COŞUL MEU
Coşul este gol

NVR 4K Hikvision DS-7608NXI-I2/8P/4S (8 canale, 80Mbps, 2xSATA, 8xPoE, 4xAcuSense, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI, BNC, H.265)
Cod: K22094
NVR Hikvision DS-7608NI-SE/P (8 canale, 40Mbps, 2xSATA, HDMI, 8xPoE 48V)
NVR 4K Hikvision DS-7608NXI-I2/8P/4S
NVR Hikvision DS-7608NI-SE/P (8 canale, 40Mbps, 2xSATA, HDMI, 8xPoE 48V)
Vedere din spate
NVR Hikvision DS-7608NI-SE/P (8 canale, 40Mbps, 2xSATA, HDMI, 8xPoE 48V)
Accesoriile incluse (1)
NVR Hikvision DS-7608NI-SE/P (8 canale, 40Mbps, 2xSATA, HDMI, 8xPoE 48V)
Accesoriile incluse (2)
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluții înregistrare de până la 12 MP
 • Rezoluții ale ieșirilor independente: HDMI - până la 4k@30/60 Hz și VGA până la 1080p@60Hz
 • Lățime bandă max. (intrare/ieșire): 80/256 Mbps
 • Până la 8 camere IP (Hikvision sau compatibile-ONVIF)
 • Redare sincronizată ale înregistrărilor de la cele 8 canale
 • Switch POE cu 8-porturi incorporat
 • Loc pentru 2 harduri SATA, capacitate individuală de până la 6 TB
 • Suport pentru compresiile video H.265/H.264+/H.264/MPEG4
 • Funcții VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.)
 • Suport pentru funcția ANR
 • Interfață USB 2.0, USB 3.0 și RS232
 • Intrări/ieșiri de alarmă: 4/1
 • Monitorizarea statutului rețelei LAN, camerelor, hard diskurilor
Cel mai nou firmware aici.
HikvisionDS-7608NXI-I2 / 8P / 4S este un NVR modern capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 8 camere IP cu rezoluții de până la 12 MP. Iesirile video independente, VGA (până la 1080p) și HDMI (până la 4K) pot oferi imagini cu aspect diferit. Fiecare monitor poate afișa imagini de la orice cameră, în orice partitie a ecranului. Două porturi SATA permit utilizatorului să instaleze două HDD, fiecare cu o capacitate de până la 8 TB. În caz de suprascriere, datele noi se vor scrie peste cele mai vechi înregistrări. Porturile USB incorporate permit conectarea unui stick de memorie sau hard extern pentru a putea copia eventualele date necesare.
AcuSense
NVR-ul HikvisionDS-7608NXI-I2 / 8P / 4S utilizează tehnologia AcuSense . Tehnologia se bazează pe algoritmi de învățare profundă care permit clasificarea obiectelor și astfel filtrarea alarmelor false. Obiectele sunt clasificate în funcție de siluete umane și de forma vehiculului. În prezent, utilizarea acestei funcționalități este posibilă pentru evenimentele VCA.
Datorită recunoașterii corecte, sistemul poate filtra chiar și 90% din evenimentele care ar declanșa alarmele false cauzate, de exemplu, de mișcarea copacilor în vânt, de precipitații sau de schimbările de iluminare. Acest lucru sporește semnificativ precizia și eficacitatea alertei și contribuie la scăderea volumului de muncă al operatorului (operatorilor) și a costurilor de trimitere a grupurilor de intervenție.

Specificaţii tehnice:
Nume / ModelNVR 4K Hikvision DS-7608NXI-I2/8P/4S (8 canale, 80Mbps, 2xSATA, 8xPoE, 4xAcuSense, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI, BNC, H.265)
CodK22094
StandardIP
Canale
8
Switch POE incorporat
 Da, 8 porturi
Max. date intrare / ieșire [Mb/s]80 / 256
Conexiuni la distanțămax. 128
Rezoluţie HDD Max. 2x 8 TB SATA HDD
Ieșiri video
HDMI, VGA, BNC (CVBS)
HDMI/VGA HDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080) 
BNC (CVBS): Max. 704 x 576
Max. rezoluție de înregistrare12 MP
Redare sincronă8 canale
Vizualizare live8x 1080p 
Monitorizare S.M.A.R.T.Da
Camere compatibileACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF
Compresie video
H.265/H.264+/H.264/MPEG4
Înregistrare Continuă, programare, detectare mișcare, VCA
AcuSense (filtrarea alarmei false)
 4 canale, pt. camere max. 4 MP (line crossing, detecție intrusiune)
VCA support 
Da
ProtocoaleTCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
ArhivareUSB memory device, la distanță
Suport for POS
Da
ANRDa
Acces de pe dispozitive mobileAndroid, iOS
Browser
IE
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarm IN/OUT
4 / 1
USB
USB 2.0, USB 3.0
Port ethernet 1 x RJ-45 10/100/1000 Mbps (Auto)
Temp. funcționare-10°C ... 55°C
Consum
<15 W (fără HDD)
PoE standard
 IEEE 802.3 af/at - max. 120 W 
(all ports)
Tensiune alimentare
100 ... 240 VAC
Dimensiuni (W x D x H)380 x 315 x 51 mm
Greutate2.97 kg
Compresie video H.265+
H.265/H.265+ - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identică H.264
Înregistrarea locală și transmisia de rețea pot utiliza metode de comprimare H.265+, H.265, H.264 + sau H.264 care asigură o bună calitate a imaginii cu o lățime de bandă relativ mică și un spațiu pe disc (în fiecare caz, tipul de compresie selectat trebuie sa fie compatibil ciu camerele utilizate.). În comparație cu H.264, H.265 poate reduce cu jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce în economii proporționale ale spațiului pe disc sau ale timpului de retenție extins. H.265+ și H.264+ sunt standardele Hikvision bazate pe sistemele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea diminuează în continuare fluxurile în scenariile tipice de supraveghere video. Pentru a utiliza orice metodă de comprimare disponibilă, trebuie să fie acceptată de camerele conectate. Metoda de comprimare poate fi specificată individual pentru fiecare canal.
Analiză inteligentă a imaginii
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Înregistrare continuă garantată
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Moduri speciale de înregistrare
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.

Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Panoul de control al aplicației iVMS-4200
Hik-Connect este un aplet pentru echipamente mobile ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi utilizat pentru monitorizare în timp real la distanță sau redare de înregistrări de pe DVR, NVR sau camere de rețea (IP) prin rețele Wi-Fi, 2G, 3G sau 4G. Apletul se conectează cu echipamentele prin adrese IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
Meniul de pornire al aplicației Hik-Connect
cu fereastră de vizualizare live
Vedere live
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor CCTV
Acest articol vă prezintă în detaliu programele dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de supraveghere bazate pe echipamente Hikvision.
Fereastra principală a aplicației SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.
 
NVR 4K Hikvision DS-7608NXI-I2/8P/4S (8 canale, 80Mbps, 2xSATA, 8xPoE, 4xAcuSense, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI, BNC, H.265)
Cod: K22094
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.