Patchcord LC-LC duplex PC-555D1 singlemode G.657A1( 1m,2mm, verde)

Suport tehnic

Detalii

Patchcord-ul SC singlemode ULTIMODE PC-555D1 cu lungimea de 1 metru și diametrul de 2 mm ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectorii LC sunt foarte uşor de conectat și pot fi montați dens in cutiile terminale .
Patchcord-ul este verde. Acesta este disponibil atat pe albastru L34551B cât și pe roșu L34551R. Patch-urile colorate permit implementarea estetică a conexiunilor din fibră optică în dulapuri, cutii și cadre de distribuție.
Patchcordurile optice ULTIMODE se disting prin atenuările mici şi prin ferulele de cea mai bună calitate. Pentru fiecare patchcord sunt verificate valorile de atenuare, return loss şi suprafeţele ferulelor pentru a garanta conexiuni cu parametri cât mai buni.
Fibra single-mode ce utilizază standardul G.657A1 are o rază de îndoire mai mică decât în standardul G.652D. Prin urmare, pigatail-urile și patch-urile cu astfel de fibre sunt mai bune pentru sistemele cu spațiu limitat (risc mai mic de deteriorare a fibrelor).
Caracteristici distinctive:
  • Conectori: 2x LC/PC - 2 LC/PC
  • Fibră singlemode (G.657A1)
  • Lungime: 1 m
  • Atenuare mică
  • Culoare: verde

Specificații

Tip produs Patchcord
tip Duplex
Tip fibră Singlemode
Tip conector A LC/UPC
Tip conector B LC/UPC
Conectori LC/UPC – LC/UPC
Standard FO G.657A1
Producător ULTIMODE
Nume PC-555D1
Lungime m 1
Atenuare (IL) Conector A dB < 0.25 (A1, A2)
Conector B dB < 0.25 (B1, B2)