistem prin cumpararea unei licenţe corespunzătoare (K4265) şi înregistrarea acesteia în NVR. Nu este aşadar nevoie de nicio modificare hardware.
O listă de camere de securitate conectate la un sistem bazat pe NVR-ul Titan
 • Două porturi GbE. NVR-ul Titan a fost echipat cu două porturi Gigabit Ethernet. Utilizatorul poate separa fluxul de înregistrare de fluxul de vizionare pentru a asigura o fiabilitate mai mare a sistemului şi a reduce riscul de supraîncărcare a reţelei. În plus, în cazul în care una dintre plăcile de reţea cedează, cea de-a doua poate gestiona temporar traficul de pe întreaga reţea.
 • Înregistrarea preprogramată. Backup-ul automat trimite înregistrările efectuate către un server FTP la un anumit interval de timp. În acest mod, datele sunt protejate împotriva defecţiunilor de reţea sau a erorilor de înregistrare pe HDD.
 • Proceduri de răspuns la evenimente. NVR-ul Titan monitorizează continuu starea de funcţionare a sistemului. Evenimente sau excepţii, ca de exemplu:
  • erori de disc (suprascriere, defecţiuni),
  • raport de sistem (raport zilnic al evenimentelor de sistem şi a utilizării spaţiului pe disc),
  • refuzul accesului la serverul FTP,
  • eşec de back-up;
  • notificare la punerea în funcţiune;
  • notificarea opririi automate (în cazul în care temperatura din interiorul dispozitivului depăşeşte o valoare critică),
  vor duce la trimiterea de email-uri la utilizatori predefiniţi şi/sau activarea ieşirii de alarmă a camerelor conectate la sistem.
 • Sistem de înregistrare centralizat. Acesta permite înregistrarea continuă, programată sau declanşată de un anumit eveniment (detectare a mişcării, activare a alarmei, pierderea conexiunii). Utilizatorii pot fi imediat notificaţi despre aceste evenimente printr-un mesaj afişat pe monitor, prin intermediul email-ului sau prin activarea dispozitivelor conectate la ieşirile de alarmă (de exemplu sirene, lămpi).
 • Înregistrare audio. În condiţiile în care camera are un microfon încorporat sau unul extern, NVR-ul poate înregistra şi sunet. Semnalele audio şi video sunt sincronizate.
 • Tehnologia NUUO de comandă ierarhică. În cazul sistemelor mari, cu mai multe NVR-uri Titan, configurarea conturilor de utilizator pentru fiecare echipament în parte ar fi o operaţiune ineficientă. Tehnologia "NUUO Command Chain" este folosită pentru sincronizarea conturilor de utilizator, chiar şi într-o reţea de peste 100 de servere.
Principalele caracteristici ale aplicaţiei NuClient
 • Windows sau Mac OS. Accesul la echipamentele NVR este posibil fie din software-ului NuClient fie prin folosirea următoarelor browsere web: minim Internet Exporer 8, Firefox 7.0. 1 sau Safari 5.1 versiunile de 32/64 biţi instalate pe sisteme Windows 7 sau Mac OS X 10.7.
 • Posibilitatea de a gestiona 100 de servere, monitoriza live 400 de canale şi a reda până la 100 de canale video - toate acestea concomitent. Folosind aplicaţia NuClient, utilizatorul poate gestiona de la distanţă NVR-ul, monitoriza live fluxurile video sau revedea materialele din arhivă. (în funcţie de nivelul autorizare de care beneficiează).
 • Posibilitatea de a utiliza până la 4 monitoare. Aplicaţia NuClient este capabilă de a utiliza până la 4 monitoare conectate la staţia de lucru permiţând astfel operatorului să vizualizeze imagini în timp real de pe mult mai multe camere de supraveghere.
 • Interfaţa cu utilzatorul este flexibilă. Structura meniului corespunzător unui dispozitiv NVR poat fi adaptat la nevoile operatorului. Locaţia(pe monitor) a modulelor de funcţii, cum ar fi controlul PTZ, lista camerelor de supraveghere din sistem, etc. pot fi modificate pentru o utilizare mai uşoară. Repoziţionarea elementelor meniului este posibilă atât în aplicaţia NuClient cât şi în browser.
Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)
 • Împărţirea ecranului. Datorită acestei opţiuni, utilizatorul poate alege să folosească "ferestre" mai mari pentru vizualizarea imaginilor de la camerele de supraveghere principlale iar pentru cele secundare, să folosească "ferestre" mai mici. Această caracteristică a aplicaţiei facilitează foarte mult de observarea foarte în detaliu a unei zone de interes ridicat.
 • Tehnologia "NUUO Image Fusion" - posibilitatea de a "lipi" imaginile de pe 10 camere fixe. Tehnologia are posibilitatea de ajustare a imaginii provenite de pe fiecare cameră (prin modificarea dimensiunii acesteia şi a unghiului de filmare), în scopul de a crea o imagine corectă, fără "unghiuri moarte". Având la dispoziţie această funcţionalitate va fi foarte uşor să monitorizaţi un stadion, o parcare, o stradă, un magazin, sau un coridor lung eliminând necesitatea de a comuta între diferite camere, ca de exemplu, atunci când urmăriţi traseul unei persoane în mişcare.
"NUUO Image Fusion" - crearea facilă a imaginilor panoramice
 • Zonă de interes - un porţiune dintr-o imagine filmată care prezintă un interes deosebit este afişată într-o fereastră suplimentară. Funcţia este utilizată atunci când o zonă de imagine de pe o cameră de supraveghere necesită o atenţie crescută. Zona selectată va fi tratată de ca o imagine provenind de pe o cameră separată.

