COŞUL MEU
Coşul este gol

NVR 4K Hikvision DS-7716NXI-I4/4S (16 canale, 256Mbps, 4xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
Cod: K22169
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
NVR 4K Hikvision DS-7716NXI-I4/4S
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Vedere din spate
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Telecomanda
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Accesoriile incluse
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluția de înregistrare până la 12 MP
 • Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz sau 2K (1080p) 30/60 Hz, VGA până la 1080p @ 60 Hz
 • ieșire video BNC
 • Lățime maximă de bandă totală (intrare / ieșire): 256/200 Mbps
 • Suport pentru până la 16 Camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
 • AcuSense în 4 canale (pentru camere fără funcția AcuSense),
 • patru HDD-uri SATA , fiecare de pana la 8 TB
 • Suport pentru compresia video H.265 / H.264 + / H.264 / MPEG4
 • Funcții VCA (detectarea feței, traversarea liniilor virtuale, detectarea intruziunii zonei etc.)
 • Sprijin pentru funcțiile ANR și POS
 • Audio în două direcții
 • Intrări / ieșiri de alarmă: 16/4
 • 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, RS485, RS-232 și KB
 • 2x porturi RJ-45 10/100/1000 Mbps
Cel mai nou firmware aici.
NVR-ul 4K Hikvision DS-7716NXI-I4/4S este un recorder modern de rețea IP capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 16 de camere IP cu rezoluții de până la 12 MP. Ieșirile video independente HDMI (până la 4K) și VGA (până la 1080p) pot furniza imagini cu layout-uri diferite. Fiecare monitor poate afișa videol de la orice cameră, în orice divizie a ecranului;4 porturi SATA permit utilizatorului să instaleze 4 HDD-uri, fiecare cu o capacitate de până la 8 TB. În cazul depășirii spațiului de disc, cele mai noi date sunt suprascrise peste cele mai vechi înregistrări. Porturile USB încorporate permit conectarea unităților de memorie externa pentru a copia unele fișiere.
AcuSense
NVR-ul DS-7716NXI-I4/4S utilizează tehnologia AcuSense bazată pe algoritmi de învățare profundă Hikvision .În sistemele tradiționale de monitorizare, analiza video și detectarea obiectelor se bazează pe modificări în pixeli. Această abordare este sursa unei cantități semnificative de alarme false cauzate, de exemplu, de mișcarea copacilor în vânt, de precipitații sau de schimbările de iluminare. Tehnologia AcuSence cu algoritmi de învățare profundă introduce o nouă abordare în sistemele de monitorizare, axată pe detectarea eficientă a evenimentelor amenințătoare, minimizând numărul de alarme false.
Filtrele de alarme false sunt disponibile în patru canale, pentru a fi utilizate cu camere fără tehnologie AcuSense. Ele clasifică obiecte în conformitate cu siluete umane și forme de vehicule. În prezent, utilizarea acestei funcționalități este posibilă pentru evenimente VCA, cum ar fi trecerea liniilor virtuale și / sau încălcarea domeniilor protejate de intruziune. Camerele cu tehnologie AcuSense pot fi conectate la orice canale și sunt pe deplin acceptate. Datorită recunoașterii corecte, sistemul poate filtra chiar și 90% din evenimentele care ar declanșa alarme false, ceea ce sporește semnificativ precizia și eficacitatea alertei și contribuie la scăderea volumului de muncă al operatorului și a costurilor de trimitere a grupurilor de intervenție.
Specificaţii tehnice:
Nume / ModelNVR 4K Hikvision DS-7716NXI-I4/4S (16 canale, 256Mbps, 4xSATA,  4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
CodK22169
StandardIP
Canale
16
Max. input / output data stream [Mb/s] 256 / 200
Remote connections
max. 128
HDD interface
Max. 4x 8 TB SATA HDD
Ieșiri video
HDMI, VGA, BNC (CVBS)
Rezoluție HDMI/VGA 
HDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080) 
BNC (CVBS): Max. 704 x 576
Max. rezoluție de înregistrare12 MP
Redare sincronăde la  16 canale
Live 
12 canale x 1080p 
monitorizare S.M.A.R.T. Da
Camere compatibile ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF
Compresie video
H.265/H.264+/H.264/MPEG4
ÎnregistrareContinuă, programare, detectare a mișcării, VCA
AcuSense  4 canale, pentru camere max. 4 MP (traversarea liniei, detecție intrusiune)
VCA Da
ProtocoaleTCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
ArhivareVia USB, eSATA, la distanță
Suport pentru POS
Da
ANRDa
Access from mobile devices
Android, iOS
Compatible browser
IE
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarm IN/OUT
16 / 4
Other connectors
USB 2.0, USB 3.0, RS485, RS-232, KB
Ethernet 2x RJ-45 10/100/1000 Mbps (Auto)
Temp. funcționare-10°C ... 55°C
Consum
<15 W (fara HDD)
Tensiune alimentare
12 VDC (AC/DC adapter incl.)
Dimensiuni (W x D x H)445 x 400 x 71 mm
Rackabil 19", 1.5U
Greutate6.04 kg

