NVR 4K Hikvision DS-7716NI-K4 (16ch, 160Mbps, 4xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI, H.265/H.264)

Suport tehnic

Detalii

NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
NVR Hikvision DS-7716NI-K4
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Conectori NVR Hikvision DS-7716NI-K4

NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Telecomanda inclusă
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Accesoriile incluse
NVR IP Hikvision DS-7616NI-SE (16 canale, 80Mb/s, 2xSATA, HDMI)
Accesoriile incluse
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluții înregistrare max. 8 MP
 • Rezoluții ieșiri video independente: HDMI max. 4K@30Hz, VGA max. 1080p@60Hz
 • Lățime de bandă maximă (intrare/ieșire): 160/160 Mbps
 • Compatibil cu 16 camere IP (Hikvision sau ONVIF)
 • Suportă patru HDD SATA , fiecare de max. 6 TB
 • Compresii video H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4
 • Funcții VCA (detecție facială, trecere linie virtuală, detecție intrus, etc.)
 • Funcție ANR
 • Canel 0 - posibilitatea de a monitoriza toate camerele cu cerințe minime pentru lățimea de bandă a rețelei
 • 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, RS-485, RS-232
 • Intrare/ieșire audio (1/1)
 • Intrare/ieșire alarmă (16/4)
 • Monitorizare statut rețea, camere, HDDuri
Hikvision DS-7716NI-K4 este un înregistrator video de rețea (NVR) cu 16 canale, capabil să monitorizeze, înregistreze și redea imagini de la 16 camere IP de rezoluții megapixel, max. 8 MP. Ieșirile independente de monitor HDMI (max. 4K) și VGA (max. 1080p) pot reda imagini cu așezări de ecran diferite. Fiecare monitor poate afișa video de la orice cameră, în orice diviziune de ecran. Patru porturi SATA permit utilizatorului să instaleze 4 HDD, fiecare cu o capacitate de max. 8 TB. Adițional, NVR-ul suportă servere NAS/IP SAN. În cazul epuizării spațiului de stocare, cele mai recente date vor fi scrise peste cele mai vechi înregistrări. Porturile USB incorporate permit conectarea unei memorii externe sau HDD pentru un back-up.
Compresie videoH.265+
H.265/H.265+ rate de compresie optimizate cu aceași calitate video redată de H.264
Înregistrarea locală și transmisia de rețea pot utiliza metode de comprimare H.265+, H.265, H.264 + sau H.264 care asigură o bună calitate a imaginii cu o lățime de bandă relativ mică și un spațiu pe disc (în fiecare caz, tipul de compresie selectat trebuie sa fie compatibil ciu camerele utilizate.). În comparație cu H.264, H.265 poate reduce cu jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce în economii proporționale ale spațiului pe disc sau ale timpului de retenție extins. H.265+ și H.264+ sunt standardele Hikvision bazate pe sistemele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea diminuează în continuare fluxurile în scenariile tipice de supraveghere video. Pentru a utiliza orice metodă de comprimare disponibilă, trebuie să fie acceptată de camerele conectate. Metoda de comprimare poate fi specificată individual pentru fiecare canal.
Analiză inteligentă a imaginii
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Înregistrare continuă garantată
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Interfață ușor de folosit
Meniul NVR-ului a fost conceput în așa manieră încât acesta să poate fi folosit și de cei mai ne experimentați utilizatori, având un meniu foarte facil, utilizatorii pot efectua schimbări rapide ale setărilor. Atât structura funcțiilor utilizate în mod obișnuit și designul grafic îndeplinesc cele mai înalte standarde actuale. Suportul pentru Firefox, Opera, Safari elimină necesitatea instalării componentelor ActiveX.
Moduri speciale de înregistrare
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Aplet client optimizat
Comunicarea cu NVR-ul poate fi setată printr-un browser web sau prin intermediul software-ului client gratuit: iVMS 4200 (computere), iVMS 4500 sau Hik-Connect (smartphone-uri). De asemenea, utilizatorii pot accesa dispozitivul prin intermediul a două servicii gratuite de cloud: Ezviz și Hik-Connect (care este succesorul lui HikDDNS).
Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile, camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS 4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creare de hărți electronice pentru un viitor sistem pe mai multe niveluri.
Panoul de control al aplicației iVMS-4200
