Producători și Mărci de produse oferite de DIPOL

Marci brevetate de DIPOL
Încă de la înființare, în 1990, DIPOL produce o gamă de produse pe care le oferă spre comercializare sub marca DIPOL. Primele produse au fost antenele TV terestre. În timp, oferta a fost extinsă cu antene de comunicații.Alte produse ale acestei mărci includ suporți de antene, stâlpi de aluminiu, mufe.
DIPOLNET este marca pentru cablu coaxial pentru antenă din categoria RG-6 de înaltă calitate. Conductorul central de cupru are un diametru de 1.0mm. Cablul este disponibil în trei variante:
DIPOLNET Clasa A pentru sisteme SMATV,
DIPOLNET PVC pentru transmisia RF în interior,
DIPOLNET PE pentru exterior, cablu umplut cu gel rezistent la temperaturi scăzute și radiații UV.
Cel mai bun cablu coaxial în 75 Ω din Polonia, cu parametrii excelenți. Potrivit standardului EN50117, cablurile TRISET-113 (PVC, PE, HF) sunt conforme clasei A și TRISET PROFI clasei A++. De asemenea, acestea sunt în conformitate cu cele mai recente cerințe tehnice de transmisie a semnalului în Polonia. Un alt cablu profesional este TRISET-11 conceput pentru conectarea subrețelelor. Versiunile HF (fără halogen) ale cablurilor pot fi instalate în clădiri publice.
Cablu coaxial 50 Ω cu pierderi reduse pentru sisteme ce rulează în 30 MHz -6 GHz. Mulțumită pierderilor reduse, bandei largi și potrivirii perfecte, el este folosit pentru conectarea antenelor la modemuri, repetoare GSM/DCS/LTE , APuri Wi-Fi și hotspot (WLAN).
Marca pentru cabluri de calculatoare Cat. 5 și Cat.6. Cablul NETSET BOX U/UTP CAT 5e a fost testat de Laboratorul pentru Testarea Echipamentelor de Telecomunicații al Institutului Național de Telecomunicații din Warșovia, Polonia și a primit opinia tehnică a Institutului. Materialele de înaltă calitate și disciplina tehnică strictă permit o garanție a cablului pe 15 ani. Instalatorii și furnizorii de Internet apreciază proprietățile foarte bune ale cablului: flexibilitate optimă, rezistență la rupere, manta netedă. Cablurile sunt disponibile cu variante de manta diferite PVC (interior), PE (exterior, umplut cu gel) și ca UTP (fara ecranare) și tipuri FTP.
Marca dispozitivelor RF, repetoarelor GSM, Camere de supraveghere, extendere și splitere HDMI, suporți LCD, cabinete RACK 19" și multe alte produse pe care DIPOL le introduce pe piața Europeană. Marca SIGNAL garantează performanță și respectarea parametrilor efectivi ai produselor date cu cele din specificațiile lor.
Marca antenelor profesionale pentru rețele celulare GSM/DCS/UMTS/LTE. Ele îmbunătățesc comunicarea și ajută la îmbunătățirea semnalelor în medii "dificile".
Conectorii MAste sunt conectori prin compresie pentru cabluri coaxiale. Materiale durabile, performanță excelentă și un preț rezonabil sunt specificațiile cele mai apreciate de profesioniști. Tehnologia de compresie longitudinală garantează conexiuni bune și stabile pentru o perioadă lungă de timp. Gama de produse include IEC, F (și cu instalare rapidă) și mufe BNC și prize. Conectorii Master sunt instalați pe cabluri ca: RG-59, RG-6, TRISET-113, TRISET-11. Versiunile angulare facilitează instalările aproape de pereți sau din cabinetele RACK.
Platinum este un brand de conectori placați cu nichel cu compresie longitudinală. Manșonul de compresie din plastic este fabricat dintr-un material numit Delrin, brevetat și fabricat de DuPont. Materialul este rezistent la radiații ultraviolete și își păstrează proprietățile fizice bune, atât la temperaturi foarte ridicate cât și scăzute. Piesele metalice sunt realizate din alamă placată cu nichel, în acest fel conectori sunt complet rezistenți la coroziune. Gama de produse include conectori F,BNC și clește de compresie.
Brandul ULTIMODE cuprinde dispozitive pentru fibră optică, ame de distribuție și cutii, panouri, cabluri, patch corduri, pigtailuri, adaptoare și conectori. Convertoarele media și video ULTIMODE sunt bine cunoscute pentru performanță și fiabilitate. Media convertoarele ULTIMODE au funcția de detectare automată MDI/MDIX și în mod automat găsiți și setați cea mai mare viteză de conectare. Mecanismul "Store and forward" permite verificarea datelor recepționate folosind funcția checksum.
