COŞUL MEU
Coşul este gol

Protecţie fulger pt. LAN: LH
Cod: J2820
Retras din ofertă
Protecţie fulger pt. LAN: LH
Dispozitivul

În timpul furtunilor cu descărcări electrice pot să apară pe cablu supratensiuni care pot distruge echipamentele conectate la acesta. Exista riscul de supratensiune chiar şi la 1,5 km distanţă faţă de locul unde loveşte fulgerul...
Protecţia LH reduce tensiunea la nivelul impus de standardele europene pentru acest tip de echipament. Datorită protecţiei LH, se poate evita distrugerea echipamentelor din cauza supreatensiunilor. Dispozitivul necesită alimentare şi nu influenţează transmisia de date.
Specificaţii
NumeProtecţie LH
Cod J2820
Curent max. între fire (t=<1us)Idmax= 350 A

Curent max. între fire în regim constant

Idconst= 1 A
Curent max. către împământare (t=1us)Igmax= 350 A
Curent max. către împământare în regim constant Igconst= 0.1 A
Tensiune oprire între fire (trecere)
Vd= 3.0 V +/- 10%
Tensiune protecţie între fire-pământ (trecere) Vg= 160 V +/- 10%
Temperatură funcţionare
5-45 °C
Umiditate relativă 10-80%, fără condensare
ATENŢIE: Dacă linia ce trebuie protejată este expusă unor tensiuni mai mari decât cele specificate mai sus, trebuie luate în calcul şi alte metode de proteclţie.
Înainte de instalare, asiguraţi-vă că priza are o împământare corespunzătoare şi că şi dispozitivul protejat este conectat la acesta. Lipsa de împământare poate cauza defecţiuni, protecţia şi reţeaua nu vor funcţiona corespunzător.
Împământare corespunzătoare
În scopul asigurării unei protecţii eficiente împotriva supratensiunii, protecţia ar trebui conectată o împământare cu o rezistenţă de cel mult 4 ohmi. Legătura trebuie sa fie făcută prin sudare sau înşurubare. Nu este permisă utilizarea paratrăsnetului / descărcătoarelor sau a conductelor gaz!
Dispozitivul protejează numai echipamentul, la care este direct conectat. Lipsa de împământare a unuia dintre calculatoarele conectate la un switch poate provoca apariţia de tensiuni ce pot genera activarea protecţiei.
Protecţie fulger pt. LAN: LH
Schema instalare

Retras din ofertă
 
Protecţie fulger pt. LAN: LH
Cod: J2820
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.