Prelungitor cu protecţie la supratensiune: ACAR P7 (5+2 prize)

Cod: P1316
90,14 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
90,14 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Protecţia la supratensiune reduce riscul de daune cauzate de vârfuri de tensiune pentru televizoare, calculatoare, radiouri şi alte echipamente de electrice.

Garanție

Garanţie 5 ani.

Suport tehnic

Detalii

Protecţia la supratensiune reduce riscul de daune cauzate de vârfuri de tensiune pentru televizoare, calculatoare, radiouri şi alte echipamente de electrice.
Liniile electrice şi cele de telefonie constituie o reţea vastă de cabluri, întinse pe toată planeta. Echipamentele conectate la această reţea sunt expuse la tot felul de defecte cauzate de supratensiune precum şi de căderi de tensiune. Cele mai grave probleme sunt cele cauzate de fulgere (europa are o medie de 20 de furtuni puternice pe an) sau şi cele datorate problemelor apărute la centrale electrice, termice precum şi de problemele de funcţionare ale diverselor componente ale reţelelor.
Pentru a proteja echipamentele audio/video, faxuri, modemuri, centralele telefonice, echipamentele de măsură etc. este necesară folosirea unei proteţii care să minimizeze riscul defecţiunilor datorate fulgerelor şi a supratensiunilor.
Priza multiplă protejează echipamente audio-video împotriva supratensiunilor, în special a celor cauzate de descărcări atmosferice. Nu se recomandă folosirea prizei cu echipamente ce prezintă consumuri foarte mari pe perioade scurte de timp, de exemplu, calorifere electrice, aspriatoare etc. Priza multiplă are 5 porturi cu împământare şi două fără împământare.
Siguranţa automată vă protejează împotriva scurt circuitelor şi ale vârfurilor de tensiune. Butonul cu indicator luminos ce indică starea de funcţionare poate porni şi opri toate prizele simultan. .
Cablul are o lungime de 140 cm.

Specificații

Nume ACAR P7 protection device (5+2 outlets)
Tip produs
Producător Acar
Specificații
Tensiune maximă V 230
Nivel de protecție a circuitului (linie la masă) Cale alimentare V 1300
Curent nominal de descărcare (linie la pământ) Cale alimentare A 2000 (8/20µs)
Curent maxim de descărcare (linie la pământ) Cale alimentare A 6500 (8/20 μs)
Conectori Ieșire Europlug, Tip E
numărul de ieşiri 7
Dimensiuni mm 370 × 65 × 44