Switchurile PoE (Power over Ethernet) ULTIPOWER sunt achiziționate atât de companiile instalatoare cât și clienți individuali. Acestea sunt folosite în mod normal în sisteme de supraveghere IP pentru alimentarea camerelor (IEEE 802.3af și IEEE 802.3at) și funcționează ca switchuri Layer 2. Switchurile detectează automat dispozitivele PD compatibile cu standardele mai sus enumerate și le alimentează. Această caracteristică permite utilizatorilor să extindă acoperirea rețelei în zone fără curent electric pentru instalarea unui AP, cameră IP. telefoane IP, etc.
PROTECT aparate de înregistrare video mobile funcționează în mii de autovehicule și trenuri. Concepute special pentru astfel de sisteme, au o rezistență crescută la vibrații și șocuri. Gama de produse include modele a căror medi de stocare sunt hardiskurile sau cardurile SD. Sistemele incorporate GPS permit utilizatorilor să înregistreze traseul vehicolului și viteza de deplasare. Softwareul inclus permite redarea înregistrărilor de la camerele individuale în conjuncție cu poziția vehicolului pe hartă, diagrama de accelerare, indicații evenimente de alarmă (activarea intrărilor de alarmă).
Video balunurile ETRIX sunt folosite pentru transmisii video și alimentare (12 VDC) prin cabluri UTP. Cele mai mari avantaje ale cablurilor torsadate sunt costurile reduse în comparație cu cablurile coaxiale și anularea semnalelor de interferență.
Furnizorii DIPOL
Compania Lituaniană TERRA este unul din cei mai mari producători de echipamente de transmisie RF. Din domeniul dispozitivelor de recepție și de procesare a semnalului oferta lor include sisteme de satelit DVB-S/S2, terestre DVB-T/T2 și cablu DVB-C.
Fondată în 1980, compania produce în Europa, în linii de producție modernă, multiswitchuri, amplificatoare RF, streamere IPTV, headenduri, modulatoare și transmodulatoare, demodulatoare, encodere, echipament de procesare, noduri și transmițătoare optice, filtre LTE și multe alte accesorii. Apletul original Terra pentru proiectarea sistemelor multiswitch, SatNet, a câștigat premiul Ministerului Economiei pentru cel mai inovativ produs sau tehnologie prezentă în cadrul târgului din Varșovia Elektrotechnika 2014. Produsele firmei TERRA se bucură de un nivel ridicat de încredere în rândul instalatorilor. Parametrii reali sunt adesea mai buni decât parametrii specificați în fișele tehnice ale produselor. Utilizarea componentelor electronice moderne și controlul calității produselor, plus testarea în camere climatice rezultă în parametrii excelenți pentru toate produsele TERRA. DIPOL comercializează toate produsele TERRA cu o garanție de 2 ani.
mai multe

HIKVISION este cel mai mare furnizor mondial de produse și soluții de supraveghere video. Compania este specializată în tehnologia de supraveghere video, precum și proiectarea și fabricarea unui linii întregi de produse inovatoare de supraveghere video.
HIKVISION este unul din pionierii sistemelor IP de supraveghere, promovând de la început, în mod constant, compresia H.264 în camere de supraveghere video și DVR-uri, a fost prima companie care a dezvoltat un DVR bazate pe platforma Netra™ de la Texas Instruments. HIKVISION are peste 10.000 de angajați, printre ei 350 de ingineri în departamentul R&D și are peste 600 de brevete de invenții. HIKVISION are birouri regionale în USA, Netherlands, Dubai, Australia, Singapore, Spain, France, Italy, Poland, Great Britain, RSA, Brazil și asociații în participațiune în India și Rusia. Produc zilnic circa 70000 de camere. În 2014, compania a vândut produse în valoare de 2.78 miliarde de dolari, având o creștere anuală de 60%!
Parte din grupul de firme Hikvision, Pyronix este un producător de primă mână de echipamente de securitate pentru uz rezidențial, comercial și industrial.
În 2021, Dipol a inclus produsele Dahua în oferta sa. Puteţi achiziționa un set de supraveghere complet, alegând dintr-o gamă largă de echipamente digitale sau analogice de înaltă definiție. DIPOL oferă suport tehnic complet: atât în ​​etapa de selecție a produsului, cât și în momentul punerii în funcțiune a instalării. Produsele Dahua au o garanție de 3 ani a producătorului.
Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology) este cel mai mare furnizor mondial de soluții de supraveghere, control acces şi IoT. Acesta are peste 16.000 de angajați, dintre care peste 50% sunt implicați în cercetare și dezvoltare. Dahua are 54 de filiale și reprezentanțe de peste mări în regiunea Asia-Pacific, America de Nord, Europa și Africa. Compania a depus peste 2.100 de brevete, inclusiv peste 100 internaționale.
Signal Fire este o companie în dezvoltare foarte rapidă, specializată în producerea de aparate de sudură pentru fibre optice. Cu sediul central în Chengdu, are circa 200 de profesioniști angajați. Echipamentele sunt alcătuite din componente de top de la producători recunoscuți, inclusiv Europeni) și bazate pe soluții tehnologice protejate de mai multe certificări din domeniu.
Principalul avantaj al aparatelor de sudat fibră optică Signal Fire este posibilitatea controlării aparatului cu ajutorul unui telefon inteligent, pentru configurare, arhhivare și diagnostic. Produsele acestei companii au câștigat recunoștință pe toate piețele din lume. Calitatea ridicată a dispozitivelor oferite este confirmată de politica de garanție care oferă o înlocuire pentru orice problemă suvenită până în50 000 de suduri.
TP-LINK a devenit unul din furnizorii de top din lume pentru produse de rețea SOHO și SMB, oferind soluții, atât inovatoare, cât și produse distinse cu premii. TP-LINK exportă produse către peste 120 de țări, ce deservesc milioane de utilizatori din toată lumea.
TP-LINK este o companie care este pe deplin angajat să dezvolte produsele, serviciile și relația cu consumatorii prin departamentul R&D cu circa 1100 de ingineri angajați, practici stricte de asigurare a calității și inițiative eficiente de informare. TP-LINK continuă să producă dispozitive distinse cu premii, oferind o gamă de dispozitive și soluții de rețea: routere, adaptoare de rețea, camere, switchuri, și multe alte dispozitive radio sau pe fir pentru casă sau birou.


Înființată în 1989, compania AMS, este un producător de amplificatoare RF, splitere active, diplexoare, atenuatoare, sumatoare, etc. folosite în sistemele de antenă.
Axon este seria de produse ale companiei Poloneze HSK ce protejează dispozitive electice de supratensiuni generate de lovituri de trăsnet. Gama de produse include protecții pentru liniile ADSL și LAN deasemenea cu PoE. Toate dispozitivel sunt in conformitate cu EN 60950.
BIRA este o companie poloneză care produce peste 500 de tipuri de yale electrice. Compania oferă produse standard pentru uși fără clasă de securitate, precum și yale electromagnetice certificate pentru uși ignifuge. BIRA are propriul său departament de producție și proiectare.
"Bosch este un furnizor global de tehnologie și servicii. Compania are aproximativ 360.000 de asociati în întreaga lume (pentru luna aprilie 2015), și a generat vânzări de 49 de miliarde de euro în 2014. Operațiunile sale sunt împărțite în patru sectoare de activitate: soluții de mobilitate, tehnologie industrială, bunuri de consum, energie și Tehnologia construcțiilor."
"Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH și circa 440 de companii subsidiare și regionale, în unele 60 de țări. Cuprinzând vânzările sale și partenerii de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de țări. Această creștere a producției și vânzărilor la nivel mondial este fundamentul pentru o dezvoltare continuă. În 2014, Bosch a solicitat 4.600 brevete de invenție la nivel mondial." (bosch.com)
CABELCON , fondat în 1983, este lider European în producția de conectori de antenă performanți, având peste 20.000 de angajați în toată lumea.
Corab este marca comercială a producătorului Polonez de antene de satelit, produse încă din anul 1991. Supravegherea producției în domeniul proceselor chimice este realizată de către Nabu, o companie germană, șisupraveghere tehnică este încredințată GEMA, o companie elvețiană. Farfuriile sunt acoperite cu vopsea cu poliester rezistentă în orice condiții atmosferice păstrând permanent culoarea și un nivel adecvat de strălucire reducând astfel absorbția căldurii.
Fondată în 1997 CyberPower Systems Inc. proiectează și produce dispozitive UPS de înaltă calitate. CyberPower are peste 90 de ingineri angajați si au implementat sistemul de operare cu certificat de calitate ISO 9001 pentru managementul lanțurilor de aprovizionare. Compania are sucursale în America, Europa, Australia, Japonia, Taiwan.
Compania Delta din Poznan, Polonia, înființată în 1988, produce electronice industriale și echipament de antenă: catarge, suporți de fixare pe perete, coș de fum, bride, etc.
===Draka Holding NV este lider mondial în dezvoltarea, producția de cablu și soluții pe cablu. Acesta are 67 de companii de operare, mai mult de 25 de fabrici și peste 9.000 de angajați în întreaga lume, inclusiv în Europa, America de Nord și America de Sud, Asia.
