COŞUL MEU
Coşul este gol
 »  Supraveghere  »  NVR  »  PoE

NVR

PoE

NVR Hikvision 8 canale AcuSense DS-7608NXI-K2/8P (80 Mbps, 2xSATA, VGA, HDMI, 8xPoE, H.265)
Cod: K22077
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
943,80 Lei1123,12 Lei0 %
Garanție 2 ani
HIkvision DS-7608NXI-K2/8P - Vedere din faţă
HIkvision DS-7608NXI-K2/8P - Vedere din spate
Hikvision DS-7608NXI-K2/8P este un NVR (Network Video Recorder) modern cu 8 canale, care permite înregistrarea imaginilor de la camere IP cu o rezoluție de până la 12 Mpix. NVR-ul are încorporat un switch PoE cu 8 porturi, care permite conectarea și alimentarea directă a camerelor IP. Ieșirile HDMI și VGA independente permit conectarea a două monitoare. Vizualizarea pe fiecare ieșire poate fi configurată independent, putând seta diferite divizări ale ferestrelor și afișarea imaginii de la orice cameră pe fiecare dintre ele. Cele 2 porturi SATA permit conectarea de hard disk-uri cu o capacitate de până la 10 TB fiecare. În cazul în care spațiul de stocare este ocupat, se activează suprascrierea automată pentru a preveni pierderea celor mai recente date. Porturile USB încorporate permit conectarea unui stick USB sau a unui hard disk extern, precum și copierea anumitor secțiuni pe medii de stocare externe.
NVR-ul este echipat cu algoritmul motion detection 2.0 și tehnologia AcuSense, care permite filtrarea obiectelor de tip persoană și vehicul. NVR-ul poate activa funcția de detectare a mișcării 2.0 sau poate suporta camere echipate cu această funcționalitate pe toate canalele după conectarea camerelor IP Hikvision. Protecția perimetrală cu funcție de filtrare a obiectelor de tip persoană/vehicul poate fi gestionată pe toate canalele după conectarea camerelor cu funcție AcuSense și poate fi realizată de NVR pe două canale după conectarea unei camere IP Hikvision obișnuite cu o rezoluție de până la 4 Mpix. Datorită recunoașterii precise, sistemul poate filtra aproape toate alarmele false. Funcțiile VCA (linie virtuală, zonă de intruziune etc.) în combinație cu AcuSense permit crearea unei protecții perimetrale îmbunătățite prin filtrarea alarmelor false.
NVR-ul are funcția de a captura și compara fețele într-un singur canal sau de a compara fețele în 4 canale. Este posibil să se creeze până la 16 biblioteci de fețe pe baza cărora se poate efectua căutarea, compararea și declanșarea acțiunilor de alarmă, cum ar fi controlul ieșirii de alarmă, activarea emițătorului de sunet sau trimiterea unui e-mail în cazul comparării corecte sau incorecte a fețelor detectate.
ATENȚIE! Versiunea actuală a software-ului este disponibilă aici
Caracteristici distinctive:
 • Înregistrare la rezoluție de până la 12 Mpix
 • Ieșiri independente HDMI / VGA
 • Lățime de bandă maximă de intrare / ieșire - 80/160 Mb/s
 • Suport pentru până la 8 camere IP Hikvision sau de la alți producători prin Onvif
 • Switch PoE încorporat cu 8 porturi
 • Suport pentru 2 unități de stocare SATA cu capacitate de până la 10 TB fiecare
 • Funcții AI realizate de NVR: detectarea fețelor (1 canal), compararea fețelor (4 canale) sau motion detection 2.0 (8 canale - camere IP Hikvision) sau AcuSense (2 canale - camere IP Hikvision)
 • Suport pentru camere cu funcție ++AcuSense și motion detection 2.0+++ pe toate canalele (filtrare persoane/vehicule)
 • Bibliotecă de imagini cu fețe (16 biblioteci, până la 2000 de imagini, dimensiune maximă a imaginii 4 MB, capacitate totală 1 GB)
 • Suport pentru camere cu analitică încorporată VCA (linie virtuală, detectare intruziune etc.)
 • Comprimare suportată: H.265 (+) / H.264 (+)/MPEG4
 • Suport pentru funcția ANR
 • Intrări/ieșiri audio pentru comunicare bidirecțională
 • Intrări/ieșiri de alarmă: 4 / 1,
 • 2 porturi USB 2.0
 • Porturi Ethernet:1 x Rj-45 10/100/1000 Mbps
 • Aplicație pentru computeriVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Android, iOS)
 • Acces prin cloud P2P.


