Patchcord fibră SC-FC singlemode ULTIMODE PC-513S (1m, G.652D, 9/125)

Cod: L3213
11,04 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
11,04 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Patchcord-ul single-mode ULTIMODE PC-513S este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
• Conectori: SC - FC
• Fibră single-mode (G.652.D)
• Lungime: 1 m
• Atenuare mică

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Patchcord-ul single-mode ULTIMODE PC-513S este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectorii SC şi FC sunt momentan cei mai populari pentru conexiunile de fibră optică. Conectorii SC sunt foarte uşor de conectat/deconectat, forma dreptunghiulară permite amplasarea multor conectori pe o suprafaţă mică, şi pentru că sunt din plastic (mai puţin ferula). Conectorii FC se conectează prin înşurubare şi asigură o protecţie mecanică foarte bună a ferulei.
Patchcord-urile ULTIMODE sunt caracterizate de o atenuare mică. Se folosesc ferule de cea mai bună calitate. Fiecare patchcord este verificat cu atenţie (se inspectează suprafeţele fibrelor şi parametrii de transmisie - atenuarea şi pierderile prin reflexie).
Fibra optică singlemode LWP (Low Water Peak) utilizată în aceste patchcord-uri respectă standardul ITU-T G.652.D putând fi integrată fără probleme de compatibilitate în reţelele existente de fibră optică. Atenuarea medie este de aproximativ 0.4 dB/km la 1310 nm şi de 0.25 dB/km pentru 1550 nm. Fibra optică este întărită cu fibre de kevlar şi acoperită cu PVC.
Fibrele optice singlemode conforme cu standardul ITU-T G.652D sunt printre cele mai bune de pe piaţă. Înainte de introducerea recomandărilor G.652D fibrele puteau fi folosite doar într-o singură lungime de undă. Acum, fibrele cu tehnlolgie LWP (Low Water Peak) pot fi folosite în oricare bandă de la 1280 nm - 1650 nm.
Elemente distinctive:
  • conectori: SC - FC
  • fibră single-mode (G.652.D)
  • lungime: 1 m
  • atenuare mică

Specificații

Tip produs Patchcord
tip Simplex
Tip fibră Singlemode
Conector tip A SC/UPC
Tip conector B FC/UPC
Conectori SC/UPC – FC/UPC
Standard de fibre G.652D
Producător ULTIMODE
Nume PC-513S
Lungime m 1
Pierdere inserție (IL) Conector A dB < 0.25 (A)
Conector B dB < 0.25 (B)