Patchcord fibră SC/APC-SC/APC singlemode ULTIMODE PC-522S1 (1m, G.657A1, albastru, 2 mm)

Suport tehnic

Detalii

Patchcord-ul SC/APC simplex singlemode ULTIMODE PC-522S1 cu lungimea de 1 metru și diametrul de 2 mm ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectorii SC sunt momentan cei mai populari pentru conexiunile de fibră optică pentru că sunt foarte uşor de conectat/deconectat. Forma lor dreptunghiulară permite amplasarea multor conectori pe o suprafaţă mică.
Patchcord-ul este albastru. Acesta este disponibil atat pe verde L32221G cât și pe roșu L32221R. Patch-urile colorate permit aranjarea estetică a conexiunilor din fibră optică în dulapuri, cutii FTTH și ODF-uri.
Patchcordurile optice ULTIMODE se disting prin atenuările mici şi prin ferulele de cea mai bună calitate. Pentru fiecare patchcord sunt verificate valorile de atenuare, return loss şi suprafeţele ferulelor pentru a garanta conexiuni cu parametri cât mai buni.
Fibra singlemode standard G.657A1 are o rază de îndoire mai mică decât în standardul G.652D. Prin urmare, pigatail-urile și patch-urile cu astfel de fibre sunt mai bune pentru utilizarea în spații înguste (risc mai mic de deteriorare a fibrelor).
Caracteristici distinctive:
  • Conectori: 1x SC/APC - 1x SC/APC
  • Fibră singlemode (G.657A1)
  • Lungime: 1 m
  • Diametru: 2 mm
  • Atenuare mică
  • Culoare: albastru

Specificații

Tip produs Patchcord
tip Simplex
Tip fibră Singlemode
Tip conector A SC/APC
Tip conector B SC/APC
Conectori SC/APC – SC/APC
Standard FO G.657A1
Producător ULTIMODE
Nume PC-522S1
Lungime m 1
Atenuare (IL) Conector A dB < 0.25 (A)
Conector B dB < 0.25 (B)