NVR 8 canale 4K Hikvision DS-7608NI-K2 (80Mbps, 2xSATA, Alarmă IN/OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)

Suport tehnic

Detalii

 NVR 4K IP: Hikvision DS-7608NI-K2 (8ch, 80Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)
NVR 4K IP: Hikvision DS-7608NI-K2
 NVR 4K IP: Hikvision DS-7608NI-K2 (8ch, 80Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)
Vedere din spate

 NVR 4K IP: Hikvision DS-7608NI-K2 (8ch, 80Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)
Accesoriile incluse
 NVR 4K IP: Hikvision DS-7608NI-K2 (8ch, 80Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)
Accesoriile incluse
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluție de înregistrare până la 8 MP
 • Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz, VGA până la 1080p @ 60Hz
 • Lățime maximă de bandă (intrare / ieșire): 80/160 Mbps
 • Suport pentru 8 Camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
 • Redare sincron a înregistrărilor de la 8 canale
 • Suport pentru două HDD-uri SATA , fiecare până la + 6 TB
 • Suport pentru compresia video H.265 + / H.265 / H.264 + / H.264 / MPEG4
 • Funcții VCA (detectarea feței, traversarea liniei virtuale, detectarea intruziunii zonei etc.)
 • Sprijin pentru funcția ANR
 • Canal 0 - posibilitatea de a monitoriza toate camerele cu solicitare minimă pentru lățimea de bandă a rețelei
 • 1x USB 2.0, 1x USB 3.0
 • Intrare / ieșire audio
 • Intrare / ieșire alarme
 • Monitorizarea statusurilor LAN, camerelor, HDD-urilor
Hikvision DS-7608NI-K2 este un recorder video de rețea IP cu 8 canale, capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 8 camere IP cu rezoluții de până la 8 MP.Ieșirile video independente HDMI (până la 4K) și VGA (până la 1080p) pot oferi imagini cu layout-uri diferite. Fiecare monitor poate afișa videoclipul de la orice cameră, în orice format al ecranului. Două porturi SATA permit utilizatorului să instaleze două hard discuri, fiecare cu o capacitate de până la 6 TB. În plus, NVR-ul acceptă matrice de disc NAS (NFS) și SAN (iSCSI). În cazul depășirii spațiului de disc, cele mai noi date sunt suprascrise peste vechile înregistrări. Porturile USB încorporate permit conectarea stick-urilor de memorie sau unor HDD-uri externe pentru a copia unele fișiere.
H.265 / H.265 + - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identica cu cea asigurată de H.264
Înregistrarea locală și transmisia de rețea pot utiliza metode de comprimare H.265 +, H.265, H.264 + sau H.264 care asigură o bună calitate a imaginii cu o lățime de bandă relativ mică și un spațiu pe disc (în fiecare caz, tipul de compresie selectat trebuie sa fie compatibil ciu camerele utilizate.). În comparație cu H.264, H.265 poate reduce cu jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce în economii proporționale ale spațiului pe disc sau ale timpului de retenție extins. H.265 + și H.264 + sunt standardele Hikvision bazate pe sistemele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea diminuează în continuare fluxurile în scenariile tipice de supraveghere video. Pentru a utiliza orice metodă de comprimare disponibilă, trebuie să fie acceptată de camerele conectate. Metoda de comprimare poate fi specificată individual pentru fiecare canal.
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Meniul NVR-ului a fost conceput în așa manieră încât acesta să poate fi folosit și de cei mai ne experimentați utilizatori, având un meniu foarte facil, utilizatorii pot efectua schimbări rapide ale setărilor. Atât structura funcțiilor utilizate în mod obișnuit și designul grafic îndeplinesc cele mai înalte standarde actuale. Suportul pentru Firefox, Opera, Safari elimină necesitatea instalării componentelor ActiveX.
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Comunicarea cu NVR-ul poate fi setată printr-un browser web sau prin intermediul software-ului client gratuit: iVMS 4200 (computere), iVMS 4500 sau Hik-Connect (smartphone-uri). De asemenea, utilizatorii pot accesa dispozitivul prin intermediul a două servicii gratuite de cloud: Ezviz și Hik-Connect (care este succesorul lui HikDDNS).
Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile şi camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS 4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creând hărți electronice pe mai multe nivele.
Vizualizarea panoului de control al aplicației iVMS-4200
iVMS-4500 este o aplicație mobilă pentru smartphone-uri care rulează pe sisteme de operare Windows Phone, Android sau iOS. Aceasta poate fi utilizată pentru monitorizarea live și redarea imaginilor de la DVR-uri, NVR-uri şi camere IP prin intermediul rețelelor Wi-Fi, 2G sau 3G.
Fereastra Informații dispozitiv
aplicația iVMS-4500
Vedere live în fereastră
aplicația iVMS-4500
Utilizatorii pot folosi gratuit serviciul Hik-Connect , care oferă acces de la distanță, la dispozitiv. Este necesar să creați un cont Hik-Connect cont și adăugați dispozitivele. Serviciul poate fi operat printr-un browser sau aplicații web (pentru un PC și un smartphone).
Ezviz (EasyVision) este un serviciu gratuit care poate fi activat de utilizatorii NVR-urilor și camerelor IP produse de Hikvision. Acest serviciu gratuit permite utilizatorilor accesul simplu prin internet la sistemul de supraveghere, fără a face port forwarding pe router. Pentru a activa accesul de la distanță, utilizatorul trenuie să conecteze dispozitivul la rețea (necesită o adresă IP rutabilă și setări în gateway). Următorul pas este crearea unui cont de utilizator pe www.ezviz7.com. Astfel dispozitivele din reţeaua locală cu (compatibile cu serviciile Ezviz) vor putea fi accesate de oriunde prin intermediul internetului. Contul poate găzdui dispozitive într-o rețea locală (cu serviciu Ezviz activat). Dispozitivele vor fi disponibile de oriunde prin intermediul internetului.
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea în camerele IP Hikvision și a DVR-urilor / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Instrumentul de căutare a dispozitivului de rețea poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate despre software și utilizarea acestuia sunt conținute în aplicația SADP - instrumente LAN pentru organizarea sistemelor CCTV bazate pe echipamente Hikvision.
Specificaţii tehnice:
Nume / ModelHikvision DS-7608NI-K2
CodK22074
StandardIP
Număr de canale8
Max. Intrare / ieșire flux de date [Mb / s]80 / 160
Conexiuni de la distanțăpână la  to 128
HDD 2x SATA HDD (fiecare maxim 6 TB)
Ieșiri videoHDMI, VGA
Rezoluție HDMI / VGA HDMIHDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080)
Rezoluție de înregistrare 8 MP
Redare sincron 

