Patchcord SC-SC simplex singlemode ULTIMODE PC-511S1 (1m, 2mm, G.657A1, verde)

Suport tehnic

Detalii

Patchcord-ul SC simplex singlemode ULTIMODE PC-515S1 cu lungimea de 1 metru și diametrul de 2 mm ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectorii SC sunt momentan cei mai populari pentru conexiunile de fibră optică pentru că sunt foarte uşor de conectat/deconectat. Forma lor dreptunghiulară permite amplasarea multor conectori pe o suprafaţă mică.
Patchcord-ul este verde. Acesta este disponibil atat pe albastru L32111B cât și pe roșu L32111R. Patch-urile colorate permit aranjarea estetică a conexiunilor din fibră optică în dulapuri, cutii FTTH și ODF-uri.
Patchcordurile optice ULTIMODE se disting prin atenuările mici şi prin ferulele de cea mai bună calitate. Pentru fiecare patchcord sunt verificate valorile de atenuare, return loss şi suprafeţele ferulelor pentru a garanta conexiuni cu parametri cât mai buni.
Fibra singlemode în standardul G.657A1 are o rază de îndoire mai mică decât cea în standardul G.652D. Prin urmare, pigatail-urile și patch-urile cu astfel de fibre sunt mai bune pentru sistemele cu spațiu limitat (risc mai mic de deteriorare a fibrelor).
Caracteristici distinctive:
  • Conectori: 1x SC/PC - 1x SC/PC
  • Fibră singlemode (G.657A1)
  • Lungime: 1 m
  • Diametru: 2 mm
  • Atenuare mică
  • Culoare: verde

Specificații

Tip produs Patchcord
tip Simplex
Tip fibră Singlemode
Tip conector A SC/UPC
Tip conector B SC/UPC
Conectori SC/UPC – SC/UPC
Standard FO G.657A1
Nume PC-511S1
Lungime m 1
Atenuare (IL) Conector A dB < 0.25 (A)
Conector B dB < 0.25 (B)