NVR 4K Hikvision DS-7716NXI-I2/16P/S (16 canale, 160 Mbps, 2xSATA, 16xPoE, 4xAcuSense, detecție facială, H.265)

Cod: K22157
3577,49 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
3577,49 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Hikvision DS-7716NXI-I4/16P/S este un este un NVR modern cu 16 canale, cu un switch PoE cu 16 porturi, cu funcţii AcuSense și analiză facială.
• Rezoluția de înregistrare până la 12 MP
• Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz, VGA până la 1080p @ 60 Hz
• ieșire video BNC 4CIF,
• Lățime maximă de bandă totală (intrare / ieșire): 160/256 Mb/s,
• Suport pentru până la 16 camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
• • Spațiu pentru 2 HDD-uri SATA, fiecare de pana la 10 la 40TB
• AcuSense în 4 canale (pentru camere fără funcția AcuSense),
• Suportă camere AcuSense pe toate canalele,
• Funcții AI: protecție perimetrală, recunoaștere facială, clasificare obiect (om, vehicul),
• Suportă camere cu VCA incorporat,
• Suportă compresie H.265 (+)/H.264 (+)/MPEG4,
• Suportă funcții: ANR, POS (funcționare cu case de marcat),
• Audio I/O duplex,
• Intrări ieșiri alarmă: 16/4
• 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0,
1xSata,ixRS485,1xRS232,1xKB
• Porturi ethernet: 1 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s,
• Program management PC iVMS-4200
• Acces prin P2P

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-7616NXI-I2/16P/S(E) este un înregistrator modern cu 16 canale IP care vă permite să înregistrați imagini de la camere IP cu o rezoluție de până la 32 MPix . Are un port 16-to PoE încorporat care permite conectarea directă și alimentarea camerelor IP. Ieșirile independente HDMI (rezoluție de până la 4K) și VGA (rezoluție de până la 1080p) vă permit să conectați două monitoare. Vizualizarea la fiecare ieșire poate fi configurată independent, pot fi setate diferite diviziuni de ferestre, iar imaginea de la orice cameră poate fi afișată pe fiecare dintre ele. 2 porturi SATA vă permit să conectați hard disk-uri cu o capacitate de până la 14 TB fiecare. În cazul depășirii memoriei, se pornește suprascrierea automată pentru a preveni pierderea celor mai recente date. Porturile USB încorporate vă permit să conectați un pendrive sau o unitate externă și să copiați anumite fragmente pe suporturi de date externe.
Înregistratorul este echipat cu funcția AcuSense , care permite să filtrați obiecte de tip uman/vehicul. Pentru camerele cu o rezoluție de până la 2 MPix care nu acceptă AcuSense, această funcție poate fi îndeplinită de înregistrator. Dacă dotiți să conectați camere cu tehnologie AcuSense, acestea vor fi suportate pe toate canalele la rezoluția maximă acceptată. Datorită recunoașterii precise, sistemul poate filtra aproape toate alarmele false. Înregistratorul are, de asemenea, opțiunea de analiză și detectare a feței, care poate fi efectuată pe 4 canale. Puteți să creați până la 16 biblioteci de fețe pe baza cărora va fi implementat controlul. Capacitatea de a compara fețele vă permite să găsiți rapid o anumită persoană protecția perimetrului și analiza facială nu pot funcționa în paralel. Suportul pentru camere dedicate identificării numerelor de înmatriculare ANPR, camerelor PTZ, analizei VCA și posibilitatea integrării cu case de marcat fiscale folosind sistemul POS, permite înregistratorului să fie utilizat pentru a implementa o gamă largă de proiecte. Opțiunile inteligente pentru căutarea și analiza înregistrărilor permit să găsirea rapidă a evenimentelor căutate.
Atenție! Versiunea actuală de firmware se poate downloada
Elemente distinctive:
 • Înregistrare la rezoluție de până la 32 Mpix,
 • Ieșiri video: 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x BNC (HDMI și VGA independente),
 • Lățime de bandă maximă de intrare / ieșire - 160 / 256 Mb/s,
 • Suportă până la 16 camere IP Hikvision sau de la alți producători prin Onvif,
 • Switch PoE cu 16 porturi integrat,
 • Suportă până la 2 discuri SATA cu capacitate de până la 14 TB fiecare,
 • Funcții AI realizate de înregistrator: detectarea și compararea fețelor (4 canale) sau detectarea mișcării 2.0 (16 canale - camere IP Hikvision) sau AcuSense (4 canale),
 • Compararea fețelor dacă funcția de captură este realizată de camere: 8 canale,
 • Suport pentru camere cu funcția AcuSense și detectarea mișcării 2.0 pe toate canalele (filtrul om/vehicul),
 • Bibliotecă de imagini faciale (16 biblioteci, în total până la 50 de mii de imagini),
 • Suport pentru camere cu funcții VCA (protecția perimetrului), ANPR, contorizare,
 • Compresie suportată H.265 (+) / H.264 (+),
 • Suport pentru funcția: ANR,
 • Intrări/ieșiri audio pentru comunicație bidirecțională,
 • Intrări/ieșiri de alarmă: 4 / 1,
 • 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0,
 • Porturi Ethernet: 1 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s,
 • Aplicație pentru computer iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • Acces prin cloud P2P.