 • De exemplu, în cazul monitorizării tribunei unui stadion, operatorul poate extrage din imaginea originală zona care prezintă fanii ce manifestă un comportament agresiv şi o poate afişa(zona selectată) într-o fereastră separată. În această situaţie, operatorul poate avea pe monitor o imagine de ansamblu cât şi o zonă de interes ridicat (în situaţia respectivă) într-o fereastră secundară. Având acum două perspective, timpul de răspuns al operatorului în cazul unor incidente va scădea considerabil.

  Funcţia "Zonă de interes" elimină necesitatea camerelor PTZ, camere care nu pot monitoriza întreaga suprafaţă atunci când au activat zoom-ul. Soluţia NUUO Titan permite monitorizarea unei zone largi (prin "lipirea" imaginilor de pe camere adiacente) precum şi inspecţia îndeaproape a unei porţiuni de interes ridicat.
NUUO Image Fusion lipeşte imaginile camerelor 1, 2, 3, 4
iar zona de interes de pe camera nr. 2 este afişată ca o nouă imagine, pe camera nr.5
 • Profil al "transmisiei". În cazul monitorizării de la distanţă folosind reţeaua internet, calitatea imaginii este limitată de viteza de upload a conexiunii de date a NVR-ului Titan.
Modificarea calităţii imaginii odată cu trecerea de la lăţimea de bandă originală de 2500 kbps la 300 kbps
 • Suport pentru funcţia PTZ în regim optic şi digital. Firmware-ul aparatului NVR şi aplicaţia client permite controlul camerelor PTZ fie din meniul OSD fie prin intermediul unei unităţi de control (o consolă fizică). În cazul camerelor nonPTZ, software-ul poate, de asemenea, simula paoramarea, înclinarea şi zoom-ul.
 • Configurarea de la distanţă. Folosind aplicaţia NuClient sau un browser web, administratorul poate configura de la distanţă camerele, adăuga utilizatori, modifica profile şi gestiona spaţiul pe disc.
 • E-map. E-map prezintă poziţia camerelor din sistemul de supraveghere. În cazul unui eveniment declanşator de alarmă, locaţia acestuia este automat indicată pe hartă şi fluxul video de la cameră apare pe monitor.
 • Configurarea profilurilor de utilizator. Aplicaţia NuClient sau browser-ul web pot fi folosite de administrator pentru a crea conturi de utilizator cu diferite drepturi de acces în reţea:
  • accesul la anumite camere din reţea,
  • accesul la funcţia PTZ,
  • controlul intrărilor şi ieşirilor de alarmă,
  • proceduri de backup,
  • modificarea e-map,
  • reconfigurarea meniului,
  • configurare funcţiei "Image Fusion".
 • Salvarea clipurilor în format AVI sau ASF. Software-ul permite selectarea unor porţiuni din înregistrarea video şi exportarea acestora ca fişiere AVI sau ASF, ce pot fi ulterior predate poliţiei sau serviciilor de securitate. Fişierele pot fi redate folosind alicaţia NuClient sau orice alt player video.
 • Căutarea imaginilor în arhivă. Aplicaţia permite vizualizarea concomitentă a imaginilor de arhivă de pe oricare din camerele selectate şi aplicarea algoritmilor de detectare a mişcării pe o porţiune de imagine. Este posibil, spre exemplu, a găsi foarte rapid momentul unui furt sau a unei întâmplări speciale.
Fereastra de vizualizare a înregistărilor din arhivă şi salvarea fragmentelor selectate ca fişiere AVI sau ASF
 • Detectarea mişcării în înregistrări. Acest funcţie este folosită pentru a căută în mod automat momentul în care s-a modificat compoziţia scenei. Astfel, operatorul nu va fi nevoit să caute manual, minut cu minut în materialul video înregistrat.
Recorder Video de Reţea: NUUO NVR Titan NT-4040(R)
 • Monitorizarea de la distanţă folosind terminale mobile. NVR-ul NUUO permite accesul de la distanţă utilizatorilor de terminale mobile ce dispun de o conexiune 3G la sistemele IP CCTV . Aceştia au posibilitatea ca în orice moment, de oriunde din lume (în raza de acoperire 3G) să monitorize live o zonă supravegheată.
Specificaţii tehnice:
Cod K4204
Număr de canale active
4
Număr maxim de canale
(Licenţă K4265)
64
Comprimare video
H.264, MPEG4, MJPEG
Sistem de operare
Embedded Linux
Capacitatea de înregistrare
250 Mbps
64 camere de 5 MP (H.264)
Sloturi detaşabile pentru HDD
4 x SATA II
Capacitatea maximă a unui HDD
3 TB
Funcţie "Hot Swap"
Da
RAID 0, 1, 5, 10
Stocare externă
DAS (AXUS Fit 300 / AXUS Fit 500 / PROWARE EP-2123-UA)
Porturi 4x USB 2.0 (mouse, UPS)
1x eSATA (DAS)
Placă de reţea (NIC) 2 x Gigabit
Ieşire video pentru monitorizare

