Patchcord fibră SC-SC duplex singlemode ULTIMODE PC-511D (1m, G.652.D, 9/125)

Cod: L3411
20,92 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
20,92 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Patchcord-ul ULTIMODE PC-511D este format din două fibre singlemode de cablu optic, dispuse paralel, cu o lungime de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Patchcord-ul ULTIMODE PC-511D este format din două fibre singlemode de cablu optic, dispuse paralel, cu o lungime de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectori SC sunt în prezent cele mai populare elemente de cuplare optică datorită mecanismului de prindere rapid (cuplare push-pull cu click), a formei dreptunghiulare ce permite utilizarea acestora chiar şi cu echipamentele ce dispun de o densitate ridicată de porturi optice şi a materialului din plastic uşor şi rezistent (bineînţeles, ferula nu este din plastic).
Patchcordurile ULTIMODE sunt caracterizate de reflexie si atenuare de semnal mult scăzute. Pentru a avea aceste caracteristici sunt folosite ferule de calitate. Fiecare patchcord este supus controlului calităţii (sunt verificate suprafeţele fibrei şi sunt măsuraţi parametrii de transmisie - atenuarea de inserţie şi de retur).
Fibra optică singlemode LWP (Low Water Peak) utilizată în aceste patchcord-uri respectă standardul ITU-T G.652.D putând fi integrată fără probleme de compatibilitate în reţelele existente de fibră optică. Atenuarea medie este de aproximativ 0.4 dB/km la 1310 nm şi de 0.25 dB/km pentru 1550 nm. Fibra optică este întărită cu fibre de kevlar şi acoperită cu PVC.
Fibrele optice singlemode conforme cu standardul ITU-T G.652D sunt printre cele mai bune de pe piaţă. Înainte de introducerea recomandărilor G.652D fibrele puteau fi folosite doar într-o singură lungime de undă. Acum, fibrele cu tehnlolgie LWP (Low Water Peak) pot fi folosite în oricare bandă de la 1280 nm - 1650 nm.
Caracteristici distinctive:
  • conectori: 2 x SC - 2 x SC
  • două fibre singlemode (G.652.D)
  • lungime: 1 m
  • atenuare mică

Specificații

Tip produs Patchcord
tip Duplex
Tip fibră Singlemode
Tip conector A SC/UPC
Tip conector B SC/UPC
Conectori SC/UPC – SC/UPC
Standard FO G.652D
Producător ULTIMODE
Nume PC-511D
Lungime m 1
Atenuare (IL) Conector A dB < 0.25 (A1, A2)
Conector B dB < 0.25 (B1, B2)