NVR IP: NVR IP Hikvision AcuSense DS-7604NXI-K1/4P (4 canale, 40 Mbps, 1 x SATA, VGA, HDMI, 4 x PoE, H.265)

Cod: K22033
1008,23 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
1008,23 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Hikvision DS-7604NXI-K1/4P este un aparat de inregistrat IP modern cu 4 canale, care înregistrează imagini de la camere IP cu o rezoluție de 12 MP.
• Înregistrare la rezoluție de până la 12 MP
• Ieșiri paralele HDMI/VGA
• Lățimea de bandă maximă de intrare/ieșire – 40/80 Mbps
• Suport pentru până la 8 camere IP de la Hikvision sau alți producători prin Onvif
• Comutator PoE cu 4 porturi încorporat
• Suport pentru 2 unități SATA de până la 10 TB fiecare
• Funcții AI implementate de NVR: detectarea feței (1 canal), compararea feței (4 canale) sau detectarea mișcării 2. 0 (camere IP Hikvision cu 4 canale) sau AcuSense (1 canal - camere IP Hikvision)
• Suport pentru camere cu AcuSense și detectarea mișcării 2.0 pe toate canalele (filtru uman/vehicul)
• Bibliotecă foto fețe (16 biblioteci, până la 2.000 de fotografii în total, dimensiune maximă a fotografiei 4 MB, capacitate totală 1 GB)
• Suport pentru cameră cu analiză VCA încorporată (linie virtuală, detectare a intruziunilor etc.)
• Compresie H.265 (+)/H.264 (+) acceptată
• Suport funcție: ANR
• I/O audio pentru comunicare în două sensuri
• 2 x USB 2.0
• Porturi Ethernet: 1 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s
• Aplicație pentru un PC iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS)
• Acces prin cloud P2P

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-7604NXI-K1/4P este un ++4-canal IP recorder, care înregistrează imagini de la camere IP cu o rezoluție de 12 MP+. Are un comutator PoE 4-port încorporat pentru conectarea directă și alimentarea camerelor IP. Este echipat cu iesiri paralele HDMI/VGA care afiseaza aceeasi imagine. 1 port SATA permite conectarea hard disk-urilor cu o capacitate de până la 10 TB. Dacă memoria este plină, se declanșează suprascrierea automată pentru a preveni pierderea celor mai recente date. Porturile USB încorporate vă permit să conectați o unitate flash USB sau un disc extern și să copiați anumite fragmente pe suporturi de date externe.
Reportofonul acceptă tehnologia Motion detection 2.0 și AcuSense, care vă permite să filtrați obiecte de tip uman/vehicul. DVR-ul poate implementa detectarea mișcării 2.0 sau poate suporta camere echipate cu această funcționalitate pe toate canalele când camerele IP Hikvision sunt conectate. Protecția perimetrului cu funcție de filtrare a obiectelor umane/vehiculului poate fi acceptată pe toate canalele atunci când este conectat la camerele cu funcționalitate AcuSense și poate fi implementată de DVR pe un singur canal atunci când este conectat la o cameră IP Hikvision obișnuită cu până la 4 MP rezoluţie. Datorită capacității de recunoaștere precisă, sistemul poate filtra aproape toate alarmele false. Suportul pentru evenimente VCA (linie virtuală, zonă de intruziune etc.), combinat cu AcuSense, permit crearea unei protecții perimetrale îmbunătățite cu filtrarea alarmelor false.
DVR-ul are funcția de a captura și compara fețe în canalul 1 sau de a compara fețe în canalele 2. Este posibil să se creeze până la 16 biblioteci de chipuri pe baza cărora căutarea, compararea și declanșarea acțiunilor de alarmă, cum ar fi controlul ieșirii alarmei, activarea soneriei sau trimiterea unui e-mail în caz de corectare sau este posibilă compararea incorectă a fețelor detectate.
NOTĂ! Versiunea curentăa firmware-ului este disponibilă aici
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluție de înregistrare de până la 12 MP+,
 • Ieșiri paralele HDMI/VGA,
 • Lățimea de bandă maximă de intrare/ieșire – 40/80 Mbps,
 • Suport pentru până la 4 camere Hikvision sau IP ale altor producători prin Onvif,
 • Built in 4-port PoE switch,
 • Suport pentru +1 unitate SATA de până la 10 TB,
 • AI funcții acceptate: detecție feței (1 canal), comparare fețe (4 canale) sau detecție mișcare 2.0 (4 canale - camere IP Hikvision) sau AcuSense (2 canale - camere IP Hikvision),
 • Acceptă camere cu AcuSense și detecție mișcare 2.0 pe toate canalele (filtru uman/vehicul),
 • Bibliotecă foto fețe (16 biblioteci, până la 2000 de fotografii, dimensiune maximă a fotografiei 4 MB, capacitate totală 1 GB),
 • Suport pentru camere cu analiză VCA încorporată (linie virtuală, detectarea intruziunilor etc.),
 • Compresie acceptată H.265 (+) / H.264 (+),
 • Suport pentru funcții: ANR,
 • I/O audio pentru comunicare în două sensuri,
 • +2 x USB 2.0,
 • Porturi Ethernet: 1 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s+,
 • Cerere pentru un PC iVMS-4200 și un smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • Acces prin P2P.


