NVR 4K Hikvision DS-7716NXI-I4/16P/S (16 canale, 160 Mb/s, 4xSATA, 16xPoE, 4xAcuSense, detecţie facială, H.265)

Cod: K22173
4332,65 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
4332,65 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Hikvision DS-7716NXI-I4/16P/S este un NVR modern cu 16 canale, cu un switch PoE cu 16 porturi, cu funcţii AcuSense și analiză facială.
• Rezoluția de înregistrare până la 12 MP
• Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz sau 2K (1080p) 30/60 Hz, VGA până la 1080p @ 60 Hz
• ieșire video BNC 4CIF,
• Lățime maximă de bandă totală (intrare / ieșire): 160/256 Mb/s,
• Suport pentru până la 16 camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
• Spațiu pentru 2 HDD-uri SATA, fiecare de pana la 8 TB
• AcuSense în 4 canale (pentru camere fără funcția AcuSense),
• Suportă camere AcuSense pe toate canalele,
• Funcții AI: protecție perimetrală, recunoaștere facială, clasificare obiect (om, vehicul),
• Suportă camere cu VCA incorporat,
• Suportă compresie H.265 (+)/H.264 (+)/MPEG4,
• Suportă funcții: ANR, POS (funcționare cu case de marcat),
• Audio I/O duplex,
• Intrări ieșiri alarmă: 16/4,
• 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0,
• Porturi ethernet: 2 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s,
• Program management PC iVMS-4200
• Acces prin P2P

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

NVR-ul 4K DS-7716NXI-I4/16P/S este un înregistrator IP modern capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 16 de camere IP cu rezoluții de până la 12 MP. Acesta are un switch PoE cu 16 porturi incoroprat pentru conectarea și alimentarea camerelor IP. Ieșirile video independente HDMI (până la 4K) și VGA (până la 1080p) pot furniza imagini cu layout-uri diferite. Fiecare monitor poate afișa imagini de la orice cameră, în orice divizie a ecranului. Patru porturi SATA permit utilizatorului să instaleze 4 HDD-uri, fiecare cu o capacitate de până la 10 TB. În cazul depășirii spațiului pe disc, cele mai noi date sunt suprascrise peste cele mai vechi înregistrări. Porturile USB încorporate permit conectarea unităților de memorie externa pentru a copia unele fișiere.
Înregistratorul este echipat cu funcția AcuSense , care permite să filtrați obiecte de tip uman/vehicul. Pentru camerele cu o rezoluție de până la 2 MPix care nu acceptă AcuSense, această funcție poate fi îndeplinită de înregistrator. Dacă dotiți să conectați camere cu tehnologie AcuSense, acestea vor fi suportate pe toate canalele la rezoluția maximă acceptată. Datorită recunoașterii precise, sistemul poate filtra aproape toate alarmele false. Înregistratorul are, de asemenea, opțiunea de analiză și detectare a feței, care poate fi efectuată pe 4 canale. Puteți să creați până la 16 biblioteci de fețe pe baza cărora va fi implementat controlul. Capacitatea de a compara fețele vă permite să găsiți rapid o anumită persoană protecția perimetrului și analiza facială nu pot funcționa în paralel. Suportul pentru camere dedicate identificării numerelor de înmatriculare ANPR, camerelor PTZ, analizei VCA și posibilitatea integrării cu case de marcat fiscale folosind sistemul POS, permite înregistratorului să fie utilizat pentru a implementa o gamă largă de proiecte. Opțiunile inteligente pentru căutarea și analiza înregistrărilor permit să găsirea rapidă a evenimentelor căutate.
