NVR NUUO NE-4160 (16 canale/2400fps/1.3MP)

Cod: K4316
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

NVR NUUO NE-4160 (16 canale/2400fps/1.3MP)
Vedere din faţă

NVR NUUO NE-4160 (16 canale/2400fps/1.3MP)
Compartimentul HDD-urilor

NVR NUUO NE-4160 (16 canale/2400fps/1.3MP)
Modalitatea de înlocuire a discurilor

NVR NUUO NE-4160 (16 canale/2400fps/1.3MP)
Vedere din spate

NVR NUUO NE-4160 (16 canale/2400fps/1.3MP)
Alimentatorul inclus
NUUO NE-4160 (NVRmini2) este construit pe platforma predecesorului său NVRmini. Este un echipament nou ce permite gestionarea completă a unui sistem IP CCTV, monitorizarea live a fluxului video, înregistrarea acestuia precum şi redarea materialului înregistrat. Platforma NVR de la NUUO este foarte flexibilă fiind capabilă de funcţionare atât în regim multi-server cât şi multi-client. NUUO NE-4160 K4316 poate înregistra fluxuri video la 25 fps provenite de la camere megapixel (cu o rezoluţie de până la 10 MP) precum şi de la camere cu rezoluţie.
În timpul funcţionării normale, NUUO NE-4160 K4316 nu are nevoie de utilizarea unor resurse informatice adiţionale. Computerele sunt utilizate doar în regim de client pentru accesul on-line la conţinutul video (live şi înregistrat) şi la configurarea sistemului IP CCTV. NUUO NE-4160 K4316 este utilizat în toate tipurile de sisteme de supraveghere ce nu necesită mentenanţă constantă. Într-un sistem de dimensiuni mici până la medii, NVR-ul poate fi conectat la orice nod din reţeaua IP şi va furniza servicii pentru un anumit numar de abonaţi (clienti) pe baza unor drepturi de acces ierarhice. Astfel de sisteme sunt potrivite pentru supravegherea video a birourilor, fabricilor, depozitelor, magazinelor etc.
Caracteristici distinctive
 • Platformă Multi-server multi-client
 • Înregistrare fără folosirea unui PC
 • Suportă camere cu rezoluţie de până la 10MP
 • Monitorizarea şi înregistrarea eficientă a 16 camere, la 240 de cadre pe secundă şi rezoluţie de 1.3 MP (bitrate-ul total al camerelor: 80 Mbps)
 • Posibilitatea utilizării a 4 HDD de 3TB (fiecare), în configuraţie RAID 0, 1, 5 sau 10
 • Zoom digital atât pe imaginile live cât şi pe cele din arhivă
 • Opţiune de înregistrare audio
 • Sincronizarea audio-video (la înregistrare şi redare)
 • Suport pentru e-maps
 • Sistem ierarhic a drepturilor de acces
 • Vizualizare multicanal
 • Corecţia parametrilor video
 • Căutare inteligentă în arhivă - detectarea (în zone definite):
  • mişcării
  • obiect străin (nou apărut)
  • obiect lipsă (dispărut)
  • pierderii focalizării
  • pierderii semnalului video
 • Suport pentru "ora de vară"
 • Suport pentru UPS (APC)
 • Efectuarea de copii de siguranţă la o dată stabilită (într-un director predefinit), sau direct pe DVD-uri (cu posibilitatea ataşării programului de vizualizare a conţinutului acestora)
 • Instalare şi gestionare simplă
 • Funcţionare stabilă şi fiabilă
Linux OS. Datorită arhitecturii sistemului, acesta garantează o operare stabilă, fiabilă şi fără viruşi a NVR-ului, eliminând astfel riscul pierderii datelor.
Compatibilitate ONVIF. ONVIF (Open Video Network Interface Forum) este un for industrial deschis care vizează coordonarea eforturilor de a stabili standarde comune la nivel mondial pentru înregistrarea şi transmiterea materialului video în sistemele IP CCTV. Dispozitivele conforme ONVIF asigură flexibilitate în instalarea sistemelor de supraveghere video a clădirilor datorită interoperabilităţii echipamentelor furnizate de diverşi producători. Prin standardizarea interfeţelor digitale ale echipamentelor IP CCTV, respectiv prin unificarea compresiei şi a modului de transmitere a fluxului video, a aparatelor de configurare, a procedurilor de control şi de manipulare a evenimentelor, utilizatorul are la dispoziţie o platformă uniformă şi uşor de gestionat.
NVR-ul suportă camerele de supraveghere a 33 de producători, totalizând peste 930 de modele. Pe lângă camerele de supraveghere IP (cele mai multe dintre ele, compatibile cu un NVR Titan) NUUO NE-4160 suportă şi camere analogice dar conectate printr-un server video.
Camerele IP pot avea o rezolutie de până la 10 MP! Printre camerele suportate se numără modele de la ACTi, Hikvision, Pixord şi Sunell. Lista completă a camerelor compatibile este disponibilă aici.
Două porturi GbE. NVR-ul Titan a fost echipat cu două porturi Gigabit Ethernet. Utilizatorul poate separa fluxul de înregistrare de fluxul de vizionare pentru a asigura o fiabilitate mai mare a sistemului şi a reduce riscul de supraîncărcare a reţelei. În plus, în cazul în care una dintre plăcile de reţea cedează, cea de-a doua poate gestiona temporar traficul de pe întreaga reţea.