NOTA! Detectarea mișcării 2.0, protecția perimetrală (AcuSense) și analiza feței nu pot funcționa simultan dacă aceste funcții sunt implementate de DVR. Camerele cu AcuSense și detectare a mișcării 2.0 pot fi operate independent pe toate canalele.
Detecție facială, comparare și căutare
DVR-ul are o funcție de captură și analiză a fețelor pe un număr specific de canale. Se poate crea o bibliotecă de fețe care va fi ulterior utilizată pentru căutarea înregistrărilor. De asemenea, pot fi specificate acțiuni corelate care vor fi executate în cazul unei comparații corecte sau incorecte între o față detectată și o față care se află în bibliotecă, cum ar fi declanșarea unui semnal sonor în înregistrator, declanșarea unei alarme în centrul de monitorizare, trimiterea unui e-mail, controlarea unei ieșiri de alarmă, etc. Fețele, deja înregistrate pe DVR sau provenite dintr-o sursă externă, pot fi adăugate în bibliotecă. Înregistrările stocate pe DVR pot fi căutate ușor și rapid prin indicarea unei anumite fețe, pe canalele pe care funcția de înregistrare și comparare a fețelor a fost activată.
Motion detection 2.0 - clasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
La NVR pot fi conectate camere echipate cu algoritm motion detection 2.0. Acesta permite reducerea efectivă a numărului de alarme false datorită clasificării obiectelor de tip uman și vehicul. Înregistrările stocate pe DVR pot fi căutate ușor și rapid în funcție de criteriile de tip uman sau vehicul. Dacă camerele cu algoritmul tradițional de detecție a mișcării sunt conectate la NVR, funcționalitatea lor poate fi extinsă de NVR la detecția de mișcare 2.0 cu numărul de canale indicate în specificațiile fiecărui model.
Protecție perimetrală (VCA) cu AcuSense - lasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
DVR-ul suportă protecție perimetrală sub forma evenimentelor VCA (de ex., traversarea unei linii, detectarea unei intruziuni, intrarea și ieșirea dintr-o zonă) generate de camerele IP Hikvision, care este îmbunătățită cu tehnologia AcuSense. Protecția poate fi activată pe toate canalele dacă sunt conectate camere AcuSense sau implementată de DVR pe numărul de canale specificat în specificația DVR-ului dacă sunt conectate camere IP regulate. Protecția perimetrală asigură detectarea timpurie a persoanelor care intenționează să încalce zona protejată. Când construim un sistem de securitate, rezistența acestuia la alarme false, declanșate de animale, copaci în mișcare, frunze, umbre, condiții meteorologice, etc. este extrem de importantă. Ideale pentru astfel de aplicații de supraveghere sunt camerele și înregistratoarele cu tehnologia AcuSense, care analizează obiectele pe baza algoritmului de învățare profundă, considerând evenimentele care îndeplinesc anumite criterii ca fiind amenințări reale.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rate de compresie mai mari cu păstrarea calității video oferite de H.264
Software-ul iVMS-4200
iVMS-4200 este un software de client dedicat gestionării și supravegherii sistemelor de securitate de marcă Hikvision, cum ar fi înregistratoarele (IP, TurboHD), videointerfoane, control acces, decodoare, etc. Software-ul permite monitorizarea și administrarea simplă și convenabilă a tuturor sistemelor, oferind vizualizare live a camerelor IP, redare înregistrări de la distanță, configurare la distanță, gestionare a evenimentelor de alarmă, transmisie audio bidirecțională, suport e-map, înregistrare pe hard disk și multe altele.