NOTĂ! Detectarea mișcării 2.0, protecția perimetrală (AcuSense) și analiza feței nu pot funcționa simultan dacă aceste funcții sunt implementate de DVR. Camerele cu AcuSense și detectare a mișcării 2.0 pot fi operate independent pe toate canalele.
Detecție facială, comparare și căutare
DVR-ul are o funcție de captură și analiză a fețelor pe un număr specific de canale. Se poate crea o bibliotecă de fețe care va fi ulterior utilizată pentru căutarea înregistrărilor. De asemenea, pot fi specificate acțiuni corelate care vor fi executate în cazul unei comparații corecte sau incorecte între o față detectată și o față care se află în bibliotecă, cum ar fi declanșarea unui semnal sonor în înregistrator, declanșarea unei alarme în centrul de monitorizare, trimiterea unui e-mail, controlarea unei ieșiri de alarmă, etc. Fețele, deja înregistrate pe DVR sau provenite dintr-o sursă externă, pot fi adăugate în bibliotecă. Înregistrările stocate pe DVR pot fi căutate ușor și rapid prin indicarea unei anumite fețe, pe canalele pe care funcția de înregistrare și comparare a fețelor a fost activată.
Motion detection 2.0 - clasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
La NVR pot fi conectate camere echipate cu algoritm motion detection 2.0. Acesta permite reducerea efectivă a numărului de alarme false datorită clasificării obiectelor de tip uman și vehicul. Înregistrările stocate pe DVR pot fi căutate ușor și rapid în funcție de criteriile de tip uman sau vehicul. Dacă camerele cu algoritmul tradițional de detecție a mișcării sunt conectate la NVR, funcționalitatea lor poate fi extinsă de NVR la detecția de mișcare 2.0 cu numărul de canale indicate în specificațiile fiecărui model.
Protecție perimetrală (VCA) cu AcuSense - lasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
DVR-ul suportă protecție perimetrală sub forma evenimentelor ++VCA +++ (de ex., traversarea unei linii, detectarea unei intruziuni, intrarea și ieșirea dintr-o zonă) generate de camerele IP Hikvision, care este îmbunătățită cu tehnologia AcuSense. Protecția poate fi activată pe toate canalele dacă sunt conectate camere AcuSense sau implementată de DVR pe numărul de canale specificat în specificația DVR-ului dacă sunt conectate camere IP regulate. Protecția perimetrală asigură detectarea timpurie a persoanelor care intenționează să încalce zona protejată. Când construim un sistem de securitate, rezistența acestuia la alarme false, declanșate de animale, copaci în mișcare, frunze, umbre, condiții meteorologice, etc. este extrem de importantă. Ideale pentru astfel de aplicații de supraveghere sunt camerele și înregistratoarele cu tehnologia AcuSense, care analizează obiectele pe baza algoritmului de învățare profundă, considerând evenimentele care îndeplinesc anumite criterii ca fiind amenințări reale.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rate de compresie mai mari cu păstrarea calității video oferite de H.264
Software-ul iVMS-4200
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces prin P2P - Hik-Connect
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor este garantată datorită funcției ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Biblioteca noastră oferă o prezentare generală a aplicațiilor dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de monitorizare bazate pe dispozitive Hikvision.
Fereastra principală a software-ului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-7604NXI-K1/4P
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Serie Seria NXI-K AcuSense
Parametri
Nr. canale 4
Bandă funcționare Intrare MBps 40
Ieșire MBps 80
Moduri de ieșire HDMI 1/VGA 1 Parallel
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA 1 px 1920 × 1080
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264
rezoluție maximă de înregistrare MP 12
redare sincronă 4 canale
rezolutie maximă de decodare AI activat: 1 canal 12 MP, 1 canal 8 MP, 3 canale 4 MP. AI dezactivat: 1 canal 12 MP, 2 canale 8 MP, 4 canale 4 MP
HDD Nr. interfețe SATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 10
USB 2
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Nu
Ethernet 1 × RJ-45 10/100/1000 Base-T
Comutator PoE încorporat Da
PoE număr porturi 4 × RJ-45 10/100 Base-T
standard PoE 802.3af/at
Putere ieșire W max. 50
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, IPv4, IPv6, iSCSI, ISUPI, NFS, NTP, RTSP, SADP, SMTP, SNMP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
AcuSense filtru alarme false pe 1 canal pentru camere fără AcuSense (max. 4 MP), pe toate canalele pentru camerele cu funcție AcuSense
Detectarea mișcării 2.0 filtru alarme false pe toate canalele pentru camerele IP Hikvision fără detectarea mișcării 2.0 (max. 4 MP sau 8 MP când SVC este activat), pe toate canalele pentru camerele cu funcția de detectare a mișcării 2.0
Recunoaștere facială fototeca de fețe 16 biblioteci
fototeca de fețe 20000 de fotografii
Analiza si detectarea feței Comparație foto a feței, Fact capturing, Căutarea imaginilor feței
Comparație foto a feței 2 canale
analiza feței și eficacitatea detectării Captură feței pe 1 canal (camera de până la 8 MP, H.264/H.265)
NOTĂ! Detectarea mișcării 2.0, protecția perimetrului (AcuSense) și analiza feței nu pot funcționa simultan dacă aceste funcții sunt implementate de DVR. Camerele cu AcuSense și motion detection 2.0 pot fi operate independent pe toate canalele.
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR
Alții
Alimentare electrică DC V 48
DC W max. 65
Curent consumat (fără HDD și PoE) W 10
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate 10 la 90
Dimensiuni (L × A × Î) mm 320 × 240 × 48
Greutate kg