 

Compresie video H.265+
H.265 / H.265 + - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identică cu cea asigurată de H.264
Înregistrarea locală și transmisia de rețea pot utiliza metode de comprimare H.265+, H.265, H.264 + sau H.264 care asigură o bună calitate a imaginii cu o lățime de bandă relativ mică și un spațiu pe disc (în fiecare caz, tipul de compresie selectat trebuie sa fie compatibil ciu camerele utilizate.). În comparație cu H.264, H.265 poate reduce cu jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce în economii proporționale ale spațiului pe disc sau ale timpului de retenție extins. H.265+ și H.264+ sunt standardele Hikvision bazate pe sistemele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea diminuează în continuare fluxurile în scenariile tipice de supraveghere video. Pentru a utiliza orice metodă de comprimare disponibilă, trebuie să fie acceptată de camerele conectate. Metoda de comprimare poate fi specificată individual pentru fiecare canal.
Analiză inteligentă a imaginii
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Înregistrare continuă garantată
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Moduri speciale de înregistrare
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Aplet client optimizat
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Panoul de control al aplicației iVMS-4200
Hik-Connect este un aplet pentru echipamente mobile ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi utilizat pentru monitorizare în timp real la distanță sau redare de înregistrări de pe DVR, NVR sau camere de rețea (IP) prin rețele Wi-Fi, 2G, 3G sau 4G. Apletul se conectează cu echipamentele prin adrese IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
Meniul de pornire al aplicației Hik-Connect
cu fereastră de vizualizare live
Vedere live
Lucrul în cloud
Hik-Connect este numele serviciului de rețea destinat echipamentelor Hikvision. Serviciul se bazează pe procesarea datelor în cloud și integrează următoarele funții:
 • Accesul la distanță prin serviciul cloud
 • Permite accesul la echipament fără a fi nevoie de o adresă IP externă. Sunt necesare câteva setări simple ale rețelei. Apletul de pe un calculator sau telefon se conectează cu erviciul P2P cloud.
 • Server DDNS
 • DDNS atribuie un nume de domeniu fix unei adrese cu IP dinamice. Funcția este folositoare dacă furnizorul de internet (ISP) nu acordă o adresă IP fixă. Condiția pentru utilizarea serverului DDNS este existența unei adrese IP publice și redarea accesului din afara rețelei la porturile de comunicații setate inițial pe NVR (implicit server și http sunt 8000 respectiv 80). Conexiunea este posibilă cu ajutorul unui browser web sau cu ajutorul pletului client pe un telefon sau calculator.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor CCTV
Acest articol vă prezintă în detaliu programele dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de supraveghere bazate pe echipamente Hikvision.
Fereastra principală a aplicației SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.
 
NVR 4K Hikvision DS-7716NXI-I4/4S (16 canale, 256Mbps, 4xSATA, 4xAcuSense, VGA, HDMI, BNC, H.265/H.264)
Cod: K22169
George Popescu
Consiliere clienţi
COMPLETAŢI
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.