Înregistrare audio. În condiţiile în care camera are un microfon încorporat sau unul extern, NVR-ul poate înregistra şi sunet. Semnalele audio şi video sunt sincronizate.
Configurarea de la distanţă. Folosind aplicaţia NuClient sau un browser web, administratorul poate configura de la distanţă camerele, adăuga utilizatori, modifica profile şi gestiona spaţiul pe disc.
Căutarea imaginilor în arhivă. Aplicaţia permite vizualizarea concomitentă a imaginilor de arhivă de pe oricare din camerele selectate şi aplicarea algoritmilor de detectare a mişcării pe o porţiune de imagine. Este posibil, spre exemplu, a găsi foarte rapid momentul unui furt sau a unei întâmplări speciale.
Înregistrarea preprogramată. Backup-ul automat trimite înregistrările pe un server FTP la un anumit interval de timp. Aceasta funcţie protejează împotriva unor defecţiuni şi pierderii de date stocate pe hard drive-uri.
Sistem de înregistrare centralizat. Acesta permite înregistrarea continuă, programată, sau declanşată de un anumit eveniment (detectare a mişcării, activare a alarmei, pierderea conexiunii). Utilizatorii pot fi imediat notificaţi despre aceste evenimente printr-un mesaj afişat pe monitor, prin intermediul email-ului sau prin activarea dispozitivelor conectate la ieşirile de alarmă (de exemplu sirene, lămpi).
Monitorizarea de la distanţă folosind terminale mobile. NVR-ul NUUO permite accesul de la distanţă la sistemele IP CCTV utilizatorilor de terminale mobile ce dispun de o conexiune 3G. Aceştia au posibilitatea ca în orice moment, de oriunde din lume (în raza de acoperire 3G) să monitorize live o zonă supravegheată.
Filtrare de adrese IP. Administratorul poate crea liste de tip "alb"/"negru" de adrese IP care se pot/sau nu conecta la NVR.
Organizare eficientă a arhivei de înregistrări. NUUO NE-4160 K4316 oferă o organizare foarte clară şi eficientă a arhivei video, cu posibilitatea de sincronizare a materialului redat. Funcţia "Orar" arată perioada din zi a înregistării precum şi tipul înregistrări iar cu funcţia "Calendar" se alege ziua şi momentul ce urmează a fi vizionat.
Funcţiile "Orar" şi "Calendar" folosite pentru vizionarea arhivei
Funcţionare fără supervizare. Echipamentul poate fi configurat a înregistra în mod continuu; acesta începe suprascrierea materialului video în momentul în care spaţiul liber de pe HDD scade sub 2% din capacitatea acestuia.
Suport pentru UPS (APC). Echipamentele "sensibile" aparţinând sistemelor de securitate au nevoie de o sursă redundantă de energie. NUUO NE-4160 K4316 are posibilitatea de a monitoriza starea de funcţionare a unui UPS. Administratorul poate folosi ca mecanism declanşator al întreruperii funcţionării sistemului, perioada de timp cât acesta a utilizat UPS-ul sau nivelul de tensiune al bateriei din UPS. Această procedură este folosită pentru a menţine integritatea datelor arhivate.
Specificaţii tehnice
Model NE-4160
Cod K4316
Producător NUUO
Numărul de canale
16
Suport pentru camere megapixel Da
Porturi Gigabit Ethernet 2
Capacitatea de monitorizare/înregistrare cca. 240 fps (camere de 1.3 MP), bitrate total de 80 Mbps
HDD 4xSATA II
Configuraţii RAID 0 1 5 10
Monitorizare live 16 canale
Redare 16 canale
Conectori adiţionali
2xUSB 2.0 (UPS), 1xeSATA
Compatibilitate cu următorii producători de camere video ACTi, Arecont, ARM, AXIS, Basler, BOSCH, Brickcom, Cisco, CNB, D-Link, DYNACOLOR, Eneo, FINE, HIKVISION, Honeywell, IQinVision, LevelOne, Linksys, Lumenera, MOBOTIX, NetworkCamera, ONVIF, Panasonic, Pixord, Samsung, SANTEC, Sanyo, Sony, StarDot, TOSHIBA, TRUEN, Videosec, VIVOTEK, Zavio
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Comprimare video H.264, MPEG-4, MJPEG
Funcţii speciale
Analiză de imagine
Moduri de înregistrare
Continuă, programată, manuală, declanşată de alarmă
Funcţii de la distanţă
Monitorizare de la distanţă, presetări PTZ, control PTZ, digital PTZ, operaţiuni multi-utilizator, E-maps, testarea parametrilor reţelei de transfer a datelor
Număr maxim de conexiuni simultane
64
Opţiune de înregistrare audio
Da
Copii de siguranţă în mod automat Încarcate pe un server FTP
SO-ul utilizatorilor sistemului
Windows XP (32-bit) / Vista (32-bit) / 7 (32, 64-bit)
Temperatura mediului ambiant
0 ... 40 °C
Umiditatea mediului ambiant
10...85%
Accesul de pe platforme mobile
DA (iPad, iPhone, Android, BlackBerry)
Interfaţa cu utilizatorii
Internet Explorer
Softul client NUUO