COŞUL MEU
Coşul este gol

NVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S (16canale, 160Mbps, 2xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
Cod: K22153
NVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S (16canale, 160Mbps, 2xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
NVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S
NVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S (16canale, 160Mbps, 2xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
Vedere din spate

NVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S (16canale, 160Mbps, 2xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
Accesoriile incluse (1)
NVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S (16canale, 160Mbps, 2xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
Accesoriile incluse (2)
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluția de înregistrare până la 12 MP
 • Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz sau 2K (1080p) 30/60 Hz, VGA până la 1080p @ 60 Hz
 • Ieșire video BNC
 • Lățime maximă de bandă totală (intrare / ieșire): 160/256 Mbps
 • Suport pentru până la 16 Camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
 • AcuSense în 4 canale (pentru camere fără funcția AcuSense),
 • Locul pentru două HDD-uri SATA , fiecare în sus 8 TB
 • Suport pentru compresia video H.265 / H.264 + / H.264 / MPEG4
 • Funcții VCA (detectarea feței, traversarea liniilor virtuale, detectarea intruziunilor zonei etc.)
 • Suport pentru funcțiile ANR și POS
 • Intrări / ieșiri de alarmă: 4/1
 • 1x interfețe USB 2.0 și 1x USB 3.0
Nota! Cel mai nou firmware se gaseste aici link.

NVR-ul Hikvision DS-7616NXI-I2 /4S este un echipament modern de rețea IP capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 16 camere IP cu rezoluții de până la 12 MP. Ieșirile sale independente VGA (până la 1080p) și HDMI (până la 4K) pot oferi imagini cu aspect diferit. Ieșirile HDMI independentă (rezoluție până la 4K) și VGA (rezoluție până la 1080p) pot reda imagini cu diferite așezări de ecran. Fiecare monitor poate afișa video de la orice cameră din sistem, în orice diviziune a ecranului. Cele două porturi SATA permit utilizatorului să instaleze două hard discuri, fiecare cu o capacitate de până la 8 TB. În cazul în care hard discurile se vor umple, înregistrările noi se vor suprascrie cu cele mai vechi din sistem. Portrurile USB incorporate permite conectarea unui stick sau hard extern pentru copierea unor fișiere.
AcuSense
NVR-ul utilizează + tehnologia AcuSense bazată pe Algoritmi de învățare profundă Hikvision( Hikvision Deep Learning Algorithms) În sistemele tradiționale de monitorizare, analiza video și detectarea obiectelor se bazează pe modificările suferite de pixeli. Această abordare este sursa unei cantități semnificative de alarme false cauzate, de exemplu, de mișcarea copacilor la vânt, de precipitații sau de schimbările de iluminare. Tehnologia AcuSence cu algoritmi de învățare profundă introduce o nouă abordare în sistemele de monitorizare, bazată pe detectarea eficientă a evenimentelor , minimizând numărul de alarme false. Filtrele de alarme false sunt disponibile în patru canale, pentru utilizarea cu camere fără tehnologie AcuSense. Ele clasifică obiecte în conformitate cu figuri umane și forme de vehicule +++. În prezent, utilizarea acestei funcționalități este posibilă pentru evenimente VCA, cum ar fi trecerea liniilor virtuale și / sau încălcarea domeniilor protejate. Camerele cu tehnologie AcuSense pot fi conectate la orice canale și sunt pe deplin acceptate. Datorită recunoașterii corecte, sistemul poate filtra chiar și 90% din evenimentele care ar declanșa alarme false, ceea ce sporește în mod semnificativ acuratețea și eficacitatea alertei și contribuie la scăderea volumului de muncă al operatorului și a costurilor de trimitere a grupurilor de intervenție.
Specifications:
Nume / ModelNVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S (16canale, 160Mbps, 2xSATA,  4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
CodK22153
StandardIP
Număr de canale16
Max. input / output flux de date [Mb/s]160 / 256
Conexiuni la distanțămax. 128
HDD Max. 2x 8 TB SATA HDD
Ieșiri video
HDMI, VGA, BNC (CVBS)
Rezoluție HDMI/VGA 
HDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080) 
BNC (CVBS): Max. 704 x 576
Rezoluție de înregistrareMax.12 MP
Redare simultana 16 canale
Decoding (live )
12x 1080p canale
S.M.A.R.T. disk monitoring
Da
Camere compatibile
ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF
Compresie video
H.265/H.264+/H.264/MPEG4
Înregistrare Continuă, programare, detectare a mișcării, VCA
AcuSense (filtrarea alarmei false)
4 canale, pentru camere max. 4 MP (traversarea liniei, detecție intrusiune)
VCA support 
Da
ProtocoaleTCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
Arhivarestick USB , la distanță
Support for POS
Da
ANRDa
Acces de pe dispozitive mobileAndroid, iOS
Compatible browser
IE
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarm IN/OUT
4 / 1
Other connectors
USB 2.0, USB 3.0
Port Ethernet 
1 x RJ-45 10/100/1000 Mbps (Auto)
Temp. funcționare-10°C ... 55°C
Consum
<15 W (without an HDD)
Tensiune alimentare
12 VDC (AC/DC adapter incl.)
Dimensiuni (W x D x H)380 x 315 x 51 mm
Greutate2.97 kg

 

Compresie video H.265+
H.265 / H.265 + - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identică H.264
Înregistrarea locală și transmisia de rețea pot utiliza metode de comprimare H.265+, H.265, H.264 + sau H.264 care asigură o bună calitate a imaginii cu o lățime de bandă relativ mică și un spațiu pe disc (în fiecare caz, tipul de compresie selectat trebuie sa fie compatibil ciu camerele utilizate.). În comparație cu H.264, H.265 poate reduce cu jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce în economii proporționale ale spațiului pe disc sau ale timpului de retenție extins. H.265+ și H.264+ sunt standardele Hikvision bazate pe sistemele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea diminuează în continuare fluxurile în scenariile tipice de supraveghere video. Pentru a utiliza orice metodă de comprimare disponibilă, trebuie să fie acceptată de camerele conectate. Metoda de comprimare poate fi specificată individual pentru fiecare canal.
Analiză inteligentă a imaginii
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Guarantee of continuous recording
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Moduri speciale de înregistrare
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Aplet client optimizat
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Hik-Connect este un aplet pentru echipamente mobile ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi utilizat pentru monitorizare în timp real la distanță sau redare de înregistrări de pe DVR, NVR sau camere de rețea (IP) prin rețele Wi-Fi, 2G, 3G sau 4G. Apletul se conectează cu echipamentele prin adrese IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
Meniul de pornire al aplicației Hik-Connect
cu fereastră de vizualizare live
Vedere live
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor CCTV
Acest articol vă prezintă în detaliu programele dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de supraveghere bazate pe echipamente Hikvision.
Fereastra principală a aplicației SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.
 
NVR IP 4K Hikvision DS-7616NXI-I2/4S (16canale, 160Mbps, 2xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
Cod: K22153
George Popescu
Consiliere clienţi
COMPLETAŢI
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.