Pigtail fibră SC singlemode ULTIMODE PG-51S (1m, G.652.D, 9/125)

Cod: L3551
5,00 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
5,00 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
ULTIMODE PG-51S este un pigtail singlemode cu o lungime de 1 metru, terminată la un capăt cu conector SC.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

ULTIMODE PG-51S este un pigtail singlemode cu o lungime de 1 metru, terminată la un capăt cu conector SC. Conectorii SC sunt momentan cei mai populari pentru conexiunile de fibră optică pentru că sunt foarte uşor de conectat/deconectat, forma dreptunghiulară permite amplasarea multor conectori pe o suprafaţă mică, şi pentru că sunt din plastic (mai puţin ferulă).
Patchcordurile optice ULTIMODE sunt se disting prin atenuările mici şi prin ferulele de cea mai bună calitate. Pentru fiecare patchcord sunt verificate valorile de atenuare, return loss şi suprafeţele ferulelor pentru a garanta conexiuni cu parametri cât mai buni.
Fibra optică singlemode LWP (Low Water Peak) utilizată în aceste patchcord-uri respectă standardul ITU-T G.652.D putând fi integrată fără probleme de compatibilitate în reţelele existente de fibră optică. Atenuarea medie este de aproximativ 0.4 dB/km la 1310 nm şi de 0.25 dB/km pentru 1550 nm. Fibra optică este întărită cu fibre de kevlar şi acoperită cu PVC.
Fibrele optice singlemode conforme cu standardul ITU-T G.652D sunt printre cele mai bune de pe piaţă. Înainte de introducerea recomandărilor G.652D fibrele puteau fi folosite doar într-o singură lungime de undă. Acum, fibrele cu tehnlolgie LWP (Low Water Peak) pot fi folosite în oricare bandă de la 1280 nm - 1650 nm.
Elemente distinctive:
  • conector: SC
  • fibră optică: single-mode (G.652.D)
  • lungime: 1 m
  • atenuare mică

Specificații

Tip produs Pigtail
tip Simplex
Tip fibră Singlemode
Conector tip A SC/UPC
Standard de fibre G.652D
Marcă ULTIMODE
Nume PG-51S
Lungime m 1
Pierdere inserție (IL) Conector A dB < 0.25 (A)