Priză multiplă cu protecţie la supratensiune: X Protector

Cod: P1315
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

Protecţia la supratensiune reduce riscul de daune cauzate de vârfuri de tensiune pentru televizoare, calculatoare, radiouri şi alte echipamente de electrice.
5-outlet Power Strip with Surge Suppressor: Acar XProtector
Priza
5-outlet Power Strip with Surge Suppressor: Acar XProtector
Ambalajul

Liniile electrice şi cele de telefonie constituie o reţea vastă de cabluri, întinse pe toată planeta. Echipamentele conectate la această reţea sunt expuse la tot felul de defecte cauzate de supratensiune precum şi de căderi de tensiune. Cele mai grave probleme sunt cele cauzate de fulgere (europa are o medie de 20 de furtuni puternice pe an) sau şi cele datorate problemelor apărute la centrale electrice, termice precum şi de problemele de funcţionare ale diverselor componente ale reţelelor.
Pentru a proteja calculatoarele, echipamente audio-video, faxuri, modemuri, centrale telefonice şi altele împotriva acelor defecte va trebui să folositi o priză multiplă ce minimizează riscul apariţiei defectelor la acele echipamente scumpe.
Priza multiplă protejează echipamente audio-video împotriva supratensiunilor, în special a celor cauzate de descărcări atmosferice. Nu se recomandă folosirea prizei cu echipamente ce prezintă consumuri foarte mari pe perioade scurte de timp, de exemplu, calorifere electrice, aspriatoare etc. Priza multiplă are 5 porturi pentru conectarea echipamentelor.
Siguranţele vă protejază împotriva scurtcircuitelor şi căderilor de tensiune. Lumina indică funcţionarea corectă. Astfel se poate proteja toată gama de echipamente din casă. Alte versiuni ale prizei multiple sunt dotate cu protecţie a liniilor de telefon, vă informează despre starea împământării şi sunt dotate cu filtre înpotriva interferenţelor.
Specificaţii:
Nume ACAR standard 'XProtector' 5
Cod P1315
Frecvenţă [Hz] 50
Curent maxim (total) [A] 10
Siguranţe 2x 10 A / 250 VAC
Curent de scurgere [mA] <0.5
Carcasă plastic (antiincendiu)
Număr prize 5
Lungimea cablului [cm]
 140
Timp de răspuns [ns] <25
Tensiune nominală de protecţie AC 250 V 50 Hz
Tensiune de ţinere [kV] <1.3
Curent nominal de descărcare 2 kA (L/N)-8/20 μs
Curent maxim de descărcare 6.5 kA (L/N)-8/20 μs
Dimensiuni [mm] 365x65x52
Greutate [kg] 0.5