Patchcord SC/APC-SC/APC singlemode ULTIMODE PC-522S (1.5 m, G.652.D 9/125)

Cod: L3222
11,46 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
11,46 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Patchcordul singlemode ULTIMODE PC-513S este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1.5 metri ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
• conectori: 1x SC/APC - 1x SC/APC
• fibră single-mode (G.652.D)
• lungime: 1.5 m
• atenuare mică
• reflexie scazută

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Patchcordul singlemode ULTIMODE PC-513S este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1.5 metri ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Mufele SC/APC sunt în prezent cele mai populare elemente optice de cuplare, pentru că sunt foarte uşor de conectat/deconectat, forma dreptunghiulară permite amplasarea multor conectori pe o suprafaţă mică, şi pentru că sunt din plastic (mai puţin ferula). Mufele SC/APC , datorită ferulei APC (8 grade), asigură pierderi prin reflexie > 50 dB astfel încât acestea să îndeplinească cerinţele mai mari pentru transmiterea semnalului.
Patchcordurile ULTIMODE sunt caracterizate de reflexie şi atenuare de semnal mult scăzute. Pentru a avea aceste caracteristici sunt folosite ferule de calitate. Fiecare patchcord este supus controlului calităţii (sunt verificate suprafeţele fibrei şi sunt măsuraţi parametrii de transmisie - atenuarea de inserţie şi de retur).
Fibra optică singlemode LWP (Low Water Peak) utilizată în aceste patchcord-uri respectă standardul ITU-T G.652.D putând fi integrată fără probleme de compatibilitate în reţelele existente de fibră optică. Atenuarea medie este de aproximativ 0.4 dB/km la 1310 nm şi de 0.25 dB/km pentru 1550 nm. Fibra optică este întărită cu fibre de kevlar şi acoperită cu PVC.
Fibrele optice singlemode conforme cu standardul ITU-T G.652D sunt printre cele mai bune de pe piaţă. Înainte de introducerea recomandărilor G.652D fibrele puteau fi folosite doar într-o singură lungime de undă. Acum, fibrele cu tehnlolgie LWP (Low Water Peak) pot fi folosite în oricare bandă de la 1280 nm - 1650 nm.
Elemente distinctive:
  • conectori: 1x SC/APC - 1x SC/APC
  • fibră single-mode (G.652.D)
  • lungime: 1.5 m
  • atenuare mică
  • reflexie scazută

Specificații

Tip produs Patchcord
tip Simplex
Tip fibră Singlemode
Tip conector A SC/APC
Tip conector B SC/APC
Conectori SC/APC – SC/APC
Standard FO G.652D
Producător ULTIMODE
Nume PC-522S
Lungime m 1
Atenuare (IL) Conector A dB < 0.25 (A)
Conector B dB < 0.25 (B)