Compania FAMAWAL a fost fondată în 1964 în Portugalia, Vale de Cambra. Fabrica lor de producție acoperă o suprafață de 10.000 de metrii pătrați unde peste 180 de angajați lucrează la linia de producție complet automatizată. Pe an, fabrica produce mai mult de 6 milioane de farfurii de satelit cu 60 de modele și dimensiuni de la 45 cm la 3.1 m.
Fondat în 1965 compania Fte Maximal se specializează în echipamente pentru recepția și transmisia de semnale TV. În prezent, grupul are sucursale în Dubai, Spania, Italia și Portugalia, cu activitate comercială în peste 50 de țări. În 2006 Fte Maximal a devenit parte a grupului Sandmartin International Holdings Limited, unul dintre cei mai mari producători de receivere și LNB-uri la nivel mondial.
Inverto - producător european de LNB-uri pentru satelit, cu sediul în Luxemburg.
Compania LAMINAS a fost înființată în 2000. Este specializată în fabricarea de farfurii de satelit cu ajutorul materialelor compozite epoxidice din sticlă, de asemenea, cu sisteme de încălzire.
Mercusys este specializată în furnizarea de echipamente pentru construirea unei rețele de calculatoare casnice. Compania produce dispozitive precum routere, switch-uri sau carduri wireless. Producătorul cooperează cu furnizori de chipset de renume precum MediaTek sau Qualcomm. Dispozitivele Mercusys sunt introduse pe piața poloneză de TP-Link Polska.
MikroTik este o companie Lituaniană fondată în 1995, producător de echipament și aplicații pentru conexiuni la Internet. Compania are 80 de angajați și vinde produsele sale aproape toate țările din lume.
==MPL este un brand ce aparține de MPL GROUP din anul 2010, având opt companii cu peste 130 de angajați. Grupul este unul dintre cei mai importanti producatori de surse de alimentare în Polonia.===
Înființată în anul 1982, MEAN WELL este un producător de surse de alimentare în comutație. A fost primul producător de surse care a obținut certificatul ISO (1994). Compania are peste 2000 de angajați în toată lumea. Linia de produse include surse în comutație AC/DC, convertoare DC/DC, invertoare DC/AC și încărcătoare de baterii. Includ peste 5.000 de modele standard, utilizate în sistemele de automatizări, comunicații, iluminare LED, medical sau alte sisteme automatizate.
Compania Pulsar a fost fondată în 1994. Profilul principal al acestei companii este producția de surse de alimentare pentru alarme, sisteme de control al accesului și rețele de supraveghere. Compania are peste 200 de oameni angajați.
Satel este lider polonez în domeniul sistemelor de alarmă. Gama de produse include panouri de control, senzori, controlere radio, surse de alimentare tampon.
Satel este o marca pentru prize de antenă produse în Polonia din 1990.
Scapa este un producător de frunte la nivel mondial, de produse adezive și lipire pentru componente electronice. Veniturile companiei pentru anul 2014 s-au ridicat la peste 220 milioane GBP.
Seagate Technology, înființată în California în 1979, produce unități de stocare media, în principal hardiskuri. Veniturile companiei pentru anul 2014s-au ridicat la peste 13.7 miliarde de dolari.
TELKOM-TELMOR - companie Polonă care funcționează din anul 1954. Producător de echipamente și software pentru rețele HFC și echipament RF pentru sisteme de antenă DVB-T.
Compania TRIAX, înființată în 1949, este unul dintre liderii europeni în producerea de echipamente de recepție pentru sisteme TV de satelit și terestre. TRIAX are aproximativ 600 de oameni angajațiși generează vânzări anuale de peste 140 de milioane de Euro. TRIAX aparține grupului Nielsen & Nielsen Holding cu peste 1800 de angajați în 37 de companii din toată lumea.
Ubiquiti Networks - Companie Americană cu sediul în San Jose, California. Compania proiectează și produce soluții avansate de rețea, în principal pentru platformele Wi-Fi/WLAN. Vânzările pentru anul 2014 s-au ridicat la 572 de milioane de dolari.
Western Digital Corporation - unul dintre cei mai mari producători de hardiskuri. Hardiskurile WD Purple sunt concepute special pentru înregistrări video, iar, punerea în aplicare a tehnologie AllFrame, care, în combinație cu mecanismul de streaming ATA reduce fenomenul de "pierdere" de fps, îmbunătățind calitătea materialelor video înregistrate. Vânzările pentru anul 2014 s-au ridicat la 15.1 miliarde de dolari.