Fereastra de autentificare a aplicației client iVMS-4200 (v3)
Acces prin P2P - Hik-Connect
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor este garantată datorită funcției ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Biblioteca noastră oferă o prezentare generală a aplicațiilor dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de monitorizare bazate pe dispozitive Hikvision.
Analiza facială nu poate fi activată simultan dacă aceste funcții sunt implementate de DVR.
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.
Specificaţii tehnice:
ModelDS-7608NXI-K2/8P
Tip produsNVR
TipStandard
BrandHikvision
SerieNXI-K AcuSense
Parametri
Număr canale8
Bandă funcționareintrareMbps80
ieșireMbps160
Moduri ieșireHDMI 1/VGA 1Independent
Rezoluţie max. ieşireHDMI 1px4K (3840 x 2160)
VGA 1px1920 x 1080
Codare/decodarecompresieH.265+, H.265, H.264+, H.264
rezoluţie max. pt. înregistrareMP12
redare sincronizată8 canale
rezoluţie max. decodareAI pornit: 1 canal 12 MP, 4 canale 8 MP, 4 canale 4 MP, 8 canale 1080p. AI oprit: 2 canale 12 MP, 3 canale 8 MP, 6 canale 4 MP, 8 canale 1080p
HDDInterfețe SATA2
capacitate max. per HDDTB10
USB2.02
Audio duplexDa
Audiointrare1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
ieșire1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri alarmăDa
Alarmintrare4
ieșire1
Ethernet1 x RJ-45 10/100/1000 Base-T
Switch PoE incorporatDa
PoEnumăr porturi8 x RJ-45 10/100 Base-T
standardIEEE 802.3 af/at
putere ieşireWmax. 80
UtilizareiVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
ArhivareUSB, remote
Protocoale de rețeaDDNS, DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, IPv4, IPv6, iSCSI, ISUPI, NFS, NTP, RTSP, SADP, SMTP, SNMP, TCP/IP, UPnP
Funcţii smart
AcuSensefalse alarm filterpentru 2 canale cu camere fără AcuSense (max. 4 MP), pe toate canalele pentru camere cu AcuSense
Detecție mișcare 2.0false alarm filterpentru 2 canale cu camere fără detecţie mişcare 2.0 (max. 4 MP), toate canalele la camere cu detecţie mişcare 2.0 function
Recunoaștere facialălibrărie poze fețe16 librării
librărie poze fețe20000 poze
analiză facială și detecțieComparare poze cu fețe, captură față, căutare după poză
comparație față - poză4 canale
randament analiză și detecție facialăCaptură față pe 1 canal (camera max. 8 MP, H.264/H.265)
NOTE!Motion detection 2.0, protecția perimetrală (AcuSense) și analiza facială nu poate fi activate simultan dacă aceste funcții sunt implementate de DVR. Camere cu AcuSense și detecţie mişcare 2.0 pot funcționa independent pe toate canalele.
Suport pentru detecţie mişcare şi funcţii VCADa
Funcții adiționaleANR
AlimentareDCV48
DCWmax. 120
Consum (fără HDD sau PoE)Wmax. 15
Temp. funcționare°C-10...+55
Umiditate%10 to 90
Dimensiuni (W x D x H)mm385 x 315 x 52
Greutatekg3.6
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
943,80 Lei1123,12 Lei0 %
 
NVR Hikvision 8 canale AcuSense DS-7608NXI-K2/8P (80 Mbps, 2xSATA, VGA, HDMI, 8xPoE, H.265)
Cod: K22077
George Popescu
Consiliere clienţi
COMPLETAŢI
BIBLIOTECA
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.