VGA (D-sub) - 1024x768 sau 800x600 pixeli

Info: ieşirea VGA poate afişa un canal video la rezoluţie Full HD de pe o cameră Sunell la 10-15 fps. Afişarea mulri-canal este posibilă doar după reducerea fps-ului sau a rezoluţiei. 

Tensiunea de alimentare
100-240 VAC
Consum de energie
200 W
Aplicaţia de proiectare NUUO
După introducerea numărului de camere şi a parametrilor de afişare, aplicaţia calculează gradul de încărcare a procesorului, traficul în reţea şi timpul maxim de arhivare.
Dimensiuni (îxLxl) 44.5 x 441 x 428.8 mm
Greutate (fără HDD) 6.2 kg
Temperatura de funcţionare 0...40°C
Umiditate
5... 95%

 

Cerinţe minime de sistem pentru staţii de lucru client
Sistem de operare Mac OS X 10.6 sau o versiune ulterioară / Windows 7 (32/64 biţi) / Windows XP (32-bit)
Procesor Intel Core 2 Duo, 2.6 GHz
Memorie RAM 1 GB
Placă video
nVidia / ATI 1GB sau mai mult
LAN 100/1000 Mbps (RJ45)
Aplicaţia client
NuClient / Nuclient Web (Internet Explorer 8.0, Firefox 7.0 sau o versiune ulterioară) /
NUUO iViewer App pentru iPad, iPhone, Android
Software de proiectare
Cerinţele hardware pentru computer-ul client şi un anumit număr de camere pot fi verificate aici.

Specificații

System operacyjny Mac OS X 10.6 lub nowszy / Win7 (32 i 64-bit) / Windows XP (32-bit)
CPU Intel Core 2 Duo, 2.6GHz
RAM 1GB
Karta graficzna nVidia / ATI 1GB lub model o "wyższych parametrach"
LAN 100/1000 Mbps (RJ45)
Platforma kliencka Darmowe oprogramowanie NuClient / Nuclient Web (Internet Explorer 8.0, Firefox 7.0 lub nowsza) /
NUUO iViewer App dla iPad, iPhone, urządzenia oparte o system Android
Kalkulator sprzętowy Wymagania sprzętowe komputera klienckiego, dla określonej ilości kamer można sprawdzić tutaj.