NOTA! Detectarea mișcării 2.0, protecția perimetrală (AcuSense) și analiza feței nu pot funcționa simultan dacă aceste funcții sunt implementate de DVR. Camerele cu AcuSense și detectare a mișcării 2.0 pot fi operate independent pe toate canalele.
Detecție facială, comparare și căutare
NVR-ul are funcția de a capta și analiza fețe pe un anumit număr de canale. Este posibil să se creeze biblioteci de chipuri care vor fi ulterior folosite pentru a căuta înregistrări. De asemenea, puteți defini acțiuni conexe care vor fi efectuate în cazul unei comparații corecte sau incorecte a feței detectate cu o față care se află în bibliotecă, de exemplu, activarea semnalizării sonore în recorder, alarma în centrul de monitorizare, trimiterea unui e- e-mail, controlul ieșirii alarmei etc. Puteți adăuga fețe în bibliotecă, deja înregistrate pe recorder sau dintr-o sursă externă. Înregistrările salvate pe reportofon pot fi căutate ușor și rapid selectând o anumită față pe canalele pe care era activă funcția de înregistrare și comparare a feței.
Motion detection 2.0 - clasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
Camerele echipate cu algoritmul de detectare a mișcării 2.0 pot fi conectate la recorder pe toate canalele. Utilizarea acestuia vă permite să reduceți efectiv numărul de alarme false datorită clasificării obiectelor precum oameni și vehicule. Înregistrările salvate pe recorder pot fi căutate ușor și rapid pentru a vedea dacă îndeplinesc criterii precum o persoană sau un vehicul. Dacă camerele cu un algoritm tradițional de detectare a mișcării sunt conectate la reportofon, funcționalitatea acestora poate fi extinsă de reportofonul de detectare a mișcării 2.0 în numărul de canale indicat în specificația unui model dat.
Protecție perimetrală (VCA) cu AcuSense - lasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
Recorderul suportă protecția perimetrului sub formă de evenimente VCA (de exemplu, trecerea liniei, detectarea intruziunilor, intrarea și ieșirea din zonă) generate de camerele IP Hikvision, care este îmbogățită cu tehnologia AcuSense. Protecția poate fi acceptată pe toate canalele când camerele AcuSense sunt conectate sau furnizată de reportofon pe numărul de canale specificat în specificațiile reportofonului când sunt conectate camere IP obișnuite. Protecția perimetrală, numită și protecție perimetrală, asigură depistarea precoce a persoanelor care doresc să invadeze zona protejată. O problemă extrem de importantă la construirea unui sistem de securitate este rezistența acestuia la alarmele false, declanșate de exemplu de animale, copaci în mișcare, frunze, umbre, condiții meteorologice etc. Camerele și înregistratoarele cu tehnica AcuSense vor fi perfecte pentru implementarea unei astfel de protecție. . , care analizează obiecte pe baza algoritmului Deep Learning, tratându-le doar pe cele care îndeplinesc anumite criterii drept amenințări.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
Comparația eficienței compresiei H.264, H.265 și H.265+
Software-ul iVMS-4200
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces prin P2P - Hik-Connect
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor este garantată datorită funcției ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Biblioteca noastră oferă o prezentare generală a aplicațiilor dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de monitorizare bazate pe dispozitive Hikvision.
The main window of the SADP software
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Serie Seria NXI-I AcuSense
Parametri
Nr. canale 16
Bandă funcționare Intrare MBps 160
Ieșire MBps 256
Moduri de ieșire HDMI/VGA Independent
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA px 1920 × 1080
BNC px 704 × 576
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264
rezoluție maximă de înregistrare MP
două fluxuri de înregistrare Da
redare sincronă 16 canale
rezolutie maximă de decodare
HDD Nr. interfețe SATA 2
Numărul de interfețe eSATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 14
USB 1
1
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Da
Alarmă Intrare 4
Ieșire 1
Ethernet 1 × RJ-45 10/100/1000 Base-T
Comutator PoE încorporat Da
PoE număr porturi 16 × RJ-45 10/100 Base-T
standard PoE 802.3af/at
Putere ieșire W max. 200
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea ISUP, DDNS, DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, IPv4, IPv6, iSCSI, ISUPI, NFS, NTP, RTSP, SADP, SMTP, SNMP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
AcuSense filtru alarme false pe 4 canale pentru camere fără AcuSense (max. 2 MP, compresie H.265, H.264)
Detectarea mișcării 2.0 filtru alarme false
Recunoaștere facială fototeca de fețe 16 biblioteci
fototeca de fețe
Analiza si detectarea feței Comparație foto a feței, Fact capturing, Căutarea imaginilor feței
Comparație foto a feței
analiza feței și eficacitatea detectării
NOTĂ! Detectarea feței și clasificarea persoanelor/vehiculelor nu pot fi activate în același timp. Activarea unei funcții va face ca cealaltă să nu fie disponibilă
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Suport pentru camere cu funcții analitice Detectarea mișcării 2.0, VCA, Oamenii numărând, ANPR
Funcții suplimentare ANR, POS
Alții
Alimentare electrică AC V 100...240
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 30
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate 10 la 90
Montare pe rack Da
Înălţime U 1
Dimensiuni (L × A × Î) mm
Greutate kg