iVMS-4500 este o aplicație mobilă pentru smartphone-uri care rulează pe sisteme de operare Windows Phone, Android sau iOS. Aceasta poate fi utilizată pentru monitorizarea live și redarea imaginilor de la DVR-uri, NVR-uri şi camere IP prin intermediul rețelelor Wi-Fi, 2G sau 3G.
Fereastra "Informații dispozitiv"
în aplicația iVMS-4500
Fereastra de monitorizare în timp real
din apletul iVMS-4500
Încărcarea în cloud
Utilizatorii pot folosi gratuit serviciul Hik-Connect , care oferă acces de la distanță, la dispozitiv. Este necesar să creați Hik-Connect cont și adăugați dispozitivele. Serviciul poate fi operat printr-un browser sau aplicații web (pentru un PC și un smartphone).
Ezviz (EasyVision) este un serviciu gratuit care poate fi activat de utilizatorii NVR-urilor și camerelor IP produse de Hikvision. Acest serviciu gratuit permite utilizatorilor accesul simplu prin internet la sistemul de supraveghere, fără a face port forwarding pe router. Pentru a activa accesul de la distanță, utilizatorul trenuie să conecteze dispozitivul la rețea (necesită o adresă IP rutabilă și setări în gateway). Următorul pas este crearea unui cont de utilizator pe www.ezviz7.com. Astfel dispozitivele din reţeaua locală cu (compatibile cu serviciile Ezviz) vor putea fi accesate de oriunde prin intermediul internetului. Contul poate găzdui dispozitive într-o rețea locală (cu serviciu Ezviz activat). Dispozitivele vor fi disponibile de oriunde prin intermediul internetului.
Aplicații avansate pentru organizarea și administrarea sistemelor CCTV
Acest articol oferă n rezumat al aplicațiilor dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de supraveghere bazate pe echipamente Hikvision.
Fereastra principală a apletului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea în camerele IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor + + Hikvision +++ în rețeaua locală. Software-ul de căutare a dispozitivului de rețea poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în aplicația *** SADP - instrument LAN pentru organizarea sistemelor CCTV bazate pe articolul www.dipolnet.ro/bib317.htm***.
Specificaţii tehnice:
Nume/ModelHikvision DS-7716NI-K4
CodK22167
StandardIP
Număr canale 
16
Flux date max. intrare/ieșire [Mb/s]160 / 160
Conexiuni la distanță
max. 128
Interfață HDD 4x SATA HDD (each max. 6 TB)
Ieșiri video
HDMI, VGA
Moduri rezoluție HDMI/VGA HDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080)
Rezoluție max. de înregistrare8 MP
Redare sincronizatăde la 16 canale
Decodare (previzualizare live)
2x 4k, 8 canale 1080p 
Monitorizare disc S.M.A.R.T. Da
Producător compatibili ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF or PSIA
Port EthernetRJ-45 10/100/1000 Mb/s (Auto)
Compresie videoH.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4
Opțiuni de înregistrareContinuu, program, detecție mișcare, VCA
ProtocoaleTCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
Arhivare  memorie externă USB, server
ANRDa
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarmă IN/OUT
16 / 4
Alți conectori
1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x RS-485, 1x RS-232
Platforme acces mobilAndroid, iOS, WindowsMobile
Browsere compatibile
IE, Firefox, Opera, Safari, ...
Interval temperaturi funcționare-10°C ... 55°C
Consum curent
<20 W (fără HDD)
Supply voltage
AC 230 V
Dimensiuni (W x D x H)445 x 390 x 70 mm
Greutate6.04 kg

 

Specificații

Model DS-7716NI-K4
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Parametri
Nr. canale 16
Bandă funcționare Intrare MBps 160
Ieșire MBps 160
Moduri de ieșire HDMI/VGA Independent
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA 1 px 1920 × 1080
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 8
redare sincronă 16 canale
rezolutie maximă de decodare 2 canale 8 MP, 4 canale 4 MP, 8 canale 1080p
HDD Nr. interfețe SATA 4
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 6
USB 2
1
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Da
Alarmă Intrare 16
Ieșire 1
Interfețe seriale RS-232, RS-485
Ethernet 2 × RJ-45 10/100/1000
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTPS, iSCSI, NFS, NTP, SADP, SMTP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR
Alții
Alimentare electrică AC V 100...240
AC W max. 80
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 20
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate admisă 95 or less (non-condensing)
Montare pe rack Da
Înălţime U
Dimensiuni (L × A × Î) mm 445 × 400 × 71
Greutate kg