Atenție! Versiunea actuală de firmware se poate downloada
Elemente distinctive:
 • Rezoluție de înregistrare de până la 12 MP
 • Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI 2 până la 4K@30Hz sau 2K(1080p) 30/60 Hz, VGA până la 1080p@60 Hz
 • Ieșire video BNC 4CIF,
 • Lățime maximă de bandă totală (intrare / ieșire):160/256 Mb/s,
 • Suport pentru până la 16 camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF),
 • Switch cu 16 porturi PoE,
 • Spațiu pentru 4 HDD-uri SATA, fiecare de până la 10 TB
 • AcuSense în 4 canale (pentru camere fără funcția AcuSense),
 • Suportă camere AcuSense pe toate canalele,
 • Funcții AI: protecție perimetrală, detecție facială, clasificare obiect (om, vehicul),
 • Suportă camere cu VCA incorporat,
 • Suportă compresie H.265 (+)/H.264(+)/MPEG4,
 • Suportă funcții: ANR, POS (funcționare cu case de marcat),
 • Audio I/O duplex,
 • Intrări ieșiri alarmă: 16/4,
 • 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0,
 • 1 x eSATA, 1 x RS-485, 1 x RS-232, 1 x KB (tastatură),
 • Porturi ethernet: 1 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s,
 • Program management PC iVMS-4200 and smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • Access via P2P.
NVR 4K 16 canale Hikvision DS-7716NXI-I4/S(C) 160 Mbps, 4xSATA
Dimensiunile înregistratorului
Inteligența artificială AI și tehnologia AcuSense
Inteligența artificială joacă un rol cheie în sistemele de supraveghere. Camerele și înregistratoarele cu tehnologie AcuSense analizează imaginea pe baza unui algoritm de învățare profundă. Ele imită structura și principiile creierului uman. Ca și în creier, învățarea creează conexiuni între neuroni artificiali (programe) și creează o rețea neuronală artificială cu mai multe straturi. Algoritmul analizează individual modelele de fotografii și înregistrări, căutând caracteristici comune, apoi creează conexiuni adecvate. Așa-numitele straturi, responsabile pentru detectarea unei caracteristici specifice, sunt construite în acest fel. Cu cât un algoritm are mai multe straturi, cu atât este mai precisă analiza. Prin urmare, învățarea cu cantități mari de date este crucială. Numai rețelele cu mai multe straturi pot colecta informații și pot efectua acțiuni adecvate, în special extragerea automată și reprezentarea caracteristicilor (tiparelor) prezente în date, învățând rețeaua de exemplu să recunoască fețele, mărcile vehiculelor, speciile de animale sau un incident, de ex. o cădere. Modelul de NVR prezentat are două funcții cheie de AI, care includ:
 • protecție perimetru (filtrare după om/mașină)
 • recunoaștere facială (analiză facială și detecție, comparație fețe, creare librării)


Atenție! Protecția perimetrală și recunoaștere facială nu funcționează simultan. Activarea unei o va dezactiva pe cealaltă.
Protecție perimetrală
Protecția perimetrală ajută la detectarea timpurie a persoanelor care doresc să pătrundă în zona definită. O problemă extrem de importantă la construirea unui sistem de securitate este suprimarea alarmelor false declanșate de exemplu de animale, copaci în mișcare, frunze, umbre, condiții meteorologice etc. Ideal pentru o astfel de soluție este să folosiți camere și înregistratoare cu tehnologie AcuSense, care analizează obiecte cu ajutorul algoritmului Deep Learning, tratând ca o amenințare doar pe cele care îndeplinesc anumite criterii. Modelul descris are opțiunea de a filtra alarme false de tip om/vehicul pe 4 canale, permițând clasificarea obiectelor în funcție de silueta unei persoane sau a unui vehicul (pentru camerele care nu au funcție AcuSense). Odată ce camerele AcuSense sunt conectate la DVR/NVR, funcția va fi pe deplin suportată pe toate canalele. Acest tip de soluție permite reducerea drastică a alarmelor false și căutarea mai rapidă a alarmelor înregistrate
Ideea de filtrare a obiectelor cu ajutorul tehnologiei AcuSense
Analiză facială
Recorderul are 4 canale la care se pot conecta camere cu funcție de captare a feței. Dacă camerele nu sunt dotate cu această funcție, atunci această funcție poate fi îndeplinită de NVR/DVR pe un singur canal. În NVR, puteți crea până la 16 biblioteci cu fețe pe baza cărora va fi implementat controlul. De asemenea, puteți să încărcați o fotografie pentru a o căuta în baza de date.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care indică nivelul de calitate al echipamentului. Cu cât este mai bun tipul de compresie, cu atât este mai mic consumul de lățime de bandă pentru aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. Comparativ cu predecesorul său (H.264), acesta permite reducerea fluxului de date la jumate. Ca urmare, puteți utiliza hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau puteți stoca pe același volum de două ori mai multe înregistrări. Versiunea îmbunătățită, H.265+ a fost optimizată pentru sistemele de supraveghere. Utilizarea sa permite reducerea și mai mare a fluxului de date.