de la 8 canale

Decodare (previzualizare live) 2x 4k, 8x 1080p channels
S.M.A.R.T. Monitorizare disc Da
Camere suportate ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF or PSIA
Port Ethernet RJ-45 10/100 Mb/s (Auto)
Compresie videoH.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4
Opțiuni de înregistrare Continuă, programare, detectare mișcare, VCA
Protocoale TCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
Arhivarestick USB , cloud
ANRDA
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarm IN/OUT
4 / 1
Alti conectori 1x USB 2.0, 1x USB 3.0
Platforme mobile de acces Android, iOS, WindowsMobile
Browsere compatibile IE, Firefox, Opera, Safari, ...
Temperatură de funcționare -10°C ... 55°C
Consum
<15 W (without an HDD)
Alimentare
12 VDC (AC/DC adapter incl.)
Dimensiuni (W x D x H)385 x 315 x 52 mm
Greutate2.95 kg

 

Specificații

Model DS-7608NI-K2
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Parametri
Nr. canale 8
Bandă funcționare Intrare MBps 80
Ieșire MBps 160
Moduri de ieșire HDMI/VGA Independent
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA 1 px 1920 × 1080
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 8
redare sincronă 8 canale
rezolutie maximă de decodare 2 × 4K, 8 canale × 1080p
HDD Nr. interfețe SATA 2
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 6
USB 1
1
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Da
Alarmă Intrare 4
Ieșire 1
Ethernet 1 × RJ-45 10/100/1000 Base-T
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTPS, iSCSI, NFS, NTP, SADP, SMTP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR
Alții
Alimentare electrică DC V 12
DC W max. 40
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 15
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate admisă 95 or less (non-condensing)
Înălţime U 1
Dimensiuni (L × A × Î) mm 385 × 315 × 52
Greutate kg