COŞUL MEU
Coşul este gol

Priză multiplă cu protecţie la supratensiune: X Protector
Cod: P1315
Retras din ofertă
Protecţia la supratensiune reduce riscul de daune cauzate de vârfuri de tensiune pentru televizoare, calculatoare, radiouri şi alte echipamente de electrice.
5-outlet Power Strip with Surge Suppressor: Acar XProtector
Priza
5-outlet Power Strip with Surge Suppressor: Acar XProtector
Ambalajul

Liniile electrice şi cele de telefonie constituie o reţea vastă de cabluri, întinse pe toată planeta. Echipamentele conectate la această reţea sunt expuse la tot felul de defecte cauzate de supratensiune precum şi de căderi de tensiune. Cele mai grave probleme sunt cele cauzate de fulgere (europa are o medie de 20 de furtuni puternice pe an) sau şi cele datorate problemelor apărute la centrale electrice, termice precum şi de problemele de funcţionare ale diverselor componente ale reţelelor.
Pentru a proteja calculatoarele, echipamente audio-video, faxuri, modemuri, centrale telefonice şi altele împotriva acelor defecte va trebui să folositi o priză multiplă ce minimizează riscul apariţiei defectelor la acele echipamente scumpe.
Priza multiplă protejează echipamente audio-video împotriva supratensiunilor, în special a celor cauzate de descărcări atmosferice. Nu se recomandă folosirea prizei cu echipamente ce prezintă consumuri foarte mari pe perioade scurte de timp, de exemplu, calorifere electrice, aspriatoare etc. Priza multiplă are 5 porturi pentru conectarea echipamentelor.
Siguranţele vă protejază împotriva scurtcircuitelor şi căderilor de tensiune. Lumina indică funcţionarea corectă. Astfel se poate proteja toată gama de echipamente din casă. Alte versiuni ale prizei multiple sunt dotate cu protecţie a liniilor de telefon, vă informează despre starea împământării şi sunt dotate cu filtre înpotriva interferenţelor.
Specificaţii:
NumeACAR standard 'XProtector' 5
CodP1315
Frecvenţă [Hz]50
Curent maxim (total) [A]10
Siguranţe2x 10 A / 250 VAC
Curent de scurgere [mA]<0.5
Carcasăplastic (antiincendiu)
Număr prize5
Lungimea cablului [cm]
 140
Timp de răspuns [ns]<25
Tensiune nominală de protecţieAC 250 V 50 Hz
Tensiune de ţinere [kV]<1.3
Curent nominal de descărcare2 kA (L/N)-8/20 μs
Curent maxim de descărcare6.5 kA (L/N)-8/20 μs
Dimensiuni [mm]365x65x52
Greutate [kg]0.5

 


Retras din ofertă
 
Priză multiplă cu protecţie la supratensiune: X Protector
Cod: P1315
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.