H.265/H.265+ - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identică H.264
iVMS-4200 client software
iVMS-4200 este un software client dedicat gestionării și programării sistemelor de securitate Hikvision, cum ar fi DVR-uril (IP, TurboHD), videointerfoane, control acces, decodificatoare etc. Software-ul permite să urmăriți ușor și cuprinzător toate sistemele oferind o previzualizare a camerelor IP, redarea de la distanță a înregistrărilor, configurarea de la distanță, gestionarea evenimentelor de alarmă, transmisia audio bidirecțională, asistența e-map, înregistrarea pe hard disk și multe altele. Aplicația permite gestionarea a 256 de dispozitive și afișarea imaginilor de la 64 de camere pe un total de 4 monitoare.
Fereastra de logare în programul iVMS-4200 (v3)
Acces din cloud P2P - Hik-Connect
Dispozitivele Hikvision pot fi accesate prin telefoane mobile cu Android sau iOS folosind aplicația Hik-Connect. Poate fi utilizat pentru a vizualiza de la distanță în direct DVR-urile , NVR-urile, *camerele IP, și videointerfoanele Hikvision prin WiFi, 2G sau 3G. Aplicația permite, de asemenea, deschiderea la distanță a yalei electromagnetice, primirea notificărilor și preluarea apelurilor de la modulul de poartă către telefon, în absența locatarului. Aplicația acceptă conectivitate prin IP și un cloud P2P. HIK-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.
Continuitatea înregistrărilor este garantată de^H funcția ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol.
Ecranul principal al programului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-7716NXI-I4/16P/S(C)
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Serie Seria NXI-I AcuSense
Parametri
Nr. canale 16
Bandă funcționare Intrare MBps 160
Ieșire MBps 256
Moduri de ieșire HDMI 2/VGA Independent
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
HDMI 2 px 1920 × 1080
BNC px 704 × 576
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 12
două fluxuri de înregistrare Da
redare sincronă 16 canale
rezolutie maximă de decodare 12 × 1080p
HDD Nr. interfețe SATA 4
Numărul de interfețe eSATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 10
USB 2
1
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Da
Alarmă Intrare 16
Ieșire 4
Interfețe seriale RS-232, RS-485, kB
Ethernet 1 × RJ-45 10/100/1000 Base-T
Comutator PoE încorporat Da
PoE număr porturi 16 × RJ-45 10/100 Base-T
standard PoE 802.3af/at
Putere ieșire W max. 200
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, IPv4, IPv6, iSCSI, ISUPI, NFS, NTP, RTSP, SADP, SMTP
Funcții inteligente
AcuSense filtru alarme false pe 4 canale pentru camere fără AcuSense (max. 2 MP, compresie H.265, H.264)
Recunoaștere facială fototeca de fețe 16 biblioteci
fototeca de fețe 100,000 poze
Analiza si detectarea feței Comparație foto a feței, Fact capturing, Căutarea imaginilor feței
Comparație foto a feței 4 canale
analiza feței și eficacitatea detectării Captură feței pe 1 canal (camera de până la 4 MP, H.264/H.265)
NOTĂ! Detectarea feței și clasificarea persoanelor/vehiculelor nu pot fi activate în același timp. Activarea unei funcții va face ca cealaltă să nu fie disponibilă
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR, HotSwap/Hot Plug, POS
Alții
Alimentare electrică AC V 100...240
AC W max. 300
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 30
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Montare pe rack Da
Înălţime U
Dimensiuni (L × A × Î) mm 445 × 400 × 71
Greutate kg